Com assaonar el sofregit perquè quedi deliciós

Com assaonar el sofregit perquè quedi deliciós

Algunes dones o homes tenen mal de cap per cuinar. Els plats que preparen estan cremats o no són prou saborosos, crec que tothom tindrà aquest problema quan comencin a cuinar. De vegades posar massa d'un o massa poc d'un altre afectarà el gust final. A continuació, l'editor presenta 10 consells per fer que les verdures sofregits siguin més oloroses, vine a donar-hi un cop d'ull!

Consells per afegir vinagre: per als plats calents que requereixen vinagre, aboqueu el vinagre per la vora de l'olla abans de treure l'olla del foc. Això farà que el plat sigui més suau i més ric en sabor que abocar-lo directament al plat.

Condiment de cervesa: quan es fa diversos plats freds a l'estiu, afegir una quantitat adequada de cervesa pot millorar el sabor i l'aroma.

Cuinar verdures amb aigua bullint: En sofregir verdures, utilitzeu aigua bullint per coure-les D'aquesta manera, les verdures quedaran tendres i tindran bon color. Si utilitzeu aigua normal per demanar plats, afectarà la cruixent.

Consells per afegir sal a l'hora de cuinar: si utilitzeu oli animal per cuinar, el millor és afegir sal abans d'afegir les verdures. Això pot reduir la quantitat d'organoclors residuals a l'oli animal i és beneficiós per al cos humà.

Si utilitzeu oli de cacauet per cuinar, també heu d'afegir sal abans d'afegir les verdures. Això és perquè l'oli de cacauet pot contenir aflatoxina i el iodur de la sal pot eliminar aquesta substància nociva.

Perquè els plats sofregits siguin boníssims, afegiu-hi una mica de sal al principi i, a continuació, amaniu-los un cop els plats estiguin cuits. Si utilitzeu oli de soja, oli de te o oli de colza, primer heu de posar les verdures i després afegir-hi sal. Això pot reduir la pèrdua de nutrients a les verdures.

Proporció de salsa agredolça: no importa quins plats agredolços feu, sempre que els barregeu en una proporció de 2 parts de sucre per 1 part de vinagre, podeu obtenir un efecte agredolç.

Preparació de xarop de sucre per a verdures confitades: En preparar l'almívar de sucre per a verdures confitades, afegiu a cada plat un gra d'alum de la mida d'un gra d'arròs.

Ús del vi per fer amanida: si el vi es guarda massa temps després d'obrir l'ampolla, es convertirà en "vinagre" i tindrà una olor aromàtica, que és molt deliciosa quan s'utilitza per fer amanida.

Conservació del gingebre fresc: el gingebre fresc s'ha d'enterrar en sorra groga que es manté humida en tot moment.

Com eliminar el picant de la mostassa: barregeu la mostassa amb aigua (en una pasta espessa), poseu-la en un recipient i rostiu-la al foc, o coeu-la al vapor una estona per eliminar-ne una mica de picant.

La coliflor amb llet és més blanca i tendra: en sofregir la coliflor, afegiu 1 cullerada de llet perquè el producte acabat sigui més blanc i tendre.

Eviteu utilitzar massa oli a l'hora de cuinar

En sofregir verdures, utilitzeu una quantitat adequada d'oli, no massa. Com que s'utilitza massa oli en els plats de cuina, és difícil que els condiments penetrin a l'interior, cosa que afectarà directament el gust dels plats.

Al mateix temps, si s'utilitza massa oli, una capa d'oli estarà envoltada pel menjar i el suc digestiu gastrointestinal no pot contactar completament amb el menjar.

Eviteu sobreescalfar l'oli de cuina

En fregir, l'oli es sobreescalfa i apareixerà un compost esteàric gruixut a la part inferior de la capa d'oli. Aquesta substància pot causar gastritis àcida i úlceres gàstriques i, amb el temps, pot provocar càncer. Per tant, eviteu sobreescalfar l'oli durant la cocció.

Els anteriors són alguns mètodes compilats per l'editor sobre com fer que la cuina sigui més deliciosa. Val la pena assenyalar que ara moltes persones pensen que la seva pròpia cuina és més saludable i higiènica. De fet, alguns mètodes de cocció són incorrectes i perjudicials per al cos. Per tant, cal observar els dos tabús de cuina anteriors mentre gaudiu de la diversió de cuinar.

<<:  Què he de fer si tinc els dits dels peus buits?

>>:  Quanta vitamina C conté una llimona?

Recomanar articles

Dieta després de l'apendicectomia

Després de la cirurgia d'apendicectomia, el c...

Quins són els efectes i les contraindicacions del te de peònia?

La peònia és la flor nacional, però moltes person...

Quines són les precaucions per a la colecistitis

Els pacients amb colecistitis han de seguir molte...

Quins són els mètodes de dietoteràpia per a la faringitis crònica?

La majoria dels pacients amb faringitis crònica t...

És normal tenir la menstruació després del confinament?

Les dones han de tenir un període de confinament ...

El sucre moreno pot eliminar les pigues?

L'aparició de pigues és una angoixa per a mol...

Quan canviar de tampons

Els tampons són una mena de producte d'higien...

Quin mal fan al cos les càpsules per aprimar i dissoldre greixos bb?

Moltes persones que volen baixar de pes però no v...

Com funciona la injecció d'hormona adrenocorticotròpica?

En termes generals, hi ha moltes mesures per regu...

Quant de temps es triga a recuperar-se d'una tensió muscular?

Moltes persones han tingut aquesta experiència: e...

Com netejar l'escala de canonades

Ara totes les llars tenen canonades, fins i tot a...

Com tractar eficaçment la gastritis atròfica?

No es pot ignorar el tractament i el condicioname...

Què causa les ungles grogues dels peus?

Alguns amics han trobat que les ungles dels peus ...