El pastís és l'opció preferida per a moltes persones. Quan escolliu pastissos, podeu triar segons les vostres preferències, però, quan mengeu pastís, també heu de dominar alguns mètodes i tècniques, de manera que no perjudiqueu tots els aspectes del cos humà. Moltes persones no saben gaire sobre l'elaboració de pastissos a les olles a pressió, així que a l'hora d'escollir-ne una, no saben com procedir si volen poder fer bé aquest tipus d'aliments, han de tenir una bona comprensió de la seva producció. Pastís d'olla a pressió: Ingredients: farina, ous, llet, sal, sucre, oli Passos/Mètodes: Bateu els ous segons la quantitat, generalment 4 ous són l'estàndard, i després separeu les clares. Batem les clares amb una batedora, comencem a posar una mica de sal, i per destacar la dolçor, afegim una cullerada de sucre i seguim batent. Quan les clares tinguin la consistència que es mostra a la imatge següent, afegiu-hi la segona cullerada de sucre i continueu batent. No he fet l'hora exacta, però hauria de trigar uns 4 o 5 minuts. Quan la concentració de clara d'ou, bàsicament, assoleixi el requisit, remeneu-ho en el sentit de les agulles del rellotge amb els escuradents durant 2 o 3 minuts. Afegiu 2 cullerades de sucre, 3 cullerades de farina i 6 cullerades de llet als rovells d'ou. Remeneu una estona fins que es converteixi en una pasta Afegiu la clara d'ou cremosa i remeneu cap amunt i cap avall per barrejar completament la clara i el rovell d'ou Poseu una mica d'oli a la part inferior de l'olla a pressió elèctrica, aboqueu la pasta remenada a l'olla a pressió elèctrica i agiteu l'olla per alliberar les bombolles. Vaig prémer el botó de cocció i, al cap de 25 minuts, no va canviar automàticament al mode de manteniment de la calor, així que vaig apagar l'alimentació manualment, vaig esperar 4 o 5 minuts i després el vaig tornar a encendre. A través de la introducció anterior, entendreu bé com fer pastissos en una olla a pressió, podeu seguir el mètode anterior. Tanmateix, quan mengeu aquest tipus d'aliments, també heu d'intentar menjar menys. |
>>: Què fer si un os de peix s'enganxa a la gola
La incidència de teules és relativament alta a l&...
Per a les amigues, independentment de l'edat,...
El singlot no és una malaltia, però és molt moles...
En la nostra vida diària, mengem molts aliments c...
Sabem que quan vingui la Festa Doble Novena, vind...
Algunes persones experimenten mal d'estómac i...
Els problemes cardíacs són els problemes més preo...
Cada família, quan decideix tenir un nadó, vol qu...
Potser a la vida, moltes persones no presten molt...
Als estrangers sembla que els agrada especialment...
De fet, l'ús de màscares de protecció no nomé...
Què és el lloc web del Consell d'Estabilitat F...
El clima fred a l'hivern sovint provoca malal...
Què és el Black Moms Club? Black Moms Club és una ...
Punts dels dits còncaus: qi cardíac insuficient, ...