El problema del rubor després de beure alcohol no és perjudicial per al cos

El problema del rubor després de beure alcohol no és perjudicial per al cos

Crec que molta gent ha vist gent que es ruboritza després de beure, oi? Potser molta gent pensa que ruboritzar-se quan beu no és bo. Quan et trobes amb algú a qui la cara es torna vermella després de beure, els que el convencen de beure sovint diuen: Com més vermella és la cara, més pots beure, perquè l'alcohol s'ha evaporat. És realment el cas? Per què la teva cara es torna vermella quan beus alcohol? El rubor després de beure alcohol és bo o dolent? Parlem-ho junts.

1. Les persones que es ruboreixen quan beuen tenen més probabilitats de patir càncer d'esòfag

Els estudis han demostrat que per als alcohòlics, el defecte genètic que fa ruboritzar també té un impacte important en l'alta incidència del càncer d'esòfag. Els que tenen "un gen híbrid bo i un dolent" poden tenir un risc més gran de càncer d'esòfag si beuen alcohol que els que no tenen aquest defecte genètic. Per tant, els metges poden determinar si els pacients tenen deficiència d'aldehid deshidrogenasa 2 preguntant-los si es ruboreixen fàcilment després de beure alcohol, i haurien d'aconsellar-los que beguin menys i augmenten els exàmens per càncer d'esòfag.

Els principals subjectes d'aquest estudi eren persones del Japó i Taiwan, Xina. Com a complement, un article de 2010 també estudiava la situació dels continents. La conclusió és similar: els alcohòlics amb defectes del gen de l'aldehid deshidrogenasa 2 tenen un risc més gran de càncer d'esòfag que els alcohòlics normals.

2. Per què la teva cara es torna vermella quan beus alcohol?

La reacció de rubor després de beure és causada per un defecte genètic en l'enzim que metabolitza l'alcohol, la qual cosa condueix a una gran acumulació d'acetaldehid tòxic al cos, fent que els vasos sanguinis es dilatin i provocant la reacció de rubor. Les persones que es ruboreixen i beuen alcohol tenen un major risc de càncer d'esòfag mortal.

3. Us presentem 3 consells per beure sense danyar el vostre cos

1. Beveu vi calent tant com sigui possible

Tant si es tracta de vi blanc com de vi groc, beure'l després d'escalfar-lo farà que sigui més fragant i agradable al gust, en segon lloc, pot evaporar algunes substàncies aldehids nocives amb punts d'ebullició baixos, reduint així els components nocius. Beure és inevitable. Beure amb moderació és bo per a la salut, però el consum excessiu és perjudicial.

2. No beu alcohol amb l'estómac buit

Quan beu i mengeu al mateix temps, l'alcohol es manté a l'estómac durant molt de temps i l'alcohol és alterat per l'àcid estomacal i s'absorbeix lentament, per la qual cosa és menys probable que s'emborratxa. Si beu diversos gots seguits o amb l'estómac buit, la concentració d'alcohol a la sang s'elevarà a un nivell molt alt en un instant, posant-vos en un perillós estat de paràlisi. Per tant, aquesta manera de beure s'ha d'evitar tant com sigui possible.

Abans de beure, menja alguns aliments amb midó o beu una tassa de farina de civada alta en fibra. Segons la investigació, el midó soluble en aigua és més efectiu que el greix per reduir l'absorció d'alcohol, primer pots beure un substitut de menjar.

3. No beguis massa

Beveu lentament, feu una pausa de tant en tant i no beveu begudes carbonatades com ara cola, refrescos, etc. mentre beu, per no accelerar l'absorció d'alcohol per part del cos.

A través de la introducció de l'article anterior, crec que tothom té una comprensió general de la situació de rubor després de beure? El rubor després de beure alcohol és realment molt perjudicial per al nostre cos i pot augmentar el risc de càncer d'esòfag. Així que si hi ha gent al nostre voltant que es ruboreix després de beure, l'hem d'avisar amb temps.

<<:  Símptomes de paràlisi espàstica

>>:  Com prevenir el mal d'esquena

Recomanar articles

Què tal el monstre? Revisió de monstres i informació del lloc web

Què és el lloc web de Monster? Monster Cable Produ...

La pols de pp és bona per tractar les hemorroides?

Com diu el refrany, nou de cada deu persones tene...

Primers auxilis per infart

La incidència de les malalties del cor és cada co...

Què causa la sang a l'orina?

L'orina d'una persona normal no presta mo...

Consideracions dietètiques per a la vomita matinal

Algunes persones experimentaran una sensació seca...

Què fer si les sabates et freguen els peus

Si no prestes atenció a l'hora d'escollir...

Què tal Wendell Company? Comentaris de l'empresa Wendell i informació del lloc web

Què és Wendell Corporation? Wendel és una coneguda...

Què causa la inflor a les articulacions dels dits?

Moltes persones tindran símptomes d'inflamaci...

Quines són les raons de l'alta proteïna? A què hem de parar atenció?

La proteïna és una substància molt important per ...

Com tractar la debilitat física?

Si ets dèbil físicament, perdràs fàcilment la tev...

Aneu amb compte per evitar la "calor freda" a l'estiu!

A l'estiu calent, el metabolisme del cos humà...