El curri de vedella és deliciós?

El curri de vedella és deliciós?

El curri és un plat de sabor intens, i els ingredients són molt importants, per tant, a l'hora de cuinar, podeu afegir mig bol de llet de coco a la sopa de curri per reduir el sabor picant del curri en si, el sabor és especialment bo. Espero que això us ajudi a tots.

Material:

Canya de vedella

400 grams, 10 grams de vi de cuina, 1/4 tros de gingebre, quantitat adequada d'aigua, 3 o 4 pebrots verds i vermells, 3/4 de ceba, 2 albergínies llargues, 4-5 daus de curri, 120 grams de llet de coco o suc de coco espessat i la quantitat adequada d'arròs acabat de cuinar.

pas:

1. Rentar la carn de la cuixa de vedella i tallar-la a daus de 2 cm. Remullar-la en aigua neta durant 20 minuts per treure la sang.

2. Poseu aigua neta en una olla a pressió, afegiu-hi la vedella, el gingebre i el vi de cocció i cuini junts.

3. Mentre la vedella es cuina, comença a preparar altres ingredients. Rentar els pebrots verds i vermells i tallar-los a trossos d'1 cm.

4. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes de mida semblant als daus de vedella.

5. Talleu l'albergínia al llarg, després talleu-les a trossos de 4-5 cm de llarg. Feu un tall en forma de creu a la pell de l'albergínia, amb la fulla d'uns 2 mm de llarg. No talleu l'albergínia completament.

6. Quan l'oli de la paella estigui calent, poseu la mà 20 cm per sobre de la paella per comprovar la temperatura de l'oli. Quan l'oli estigui una mica calent, poseu-hi l'albergínia.

7. Després de posar l'albergínia a l'olla, immediatament apareixeran petites bombolles de mida uniforme al seu voltant.

8. Quan la superfície de l'albergínia estigui una mica carbonitzada, traieu-la immediatament i filtreu l'excés d'oli.

9. Fregiu els daus de curri a foc mitjà-baix fins que es fonguin, afegiu-hi pebrot vermell (opcional), aboqueu-hi la llet de coco, sofregiu-ho de manera uniforme i després aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua Al cap d'uns 1 o 2 minuts, s'extingirà el sabor, aboqueu-hi els daus de vedella cuinats al pas 2. Porteu a ebullició a foc lent, aboqueu-hi l'arròs i poseu-hi l'albergínia cuita i el curri de vedella.

L'article anterior presenta el mètode d'elaboració de carn de vedella. Ara tothom l'ha d'entendre que el curry es menja generalment amb carn i arròs.

<<:  Com fer vedella picant?

>>:  Què menjar per prevenir l'envelliment de la sang?

Recomanar articles

Què inclou la fórmula del pintallavis?

A l'hora de comprar llapis de llavis, a més d...

Quins aliments són bons per a les úlceres orals freqüents?

Les persones que sovint pateixen úlceres orals po...

Es pot menjar albergínia amb la pell? Com ​​menjar-la correctament?

L'albergínia és una hortalissa relativament h...

Quins són els perills de dormir assegut?

La gent moderna està sotmesa a una gran pressió t...

Quins són els símptomes del limfoma de Hodgkin?

El limfoma de Hodgkin és una malaltia maligna que...

Símptomes i tractament de les reaccions al·lèrgiques a la infusió

Normalment, quan té un refredat o una certa infla...

Quins són els efectes i funcions de Schizonepeta?

De fet, el valor medicinal de Schizonepeta tenuif...

Què em causa el dolor al costat dret del cap?

El mal de cap del costat dret és el que anomenem ...

Quins aliments són efectius per a la desintoxicació?

El tema de la desintoxicació sempre es presta esp...

Quines verdures poden millorar la immunitat?

La força de la immunitat humana no només està rel...

Què he de fer si tinc punts negres a les orelles?

Si tens punts negres a les orelles, has de parar ...

Quant de temps després de l'avortament mèdic puc tenir relacions sexuals?

Una cosa que segurament totes les mares no volen ...