El curri de vedella és deliciós?

El curri de vedella és deliciós?

El curri és un plat de sabor intens, i els ingredients són molt importants, per tant, a l'hora de cuinar, podeu afegir mig bol de llet de coco a la sopa de curri per reduir el sabor picant del curri en si, el sabor és especialment bo. Espero que això us ajudi a tots.

Material:

Canya de vedella

400 grams, 10 grams de vi de cuina, 1/4 tros de gingebre, quantitat adequada d'aigua, 3 o 4 pebrots verds i vermells, 3/4 de ceba, 2 albergínies llargues, 4-5 daus de curri, 120 grams de llet de coco o suc de coco espessat i la quantitat adequada d'arròs acabat de cuinar.

pas:

1. Rentar la carn de la cuixa de vedella i tallar-la a daus de 2 cm. Remullar-la en aigua neta durant 20 minuts per treure la sang.

2. Poseu aigua neta en una olla a pressió, afegiu-hi la vedella, el gingebre i el vi de cocció i cuini junts.

3. Mentre la vedella es cuina, comença a preparar altres ingredients. Rentar els pebrots verds i vermells i tallar-los a trossos d'1 cm.

4. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes de mida semblant als daus de vedella.

5. Talleu l'albergínia al llarg, després talleu-les a trossos de 4-5 cm de llarg. Feu un tall en forma de creu a la pell de l'albergínia, amb la fulla d'uns 2 mm de llarg. No talleu l'albergínia completament.

6. Quan l'oli de la paella estigui calent, poseu la mà 20 cm per sobre de la paella per comprovar la temperatura de l'oli. Quan l'oli estigui una mica calent, poseu-hi l'albergínia.

7. Després de posar l'albergínia a l'olla, immediatament apareixeran petites bombolles de mida uniforme al seu voltant.

8. Quan la superfície de l'albergínia estigui una mica carbonitzada, traieu-la immediatament i filtreu l'excés d'oli.

9. Fregiu els daus de curri a foc mitjà-baix fins que es fonguin, afegiu-hi pebrot vermell (opcional), aboqueu-hi la llet de coco, sofregiu-ho de manera uniforme i després aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua Al cap d'uns 1 o 2 minuts, s'extingirà el sabor, aboqueu-hi els daus de vedella cuinats al pas 2. Porteu a ebullició a foc lent, aboqueu-hi l'arròs i poseu-hi l'albergínia cuita i el curri de vedella.

L'article anterior presenta el mètode d'elaboració de carn de vedella. Ara tothom l'ha d'entendre que el curry es menja generalment amb carn i arròs.

<<:  Com fer vedella picant?

>>:  Què menjar per prevenir l'envelliment de la sang?

Recomanar articles

Quins són els efectes secundaris de la vitrectomia?

La cirurgia del vítre és en realitat l'abrevi...

Així és com allargas la teva vida

Quins mals hàbits tenen els homes a la seva vida ...

Quins són els efectes de la privació del son?

El cos humà té un rellotge biològic, després de t...

Quines són les causes de la malaltia renal?

El ronyó és un òrgan molt important en el cos hum...

Què fer si tens el nas gran?

Si els trets facials del cos humà es poden distri...

Quins són els símptomes de la tuberculosi?

La tuberculosi menstrual també es coneix com a ma...

L'eficàcia i la funció dels fesols

Els fesols tonificants són mongetes grans de flor...

Què causa la malaltia cardíaca reumàtica?

La malaltia cardíaca reumàtica també és freqüent ...

Quins són els símptomes de l'epilèpsia?

L'aparició de l'epilèpsia afectarà tota l...

Què és la teràpia amb meridians bioelèctrics humans

La teràpia amb meridians bioelèctrics ha estat be...

Efecte i funció de protecció de cintura autoescalfada

El protector de cintura d'autoescalfament uti...

Què menjar per al mal de coll

Les persones amb mal de coll han de parar atenció...