L'arròs japonica és un tipus d'arròs?

L'arròs japonica és un tipus d'arròs?

Quina mena d'arròs és l'arròs japonica Moltes persones no tenen experiència de vida, sobretot alguns recent casats. És la primera vegada que viuen fora dels braços dels seus pares i no tenen molta experiència en l'elecció de la dieta i les necessitats diàries. No saben molt sobre l'arròs japonica. Aleshores, l'arròs japonica és el mateix que l'arròs. Quins són els beneficis de menjar arròs japonès?

L'arròs japonica és un tipus d'arròs

L'arròs japonica és l'aliment bàsic de la gent del sud del meu país. Conté una gran quantitat d'hidrats de carboni, que representen al voltant del 79%, i és la principal font de calories. L'arròs japonica és el nucli de l'arròs japonica, també conegut com a arròs. Té un gust dolç i suau, i té una naturalesa suau. És un aliment nutritiu si es menja diàriament.

L'arròs japonica és un tipus d'arròs que es conrea a tota la Xina amb una història de cultiu de més de 6.900 anys. És una de les especialitats de la cultura alimentària xinesa. Es produeix principalment al nord de la Xina, al nord-est de la Xina i al sud de Jiangsu. El famós arròs Xiaozhan i l'arròs japonica blanc de Xangai són tots arròs japonica d'alta qualitat. Es tracta d'arròs elaborat amb grans d'arròs japonica no glutinosos.

Els grans d'arròs són generalment ovalats o rodons. Els grans d'arròs són gruixuts i gruixuts, amb una secció transversal gairebé rodona, una relació longitud-amplada de menys de dos, un color blanc cerós i són transparents o translúcids La textura és dura i dura, i després de la cocció és enganxós i gras, suau i deliciós, però el rendiment de l'arròs és baix. L'arròs japonica es divideix en arròs japonica primerenc i arròs japonica tardà segons la temporada de collita. L'arròs japonica primerenc és translúcid, té un ventre blanc més gran, menys grans durs i una qualitat d'arròs més pobre. L'arròs japonica tardà és de color blanc o blanc cerós, té un ventre petit, molts grans durs i és d'excel·lent qualitat. El rendiment de l'arròs japonica és molt inferior al de l'arròs índica.

L'arròs japonica és relativament gruixut i curt, i els cantons l'anomenen "arròs per a nois grassos". Les farinetes i l'arròs cuinat amb ell són relativament suaus.

L'arròs és un producte acabat elaborat a partir d'arròs arrossat després de processos com la neteja, el descascarillat, la mòlta i l'acabat. El procés de neteja consisteix a utilitzar equips adequats, flux de procés adequats i mètodes de funcionament adequats per eliminar diverses impureses barrejades a l'arròs per millorar la qualitat de l'arròs acabat. Al mateix temps, s'utilitzen imants per eliminar claus de ferro, llimades de ferro, etc. de l'arròs per garantir la seguretat de la producció. El procés de pelar l'arròs consisteix a utilitzar un corró de goma o un corindó per treure la closca de l'arròs i separar-la de l'arròs integral. El procés de mòlta d'arròs consisteix a utilitzar un molí d'arròs per moldre i fregar l'arròs integral per separar l'escorça i l'endosperma, i després dur a terme processos com raspallar l'arròs, treure el segó, treure els trossos trencats i assecar l'arròs, de manera que es pugui obtenir el grau d'arròs requerit.

L'arròs es divideix en tres categories: arròs índica, arròs japonica i arròs glutinós. L'arròs índica està fet d'arròs no glutinós del tipus índica, i els grans d'arròs són generalment oblongs o allargats. Segons la temporada de collita de l'arròs índica, es divideix en arròs índica primerenca i arròs índica tardà. L'arròs japonica s'elabora amb grans d'arròs japonica no glutinós, i els grans d'arròs són generalment de forma ovalada. Segons la temporada de collita de l'arròs japonica, es divideix en arròs japonica primerenc i arròs japonica tardà. L'arròs glutinós es fa amb arròs glutinós, és de color blanc lletós, ​​opac o translúcid, i es divideix en dos tipus: l'arròs glutinós índica es fa amb arròs glutinos de tipus índica, i els grans d'arròs glutinous són generalment oblongs o japonesos Els grans d'arròs són generalment ovalats.

Si es cuina l'arròs japonica, serà molt suau i dur, mentre que l'arròs tindrà un gust més elàstic. L'arròs japonica pot ajudar a la motilitat gastrointestinal de les persones, prevenir problemes d'estómac i restrenyiment, millorar la immunitat del cos i prevenir la pressió arterial alta. També pot prevenir el peu d'atleta, proporcionar al cos humà una gran quantitat de proteïnes i vitamines i reduir el colesterol.

<<:  Com millora el cos humà la seva pròpia immunitat?

>>:  A què cal parar atenció quan nedeu?

Recomanar articles

Per què em sento marejat quan la meva pressió arterial baixa?

La hipertensió pot causar un gran dany al cos, de...

Què causa els mals de cap, de queixals i d'ulls?

La condició física es pot veure a partir d'un...

Com eliminar les taques grogues de la roba?

Després que la roba s'hagi col·locat a l'...

És bo fer raspats i ventoses amb regularitat?

Hi ha un vell refrany que diu que "el raspat...

Quins són els símptomes evidents de l'úlcera rectal?

Actualment, la causa de les úlceres rectals no es...

Com fer una màscara per reduir els porus

De fet, podem fer algunes màscares facials per no...

Quines són les instruccions d'ús de les bosses d'oxigen?

Normalment, si teniu una malaltia cardiovascular,...

La millor manera de desobstruir els vasos sanguinis

Els vasos sanguinis són una part important del co...

Per què tenim autisme?

L'autisme és un trastorn comú que afecta molt...

Com eliminar les taques d'oli de les sabates mates?

A l'hora de sortir, tothom es disfressarà, po...

Què s'ha de comprovar durant l'examen físic?

De fet, la gent d'avui en dia està molt ocupa...

Com descolorir els tatuatges de celles?

El tatuatge de celles és una tècnica de bellesa M...