El curri és un plat de sabor intens, i els ingredients són molt importants, per tant, a l'hora de cuinar, podeu afegir mig bol de llet de coco a la sopa de curri per reduir el sabor picant del curri en si, el sabor és especialment bo. Espero que això us ajudi a tots. Material: Canya de vedella 400 grams, 10 grams de vi de cuina, 1/4 tros de gingebre, quantitat adequada d'aigua, 3 o 4 pebrots verds i vermells, 3/4 de ceba, 2 albergínies llargues, 4-5 daus de curri, 120 grams de llet de coco o suc de coco espessat i la quantitat adequada d'arròs acabat de cuinar. pas: 1. Rentar la carn de la cuixa de vedella i tallar-la a daus de 2 cm. Remullar-la en aigua neta durant 20 minuts per treure la sang. 2. Poseu aigua neta en una olla a pressió, afegiu-hi la vedella, el gingebre i el vi de cocció i cuini junts. 3. Mentre la vedella es cuina, comença a preparar altres ingredients. Rentar els pebrots verds i vermells i tallar-los a trossos d'1 cm. 4. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes de mida semblant als daus de vedella. 5. Talleu l'albergínia al llarg, després talleu-les a trossos de 4-5 cm de llarg. Feu un tall en forma de creu a la pell de l'albergínia, amb la fulla d'uns 2 mm de llarg. No talleu l'albergínia completament. 6. Quan l'oli de la paella estigui calent, poseu la mà 20 cm per sobre de la paella per comprovar la temperatura de l'oli. Quan l'oli estigui una mica calent, poseu-hi l'albergínia. 7. Després de posar l'albergínia a l'olla, immediatament apareixeran petites bombolles de mida uniforme al seu voltant. 8. Quan la superfície de l'albergínia estigui una mica carbonitzada, traieu-la immediatament i filtreu l'excés d'oli. 9. Fregiu els daus de curri a foc mitjà-baix fins que es fonguin, afegiu-hi pebrot vermell (opcional), aboqueu-hi la llet de coco, sofregiu-ho de manera uniforme i després aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua Al cap d'uns 1 o 2 minuts, s'extingirà el sabor, aboqueu-hi els daus de vedella cuinats al pas 2. Porteu a ebullició a foc lent, aboqueu-hi l'arròs i poseu-hi l'albergínia cuita i el curri de vedella. L'article anterior presenta el mètode d'elaboració de carn de vedella. Ara tothom l'ha d'entendre que el curry es menja generalment amb carn i arròs. |
>>: Què menjar per prevenir l'envelliment de la sang?
Quin és el lloc web de Union Berlin? 1. El FC Unio...
La cirurgia del vítre és en realitat l'abrevi...
Quins mals hàbits tenen els homes a la seva vida ...
El cos humà té un rellotge biològic, després de t...
El ronyó és un òrgan molt important en el cos hum...
Si els trets facials del cos humà es poden distri...
L'època més habitual per utilitzar l'armo...
La tuberculosi menstrual també es coneix com a ma...
Els fesols tonificants són mongetes grans de flor...
La malaltia cardíaca reumàtica també és freqüent ...
L'aparició de l'epilèpsia afectarà tota l...
La teràpia amb meridians bioelèctrics ha estat be...
L'infart cerebral és una malaltia comuna a la...
El protector de cintura d'autoescalfament uti...
Les persones amb mal de coll han de parar atenció...