Es pot menjar xiclet de préssec directament?

Es pot menjar xiclet de préssec directament?

La goma de préssec és comestible i es pot combinar amb una varietat d'aliments deliciosos. Per exemple, la sopa de goma de préssec, lliri i tremella és molt popular.

1. Sopa de goma de préssec, lliri i tremella, un tipus de sopa, els ingredients principals són tremella, dàtils vermells i altres ingredients habituals a la vida. El mètode de preparació és senzill i el gust és deliciós.

Etapes de producció

1 Remull el fong blanc sec i la goma de préssec en aigua calenta durant unes 5 hores.

2 Traieu els nusos de la Tremella i les taques negres de la goma de préssec. Esquinça el fong blanc en trossos de mida uniforme.

3 Ompliu la cassola amb aigua, afegiu-hi el fong blanc, el xiclet de préssec, el llop i el sucre de roca.

4 Després de bullir a foc fort, poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure a foc lent durant 1 hora, després afegiu-hi els dàtils i els lliris.

5 Continueu guisant durant 30-1 hora més. (Té millor després de refredar-se a la nevera a l'estiu)

2. ConsellsEdita

1. La Tremella s'ha de posar bé en remull. Pots posar-la en un termo la nit anterior i posar-la en remull durant la nit.

2. La goma de préssec s'ha de posar en remull fins al doble del seu volum original.

3. Després de bullir, assegureu-vos de coure a foc lent.

4. Personalment, crec que els aliments cuinats en una cassola tenen un gust molt millor que els aliments cuinats en una olla a pressió. Si teniu temps, feu-ho a foc lent en una cassola.

5. Pots afegir sucre de roca segons el teu gust personal. No puc menjar aliments dolços, així que faig servir menys sucre de roca.

6. Pots afegir o reduir la quantitat d'aigua segons les teves preferències personals. La quantitat d'aigua que hi poso és suficient per fer-la viscosa. Si us agrada més clar, afegiu-hi més aigua.

7. La goma de préssec és la resina que segrega el tronc dels presseguers (també es segrega dels albercoquers, pruners i cirerers). La goma de préssec seca és molt dura i semblant a una pedra cristal·lina (com el cautxú transparent) i cal remullar-la i inflar-la abans de cuinar-la. La goma de préssec és molt comú a les ciutats del sud, però al nord cal comprar-la a les parades de productes secs dels grans mercats majoristes. Per comoditat, hi ha moltes botigues que venen xiclet de préssec a Taobao. Després d'haver estat en remull, la goma de préssec pot inflar-se fins a una mida gran. Si es compra uns 200 grams, es pot utilitzar durant molt de temps.

<<:  Coses a tenir en compte en rebre la vacuna contra l'hepatitis B

>>:  És realment bo menjar tomàquets cherry cada dia?

Recomanar articles

Què tal Odnoklassniki? Revisió d'Odnoklassniki i informació del lloc web

Què és Odnoklassniki? Odnoklassniki és un lloc de ...

Què he de fer si tinc micció freqüent, urgència i espermatorrea?

L'emissió nocturna és un dels signes de la ma...

Què passa amb l'AIS de Tailàndia? Tailàndia AIS Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de Thai AIS? AIS (tailandès: แอ...

Què he de fer si la pell de la part davantera dels meus vedells em picor?

La malaltia de la pell és una malaltia amb una ta...

El paper del nitrit de sodi

De fet, el nitrit és força comú a la nostra vida ...

El cafè pot baixar el sucre en sang?

Els cigarrets i l'alcohol poden fer que les p...

Alguns consells sobre com remullar els peus

Gairebé tothom coneix els beneficis del remull de...

La diferència entre crema solar i loció solar

A l'estiu calorós, moltes persones es resiste...

Com es tracten els nòduls del melanoma?

El melanoma sol presentar-se en la gent gran, al ...

Es pot tractar la síndrome de tos ferina?

La tos ferina és un símptoma de tos freqüent i s&...

Quina és la millor concentració d'aigua de soda?

Quina és la millor concentració d'aigua de so...