Com fer vedella picant?

Com fer vedella picant?

La carn de vedella és un aliment molt habitual a la nostra vida. La carn de res conté principalment proteïnes, vitamines i col·lagen, que és molt bona per al cos La carn picant té un bon gust a l'hivern, però moltes persones no saben com cuinar-ho.

Ingredients necessaris per anestesiar la carn de vedella:

4,5 gats de vedella sense fàscia i greix

Sal al gust

Gingebre

1 grapat de grans de pebre de Sichuan

50 g de xili en pols

25 g de pebre en pols

50 g de llavors de sèsam blanc cuites

1 cullerada de salsa de soja

40 g de sucre blanc

350 g d'oli vegetal

25 grams de licor fort

20 g de comí en pols

Una mica de MSG

pas

1. Talleu la vedella fresca a trossos grans, afegiu-hi rodanxes de gingebre i poseu-ho a l'olla, afegiu-hi prou aigua freda, deixeu-ho bullir fins que l'aigua bulli i, tot seguit, continueu cuinant uns 5 minuts fins que la superfície de tots els trossos de carn quedi blanca, després apagueu el foc;

2. Esbandiu la vedella cuita sota aigua corrent per eliminar l'escuma i les impureses de la superfície;

3. Poseu la vedella a l'olla interior de l'olla elèctrica a pressió, afegiu-hi aigua a dos terços de l'alçada de la carn i 2 cullerades de sal i (llenques de gingebre).

Seleccioneu la tecla de funció "fesols, tendons" i coeu fins que la carn estigui cuita;

4. Després que l'olla a pressió estigui depressuritzada de forma natural, obriu la tapa i traieu els daus de vedella cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a tires de vedella una mica més fines que el vostre dit índex i d'uns 4 cm de llarg.

5. Aboqueu el xili en pols i el pebre en pols en un wok net i fregiu-los a foc mitjà-baix durant 3-4 minuts fins que estigui fragant;

6. Poseu a l'olla uns 350 grams d'oli vegetal, aboqueu-hi les tires de vedella tallades, sofregiu-ho a foc mitjà-baix, i quan la superfície de la carn es torni una mica més fosca, afegiu-hi 25 grams de vi blanc, salsa de soja lleugera i 2 cullerades de sal, i continueu sofregint;

7. Quan la carn seca estigui gairebé feta, afegim sucre i seguim sofregint abans de servir, afegim el xili en pols, el pebre en pols i el sèsam (comí en pols) i sofregim uniformement;

8. Afegiu una mica de MSG després d'apagar el foc.

L'article anterior presenta el mètode específic per cuinar la carn de vedella picant. Ara, l'editor vol recordar a tothom que, quant a la quantitat de sal, podeu tastar-la i fer els ajustaments adequats segons el vostre propi gust, haureu de posar més sal.

<<:  Com prendre proteïna de vedella en pols?

>>:  El curri de vedella és deliciós?

Recomanar articles

Qui no pot menjar crisantem?

La col xinesa és una de les verdures conegudes i ...

Què fer quan estàs cansat? Aprèn a ajustar-te

Normalment podem descansar adequadament quan este...

Com baixar l'hormona fol·licular alta?

L'hormona fol·liculo-estimulant (FSH) és un p...

Efectes secundaris de la glicerina i el vinagre blanc

Les màscares facials comprimides són cada cop més...

Com tractar el cabell gras

Moltes persones estan acostumades a rentar-se els...

Quins són els perills de les carilles dentals?

Molta gent està familiaritzada amb les carilles d...

Què he de menjar si tinc sovint els ulls secs?

Els ulls secs són un factor important que perjudi...

Causes del dolor a les costelles xifoides

El procés xifoide es troba a l'extrem inferio...

Com eliminar les cicatrius de cremades?

Les escaldades es poden dividir en escaldades d&#...

Què causa el dolor abdominal i l'ombligo?

Moltes persones solen experimentar distensió abdo...

Està bé prendre una dutxa freda a l'hivern?

Com que tenim una comprensió més profunda de la p...

Com utilitzar les tovalloles higièniques

Els tovallons higiènics són articles personals qu...

Què fer si la teva pell està seca a la primavera

Si voleu millorar i resoldre el problema de la pe...

Està malament comprar carn fresca i congelar-la?

Avui en dia, la major part de la carn de porc que...