Com fer vedella picant?

Com fer vedella picant?

La carn de vedella és un aliment molt habitual a la nostra vida. La carn de res conté principalment proteïnes, vitamines i col·lagen, que és molt bona per al cos La carn picant té un bon gust a l'hivern, però moltes persones no saben com cuinar-ho.

Ingredients necessaris per anestesiar la carn de vedella:

4,5 gats de vedella sense fàscia i greix

Sal al gust

Gingebre

1 grapat de grans de pebre de Sichuan

50 g de xili en pols

25 g de pebre en pols

50 g de llavors de sèsam blanc cuites

1 cullerada de salsa de soja

40 g de sucre blanc

350 g d'oli vegetal

25 grams de licor fort

20 g de comí en pols

Una mica de MSG

pas

1. Talleu la vedella fresca a trossos grans, afegiu-hi rodanxes de gingebre i poseu-ho a l'olla, afegiu-hi prou aigua freda, deixeu-ho bullir fins que l'aigua bulli i, tot seguit, continueu cuinant uns 5 minuts fins que la superfície de tots els trossos de carn quedi blanca, després apagueu el foc;

2. Esbandiu la vedella cuita sota aigua corrent per eliminar l'escuma i les impureses de la superfície;

3. Poseu la vedella a l'olla interior de l'olla elèctrica a pressió, afegiu-hi aigua a dos terços de l'alçada de la carn i 2 cullerades de sal i (llenques de gingebre).

Seleccioneu la tecla de funció "fesols, tendons" i coeu fins que la carn estigui cuita;

4. Després que l'olla a pressió estigui depressuritzada de forma natural, obriu la tapa i traieu els daus de vedella cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a tires de vedella una mica més fines que el vostre dit índex i d'uns 4 cm de llarg.

5. Aboqueu el xili en pols i el pebre en pols en un wok net i fregiu-los a foc mitjà-baix durant 3-4 minuts fins que estigui fragant;

6. Poseu a l'olla uns 350 grams d'oli vegetal, aboqueu-hi les tires de vedella tallades, sofregiu-ho a foc mitjà-baix, i quan la superfície de la carn es torni una mica més fosca, afegiu-hi 25 grams de vi blanc, salsa de soja lleugera i 2 cullerades de sal, i continueu sofregint;

7. Quan la carn seca estigui gairebé feta, afegim sucre i seguim sofregint abans de servir, afegim el xili en pols, el pebre en pols i el sèsam (comí en pols) i sofregim uniformement;

8. Afegiu una mica de MSG després d'apagar el foc.

L'article anterior presenta el mètode específic per cuinar la carn de vedella picant. Ara, l'editor vol recordar a tothom que, quant a la quantitat de sal, podeu tastar-la i fer els ajustaments adequats segons el vostre propi gust, haureu de posar més sal.

<<:  Com prendre proteïna de vedella en pols?

>>:  El curri de vedella és deliciós?

Recomanar articles

Quins són els símptomes de la luxació habitual de l'espatlla?

Si la nostra articulació de l'espatlla s'...

Quins són els tractaments per a les dents esquerdades?

Les esquerdes dentals poden ser una malaltia dent...

Què tal el grup Ashland? Ressenyes del grup Ashland i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Ashland Group? Ashland és...

Què causa les malformacions cerebrovasculars?

La malformació dels vasos sanguinis del sud també...

Com tractar l'acne? Remeis casolans per a l'acne

La noia que caminava al davant era graciosa i ele...

Lluita contra la subsalut a la primavera i aprèn a caminar

De fet, això té sentit, a més de promoure la dige...

El vinagre de sidra de poma és eficaç per a la gota?

Els problemes de ventilació amenacen seriosament ...

Quina és la manera eficaç de tractar la miopia?

Amb l'avenç de la tecnologia, els dispositius...

Què fer quan tens molts somnis mentre dorms

Les persones passen la meitat de la seva vida dor...

Quins són els símptomes de l'apendicitis supurativa severa?

L'apendicitis és una malaltia molt freqüent a...

Quina diferència hi ha entre erisipela i flebitis?

L'erisipela i la flebitis tenen símptomes sim...

Què he de fer si el virus de l'hepatitis B (HBsAg) és greu?

La malaltia hepàtica és una malaltia molt freqüen...