La goma de préssec és comestible i es pot combinar amb una varietat d'aliments deliciosos. Per exemple, la sopa de goma de préssec, lliri i tremella és molt popular. 1. Sopa de goma de préssec, lliri i tremella, un tipus de sopa, els ingredients principals són tremella, dàtils vermells i altres ingredients habituals a la vida. El mètode de preparació és senzill i el gust és deliciós. Etapes de producció 1 Remull el fong blanc sec i la goma de préssec en aigua calenta durant unes 5 hores. 2 Traieu els nusos de la Tremella i les taques negres de la goma de préssec. Esquinça el fong blanc en trossos de mida uniforme. 3 Ompliu la cassola amb aigua, afegiu-hi el fong blanc, el xiclet de préssec, el llop i el sucre de roca. 4 Després de bullir a foc fort, poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure a foc lent durant 1 hora, després afegiu-hi els dàtils i els lliris. 5 Continueu guisant durant 30-1 hora més. (Té millor després de refredar-se a la nevera a l'estiu) 2. ConsellsEdita 1. La Tremella s'ha de posar bé en remull. Pots posar-la en un termo la nit anterior i posar-la en remull durant la nit. 2. La goma de préssec s'ha de posar en remull fins al doble del seu volum original. 3. Després de bullir, assegureu-vos de coure a foc lent. 4. Personalment, crec que els aliments cuinats en una cassola tenen un gust molt millor que els aliments cuinats en una olla a pressió. Si teniu temps, feu-ho a foc lent en una cassola. 5. Pots afegir sucre de roca segons el teu gust personal. No puc menjar aliments dolços, així que faig servir menys sucre de roca. 6. Pots afegir o reduir la quantitat d'aigua segons les teves preferències personals. La quantitat d'aigua que hi poso és suficient per fer-la viscosa. Si us agrada més clar, afegiu-hi més aigua. 7. La goma de préssec és la resina que segrega el tronc dels presseguers (també es segrega dels albercoquers, pruners i cirerers). La goma de préssec seca és molt dura i semblant a una pedra cristal·lina (com el cautxú transparent) i cal remullar-la i inflar-la abans de cuinar-la. La goma de préssec és molt comú a les ciutats del sud, però al nord cal comprar-la a les parades de productes secs dels grans mercats majoristes. Per comoditat, hi ha moltes botigues que venen xiclet de préssec a Taobao. Després d'haver estat en remull, la goma de préssec pot inflar-se fins a una mida gran. Si es compra uns 200 grams, es pot utilitzar durant molt de temps. |
<<: Coses a tenir en compte en rebre la vacuna contra l'hepatitis B
>>: És realment bo menjar tomàquets cherry cada dia?
L'aigua és la font de vida Si vols estar sa, ...
Crec que tothom ha sentit el terme "llengua ...
La neteja de la campana sempre ha estat un proble...
Un somni deficient tindrà un impacte en la salut,...
A la vida diària, si tens alguns símptomes d'...
Amb el progrés de la nostra societat, gairebé tot...
Moltes dones tenen taques a la cara, sobretot des...
Quina és la web de Rossiyskaya Gazeta? Russian New...
L'acne és el problema de la pell més comú que...
L'obesitat, com el seu nom indica, és una mal...
El tema de la selecció d'aliments per als pac...
Alguns amics de vegades senten opressió al pit i ...
Quin és el lloc web de Yoon Eun Hye? Yoon Eun Hye ...
Moltes persones no són conscients de la teràpia a...
La importància dels ulls va més enllà de les para...