Les persones amb nivells alts de sucre en la sang han d'estar atents a la diabetis, sobretot en la seva dieta. Han de tenir cura de no menjar aliments i fruites amb un alt contingut de sucre. No obstant això, poden menjar fruites com les cireres, les pomes, les magranes, els litxis, etc. 1. Poma - Aquesta és una fruita que es pot anomenar versàtil És una de les quatre fruites principals del món i és apta per a la majoria de la gent. El sucre que conté les fruites és principalment fructosa i, segons el contingut de sucre, les pomes s'han de classificar com a fruites amb sucre mitjà. Per què les pomes són adequades per a persones amb sucre en la sang alt? Com que les pomes contenen molta fibra dietètica, poden absorbir molta aigua mentre redueixen l'absorció d'altres sucres en la sang. 2. [Cireres] - En la impressió de tothom, les cireres són una espècie de fruita àcida i dolça En general, el contingut de sucre de 100 g de polpa de cirera és d'uns 8 g. Com que les cireres pertanyen a una categoria de fruites, les persones amb sucre en la sang alt haurien d'evitar les varietats massa dolces a l'hora de triar cireres. L'efecte de les cireres sobre el sucre en la sang és que poden secretar un ingredient semblant a la insulina que pot tractar el sucre en sang elevat. 3. [Magrana] - Per a persones amb sucre en la sang alt, la magrana també és una bona fruita. Segons la teoria de la medicina tradicional xinesa, la magrana té un gust dolç, àcid i astringent, és de naturalesa càlida i entra als meridians del pulmó i de l'intestí gros. Té els efectes de promoure la producció de líquids i saciar la set i matar els insectes. S'utilitza per tractar la gola seca i la set. Menjar magranes, que tenen un sabor agredolç, té certs beneficis per als pacients amb sucre en sang elevat. 4. [Litxi] - En general, el litxi és una fruita amb una dolçor relativament alta. Per què també és apta per a persones amb sucre en la sang elevat? Això també es pot explicar des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa: els litxis són àcids i dolços, de naturalesa càlida i entren als meridians de la melsa i el fetge i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la hiperglucèmia. Al mateix temps, des de la perspectiva de la medicina occidental, la carn de litchi conté α-metilenciclopropilglicina, que pot ajudar a reduir el sucre en sang. |
<<: És greu l'elevada aspartat aminotransferasa?
>>: L'aigua de llimona és bona per a la teva cara?
La injecció de factor de creixement d'hepatòc...
El millor moment per rentar-se les dents: 3 minut...
Les taques d'oli a la roba són un dels fenòme...
Totes les dones esperen tenir un cabell perfecte,...
L'anèmia i els problemes de pressió arterial ...
L'embaràs precoç fa referència als tres prime...
Enfadar-se és el més fàcil de causar restrenyimen...
Moltes persones creuen que afegir ous crus a la c...
La síndrome de preexcitació no és en realitat una...
La malaltia de la tiroide és molt freqüent avui e...
El creixement de les ungles pot reflectir la cond...
La perforació del timpà té un gran impacte en l...
El dolor a les espatlles i el coll és generalment...
Després que els pacients es sotmetin a una cirurg...
Quina és la pàgina web de Daniel Bridge? Fotografi...