Amb el progrés de la societat i el desenvolupament de la ciència. Diversos dispositius han entrat a les nostres vides i poden fer que la nostra vida sigui més ràpida i còmoda. La màquina de cafè de vapor és un producte d'alta tecnologia recentment desenvolupat. Heu sentit parlar de les màquines de cafè de vapor La gent sovint té tot tipus de preocupacions sobre els productes d'alta tecnologia? Crec que tothom ha utilitzat màquines de cafè normals i entenen els principis que hi ha al darrere. Coneixes la diferència entre una màquina de cafè de vapor i una màquina de cafè normal? Una màquina de cafè de vapor d'alta pressió és un tipus de màquina de cafè italiana. Steam Italian es refereix a l'anomenat vapor d'alta pressió, però la pressió és només de 3-5BAR (1BAR=1 atmosfera) Només pot fer cafè una mica més fort que el d'una màquina de cafè de degoteig americana, però no pot fer cafè que contingui crema, que és similar a una olla de moka. El principi de funcionament d'una cafetera de vapor d'alta pressió és que hi ha una cambra d'alta pressió a la cafetera. Quan l'aigua comença a generar una gran quantitat de vapor, no pot alliberar pressió a través dels petits orificis, fent que la pressió de la cambra d'alta pressió sigui superior a la pressió atmosfèrica la tassa de cafè. Per tant, com utilitzar-lo és el que preocupa a la majoria de la gent. Primer, separeu les olles superior i inferior, afegiu aigua a l'olla inferior i el nivell d'aigua no hauria de superar el forat de seguretat al costat de l'olla. A continuació, ompliu-lo amb cafè en pols finament mòlt, premeu-lo i suavitzeu-lo, poseu-lo a l'olla inferior, cobriu-lo amb la placa reductora de pressió amb forats, poseu-hi la junta, enrosqueu l'olla superior i ja podeu començar a escalfar. Espereu fins que el líquid del cafè es separi i estigui fet. Si voleu saber com de pràctica és una cafetera de vapor, compreu-ne una i porteu-la a casa. Serà una sensació meravellosa prendre una tassa de cafè calent. Si us plau, enteneu com utilitzar la màquina de cafè de vapor per evitar alguns perills i fer que el vostre cafè sigui més deliciós. |
>>: Com fer un pastís a l'olla a pressió
Moltes persones mouen objectes pesats durant molt...
Avui en dia, moltes persones presten atenció a la...
A principis de la primavera és la temporada en qu...
Les taques de sang són freqüents a la vida i hi h...
A molta gent els agrada menjar ous i mànecs, però...
Moltes persones experimenten dolor als peus i per...
Què és Indian Rural Electrification Corporation? R...
Si teniu herpes a la boca, heu de parar atenció a...
Per determinar si la funció renal és normal, hem ...
1. Humitat: l'arrel de tots els mals Avui dia...
L'all negre també s'anomena all negre. S&...
Els trastorns endocrins són dolents per a la salu...
Què és Scientific American? "Scientific Ameri...
La distribució dels ossos és molt màgica, i cada ...
Actualment, a les noies els agrada molt la belles...