La carn de vedella és un aliment molt habitual a la nostra vida. La carn de res conté principalment proteïnes, vitamines i col·lagen, que és molt bona per al cos La carn picant té un bon gust a l'hivern, però moltes persones no saben com cuinar-ho. Ingredients necessaris per anestesiar la carn de vedella: 4,5 gats de vedella sense fàscia i greix Sal al gust Gingebre 1 grapat de grans de pebre de Sichuan 50 g de xili en pols 25 g de pebre en pols 50 g de llavors de sèsam blanc cuites 1 cullerada de salsa de soja 40 g de sucre blanc 350 g d'oli vegetal 25 grams de licor fort 20 g de comí en pols Una mica de MSG pas 1. Talleu la vedella fresca a trossos grans, afegiu-hi rodanxes de gingebre i poseu-ho a l'olla, afegiu-hi prou aigua freda, deixeu-ho bullir fins que l'aigua bulli i, tot seguit, continueu cuinant uns 5 minuts fins que la superfície de tots els trossos de carn quedi blanca, després apagueu el foc; 2. Esbandiu la vedella cuita sota aigua corrent per eliminar l'escuma i les impureses de la superfície; 3. Poseu la vedella a l'olla interior de l'olla elèctrica a pressió, afegiu-hi aigua a dos terços de l'alçada de la carn i 2 cullerades de sal i (llenques de gingebre). Seleccioneu la tecla de funció "fesols, tendons" i coeu fins que la carn estigui cuita; 4. Després que l'olla a pressió estigui depressuritzada de forma natural, obriu la tapa i traieu els daus de vedella cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a tires de vedella una mica més fines que el vostre dit índex i d'uns 4 cm de llarg. 5. Aboqueu el xili en pols i el pebre en pols en un wok net i fregiu-los a foc mitjà-baix durant 3-4 minuts fins que estigui fragant; 6. Poseu a l'olla uns 350 grams d'oli vegetal, aboqueu-hi les tires de vedella tallades, sofregiu-ho a foc mitjà-baix, i quan la superfície de la carn es torni una mica més fosca, afegiu-hi 25 grams de vi blanc, salsa de soja lleugera i 2 cullerades de sal, i continueu sofregint; 7. Quan la carn seca estigui gairebé feta, afegim sucre i seguim sofregint abans de servir, afegim el xili en pols, el pebre en pols i el sèsam (comí en pols) i sofregim uniformement; 8. Afegiu una mica de MSG després d'apagar el foc. L'article anterior presenta el mètode específic per cuinar la carn de vedella picant. Ara, l'editor vol recordar a tothom que, quant a la quantitat de sal, podeu tastar-la i fer els ajustaments adequats segons el vostre propi gust, haureu de posar més sal. |
<<: Com prendre proteïna de vedella en pols?
>>: El curri de vedella és deliciós?
Si la nostra articulació de l'espatlla s'...
Les esquerdes dentals poden ser una malaltia dent...
Què és el lloc web d'Ashland Group? Ashland és...
La malformació dels vasos sanguinis del sud també...
La noia que caminava al davant era graciosa i ele...
De fet, això té sentit, a més de promoure la dige...
Els problemes de ventilació amenacen seriosament ...
Amb l'avenç de la tecnologia, els dispositius...
Per nodrir el ronyó i enfortir la melsa, s'ha...
Les persones passen la meitat de la seva vida dor...
Què és la Universitat de Trier? La Universitat de ...
L'apendicitis és una malaltia molt freqüent a...
Quina és la pàgina web de la Universitat d'Art...
L'erisipela i la flebitis tenen símptomes sim...
La malaltia hepàtica és una malaltia molt freqüen...