La remolatxa és una verdura que consumim sovint a la nostra vida diària. Les seves fulles tenen un aspecte molt verd i gruixut, i el seu valor nutricional és molt popular entre la gent. Es pot fer servir per fer sopa o sofregit, però recordeu que no es pot consumir amb ous per evitar l'enverinament i el seu efecte gel? Fem una ullada a continuació. 1. Com triar les fulles de remolatxa i com menjar-les crues Els millors són els de creixement exuberant, fulles de color verd brillant i gruixudes, i pecíols gruixuts i llargs. Centreu-vos en el cor i no trieu les fulles velles de la part inferior. Rentar amb aigua neta i escórrer, escollir les fulles restants El millor és menjar-lo cru amb menys o sense tiges de fulles, i menjar-lo amb pasta rural casolana, o submergir-lo en salsa cuita. Té un sabor dolç i té els efectes de netejar la calor, refredar la sang, eliminar el soroll i millorar la vista. 2. Fulles de remolatxa i mètodes de cocció Renteu amb aigua neta i escorreu, escolliu les fulles restants. És millor utilitzar menys o sense tiges de fulles quan feu la sopa, amb menys oli i sal. Pot ser tòxic si es fregeix amb ous. 3. Com assecar i menjar fulles de remolatxa De setembre a octubre, les tres províncies del nord-est recullen fulles fresques i les assequen en productes secs per al consum a l'hivern. Recolliu fulles velles fresques de la part mitjana, enfileu-les amb fil i poseu-les en un lloc sec i ventilat per consumir-les a l'hivern. A l'hora de menjar, renteu les fulles seques, poseu-les en una olla, afegiu-les una quantitat adequada d'aigua i deixeu-les coure. Remullar-les en aigua freda i esprémer-les. 4. Com adobar i menjar fulles de remolatxa Les fulles de remolatxa també són adequades per a l'escabetx i menjar-les amb aigua neta, escorreu-les i escolliu les fulles restants. El temps de decapat i menjar no ha de ser massa llarg, i no s'ha d'afegir massa sal, com que les remolatxes contenen sucre, sodi, potassi i alguns components alcalins, es tornaran tòxiques si es mantenen massa temps. 5. Nutrició integral i beneficis de les fulles de remolatxa 1. Pot millorar la immunitat humana: les fulles de remolatxa són riques en fibra dietètica, que pot afavorir la circulació intestinal i tenir un efecte laxant. 2. Millorar la vista: el calci pot augmentar l'elasticitat de la paret del globus ocular i inhibir l'aparició i el desenvolupament de la miopia. 3. Ric en vitamines A i C, ajuda al fetge a desintoxicar-se. Elimina les toxines acumulades a llarg termini al cos i millora la salut física. Augmenta l'activitat de les cèl·lules immunitàries i elimina les substàncies nocives del cos. Pot netejar la sang i refredar la sang, eliminar la calor i reduir el foc, i eliminar residus i toxines a la sang. Produeix plaquetes i té un efecte hemostàtic. Apte per a pacients amb trastorns hemorràgics. Apte per a dones amb menstruació intensa i hemorràgies. |
<<: Quins són els usos excel·lents de les jaquetes antigues?
>>: Quins són els usos meravellosos del bicarbonat de sodi?
Què és el mercat creatiu? Creative Market és un ll...
Com tots sabem, la majoria dels aliments tenen un...
Què és el lloc web de Skyrail? Skyrail-ITM (nom co...
La varicel·la és una infecció vírica comuna, que ...
No sé què va passar, però de sobte em vaig adonar...
La funció principal de la pasta de dents a les no...
El càncer de pell no causa grumolls, sinó que es ...
La causa més comuna del fetge gras és l'obesi...
La neurodermatitis és en realitat un problema de ...
Avui en dia, la gent sovint es queda despert fins...
Què és el lloc web del govern egipci? Aquest lloc ...
Els joves d'avui dia es divorcien fàcilment. ...
El fibrinogen és una proteïna, crec que molts ami...
El gingebre és un aliment amb efectes picants i d...
La funció del raspat és permetre al cos humà elim...