La remolatxa és una verdura que consumim sovint a la nostra vida diària. Les seves fulles tenen un aspecte molt verd i gruixut, i el seu valor nutricional és molt popular entre la gent. Es pot fer servir per fer sopa o sofregit, però recordeu que no es pot consumir amb ous per evitar l'enverinament i el seu efecte gel? Fem una ullada a continuació. 1. Com triar les fulles de remolatxa i com menjar-les crues Els millors són els de creixement exuberant, fulles de color verd brillant i gruixudes, i pecíols gruixuts i llargs. Centreu-vos en el cor i no trieu les fulles velles de la part inferior. Rentar amb aigua neta i escórrer, escollir les fulles restants El millor és menjar-lo cru amb menys o sense tiges de fulles, i menjar-lo amb pasta rural casolana, o submergir-lo en salsa cuita. Té un sabor dolç i té els efectes de netejar la calor, refredar la sang, eliminar el soroll i millorar la vista. 2. Fulles de remolatxa i mètodes de cocció Renteu amb aigua neta i escorreu, escolliu les fulles restants. És millor utilitzar menys o sense tiges de fulles quan feu la sopa, amb menys oli i sal. Pot ser tòxic si es fregeix amb ous. 3. Com assecar i menjar fulles de remolatxa De setembre a octubre, les tres províncies del nord-est recullen fulles fresques i les assequen en productes secs per al consum a l'hivern. Recolliu fulles velles fresques de la part mitjana, enfileu-les amb fil i poseu-les en un lloc sec i ventilat per consumir-les a l'hivern. A l'hora de menjar, renteu les fulles seques, poseu-les en una olla, afegiu-les una quantitat adequada d'aigua i deixeu-les coure. Remullar-les en aigua freda i esprémer-les. 4. Com adobar i menjar fulles de remolatxa Les fulles de remolatxa també són adequades per a l'escabetx i menjar-les amb aigua neta, escorreu-les i escolliu les fulles restants. El temps de decapat i menjar no ha de ser massa llarg, i no s'ha d'afegir massa sal, com que les remolatxes contenen sucre, sodi, potassi i alguns components alcalins, es tornaran tòxiques si es mantenen massa temps. 5. Nutrició integral i beneficis de les fulles de remolatxa 1. Pot millorar la immunitat humana: les fulles de remolatxa són riques en fibra dietètica, que pot afavorir la circulació intestinal i tenir un efecte laxant. 2. Millorar la vista: el calci pot augmentar l'elasticitat de la paret del globus ocular i inhibir l'aparició i el desenvolupament de la miopia. 3. Ric en vitamines A i C, ajuda al fetge a desintoxicar-se. Elimina les toxines acumulades a llarg termini al cos i millora la salut física. Augmenta l'activitat de les cèl·lules immunitàries i elimina les substàncies nocives del cos. Pot netejar la sang i refredar la sang, eliminar la calor i reduir el foc, i eliminar residus i toxines a la sang. Produeix plaquetes i té un efecte hemostàtic. Apte per a pacients amb trastorns hemorràgics. Apte per a dones amb menstruació intensa i hemorràgies. |
<<: Quins són els usos excel·lents de les jaquetes antigues?
>>: Quins són els usos meravellosos del bicarbonat de sodi?
L'èczema papular és una malaltia de la pell c...
Moltes vegades, el dolor de pit no és només un si...
Què és FML? FML (fuck my life) és un conegut lloc ...
Hi ha molts rumors que la donació de sang és perj...
A la vida, moltes persones pateixen les hemorroid...
Per a la gent gran, la cardiopatia coronària és u...
El moment del naixement d'una persona és un d...
Els treballadors de coll blanc són més propensos ...
La pols de pèsols té un valor nutritiu relativame...
Què és el lloc web d'Ecolab? Ecolab, una empre...
Quin és el lloc web de la Copa del Món de Qatar 20...
Algunes malalties lleus de la nostra vida diària ...
La congestió cervical és una manifestació habitua...
De vegades, a la vida, podeu trobar que el blanc ...
L'infart cerebral és una malaltia cerebral re...