El curri de vedella és deliciós?

El curri de vedella és deliciós?

El curri és un plat de sabor intens, i els ingredients són molt importants, per tant, a l'hora de cuinar, podeu afegir mig bol de llet de coco a la sopa de curri per reduir el sabor picant del curri en si, el sabor és especialment bo. Espero que això us ajudi a tots.

Material:

Canya de vedella

400 grams, 10 grams de vi de cuina, 1/4 tros de gingebre, quantitat adequada d'aigua, 3 o 4 pebrots verds i vermells, 3/4 de ceba, 2 albergínies llargues, 4-5 daus de curri, 120 grams de llet de coco o suc de coco espessat i la quantitat adequada d'arròs acabat de cuinar.

pas:

1. Rentar la carn de la cuixa de vedella i tallar-la a daus de 2 cm. Remullar-la en aigua neta durant 20 minuts per treure la sang.

2. Poseu aigua neta en una olla a pressió, afegiu-hi la vedella, el gingebre i el vi de cocció i cuini junts.

3. Mentre la vedella es cuina, comença a preparar altres ingredients. Rentar els pebrots verds i vermells i tallar-los a trossos d'1 cm.

4. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes de mida semblant als daus de vedella.

5. Talleu l'albergínia al llarg, després talleu-les a trossos de 4-5 cm de llarg. Feu un tall en forma de creu a la pell de l'albergínia, amb la fulla d'uns 2 mm de llarg. No talleu l'albergínia completament.

6. Quan l'oli de la paella estigui calent, poseu la mà 20 cm per sobre de la paella per comprovar la temperatura de l'oli. Quan l'oli estigui una mica calent, poseu-hi l'albergínia.

7. Després de posar l'albergínia a l'olla, immediatament apareixeran petites bombolles de mida uniforme al seu voltant.

8. Quan la superfície de l'albergínia estigui una mica carbonitzada, traieu-la immediatament i filtreu l'excés d'oli.

9. Fregiu els daus de curri a foc mitjà-baix fins que es fonguin, afegiu-hi pebrot vermell (opcional), aboqueu-hi la llet de coco, sofregiu-ho de manera uniforme i després aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua Al cap d'uns 1 o 2 minuts, s'extingirà el sabor, aboqueu-hi els daus de vedella cuinats al pas 2. Porteu a ebullició a foc lent, aboqueu-hi l'arròs i poseu-hi l'albergínia cuita i el curri de vedella.

L'article anterior presenta el mètode d'elaboració de carn de vedella. Ara tothom l'ha d'entendre que el curry es menja generalment amb carn i arròs.

<<:  Com fer vedella picant?

>>:  Què menjar per prevenir l'envelliment de la sang?

Recomanar articles

Què fer si el vostre gos està enverinat

Amb la millora del nivell de vida de les persones...

Els homes i les dones que volen fer això no s'han de retenir mai

1. Retenir l'orina pot provocar fàcilment res...

Quins són els efectes i les contraindicacions de la llet de mongetes vermelles?

Els fesols vermells, també coneguts com a fesols,...

Les flexions poden ajudar-vos a perdre pes i a què heu de prestar atenció?

Moltes persones són molt bones amb flexions i pod...

Com triar un coixí de blat sarraí

Els coixins de closca de blat sarraí són força co...

Hi ha una cura per a l'esquizofrènia?

En l'actualitat, les ciutats es desenvolupen ...

És eficaç el remull dels peus per eliminar les pigues?

El remull dels peus és un estil de vida Per a la ...

13 coses que no hauríeu de fer mai després d'un àpat

És de sentit comú que una dieta equivocada perjud...

La millor manera de baixar l'àcid úric, una manera intel·ligent de dir-te

Hi ha molts desavantatges de l'àcid úric alt,...

Quins són els fruits que omplen l'aigua?

A tothom li encanta menjar fruita, i cada fruita ...