Com fer vedella picant?

Com fer vedella picant?

La carn de vedella és un aliment molt habitual a la nostra vida. La carn de res conté principalment proteïnes, vitamines i col·lagen, que és molt bona per al cos La carn picant té un bon gust a l'hivern, però moltes persones no saben com cuinar-ho.

Ingredients necessaris per anestesiar la carn de vedella:

4,5 gats de vedella sense fàscia i greix

Sal al gust

Gingebre

1 grapat de grans de pebre de Sichuan

50 g de xili en pols

25 g de pebre en pols

50 g de llavors de sèsam blanc cuites

1 cullerada de salsa de soja

40 g de sucre blanc

350 g d'oli vegetal

25 grams de licor fort

20 g de comí en pols

Una mica de MSG

pas

1. Talleu la vedella fresca a trossos grans, afegiu-hi rodanxes de gingebre i poseu-ho a l'olla, afegiu-hi prou aigua freda, deixeu-ho bullir fins que l'aigua bulli i, tot seguit, continueu cuinant uns 5 minuts fins que la superfície de tots els trossos de carn quedi blanca, després apagueu el foc;

2. Esbandiu la vedella cuita sota aigua corrent per eliminar l'escuma i les impureses de la superfície;

3. Poseu la vedella a l'olla interior de l'olla elèctrica a pressió, afegiu-hi aigua a dos terços de l'alçada de la carn i 2 cullerades de sal i (llenques de gingebre).

Seleccioneu la tecla de funció "fesols, tendons" i coeu fins que la carn estigui cuita;

4. Després que l'olla a pressió estigui depressuritzada de forma natural, obriu la tapa i traieu els daus de vedella cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a tires de vedella una mica més fines que el vostre dit índex i d'uns 4 cm de llarg.

5. Aboqueu el xili en pols i el pebre en pols en un wok net i fregiu-los a foc mitjà-baix durant 3-4 minuts fins que estigui fragant;

6. Poseu a l'olla uns 350 grams d'oli vegetal, aboqueu-hi les tires de vedella tallades, sofregiu-ho a foc mitjà-baix, i quan la superfície de la carn es torni una mica més fosca, afegiu-hi 25 grams de vi blanc, salsa de soja lleugera i 2 cullerades de sal, i continueu sofregint;

7. Quan la carn seca estigui gairebé feta, afegim sucre i seguim sofregint abans de servir, afegim el xili en pols, el pebre en pols i el sèsam (comí en pols) i sofregim uniformement;

8. Afegiu una mica de MSG després d'apagar el foc.

L'article anterior presenta el mètode específic per cuinar la carn de vedella picant. Ara, l'editor vol recordar a tothom que, quant a la quantitat de sal, podeu tastar-la i fer els ajustaments adequats segons el vostre propi gust, haureu de posar més sal.

<<:  Com prendre proteïna de vedella en pols?

>>:  El curri de vedella és deliciós?

Recomanar articles

Què passa amb un gran cop al meu colze?

Moltes persones solen tenir grumolls al cos sense...

Com revertir l'arteriosclerosi?

L'arteriosclerosi és un canvi patològic que e...

Com triar la genollera de menisc?

Menisc és l'abreviatura de la part del genoll...

Què causa picor als llavis i a les vores?

Si els seus llavis tenen picor i les vores dels l...

Què fer si et cauen les dents davanteres

La vida està obligada a tenir alts i baixos. Les ...

Què tal Sheaffer? Ressenyes de Sheaffer i informació del lloc web

Què és Sheaffer? Sheaffer és una de les empreses d...

Què és una cadena de clavícula?

Les cadenes de clavícula són força populars i est...

Com treure l'escala del dispensador d'aigua

El dispensador d'aigua és un aparell d'ai...

Mantingueu l'orina durant 24 hores i recordeu aquestes 6 coses!

Retenir l'orina pot semblar senzill, però si ...

Quins són alguns consells per eliminar la melanina de la pell?

La melanina és una substància necessària per al c...

La dieta de primavera, la vida diària i l'exercici s'han de fer bé

La primavera és l'època en què totes les cose...

Què tal Box Office Mojo? Comentaris de Box Office Mojo i informació del lloc web

Què és Box Office Mojo? Box Office Mojo és un lloc...

Em fan mal els ulls quan miro el meu telèfon. Aneu amb compte amb els ulls secs.

Us fan mal els ulls quan mireu el vostre telèfon,...

Quines són les millors maneres d'hidratar el teu cabell?

Algunes persones neixen amb els cabells secs i gr...