Què pots menjar per baixar el sucre en sang?

Què pots menjar per baixar el sucre en sang?

El nombre de persones amb diabetis augmenta any rere any, especialment les persones de mitjana edat i les persones grans són les més susceptibles a la malaltia. Alguns pacients han desenvolupat resistència a causa de l'ús freqüent de fàrmacs hipoglucèmics, de manera que tothom anhela mètodes per reduir el sucre en sang. Bé, hi ha molts aliments o fruites a la natura que tenen l'efecte de baixar el sucre en sang. A continuació, fem una ullada a què poden menjar les persones amb sucre en sang elevat o diabetis per baixar el sucre en la sang?

1. Tremella: És de naturalesa dolça i suau, i té els efectes de nodrir el yin i regular la sequedat, afavorir la producció de líquids i nodrir l'estómac No només és ric en nutrients, sinó que també és conegut com la "perla entre els fongs". Tremella té baixes calories i és rica en fibra dietètica. Pot ajudar els pacients diabètics a frenar l'augment del sucre en la sang. Ús: 15-20 grams de Tremella, estofat fins que estigui suau, prendre un cop al dia.

2. Ceba: És de naturalesa picant i càlida, dolça, blanca i tendra, i és una verdura preferida entre la gent. Les cebes no només contenen substàncies que estimulen la síntesi i la secreció d'insulina i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis, sinó que també la prostaglandina A i la tiamina que contenen poden dilatar els vasos sanguinis, regular els lípids sanguinis i prevenir l'arteriosclerosi. Per tant, és el més adequat per a persones amb diabetis i dislipèmia. El mètode és remullar 100 grams de ceba en aigua bullint, afegir salsa de soja i menjar-la un cop al dia.

3. Cogombre: És dolç i fresc per naturalesa, dolç i cruixent, i té l'efecte d'eliminar la calor i apagar la set. Les investigacions farmacològiques modernes mostren que els cogombres contenen només un 1,6% de sucre, el que els converteix en un substitut alimentari d'ús habitual per als pacients diabètics. Els pacients també poden obtenir vitamina C, carotè, cel·lulosa, minerals, etc. L'àcid succínic contingut en cogombres pot inhibir la conversió de sucres en greix en el cos humà. Per als pacients diabètics obesos amb hipertensió, menjar 100 grams de cogombre cada dia serà molt beneficiós.

4. Carbassa: dolça, càlida i no tòxica, té l'efecte de nodrir el mig i reposar el Qi. La carbassa conté fructosa que pot inhibir l'absorció de glucosa. Pot combinar-se amb l'excés de colesterol en el cos humà, evitant així el colesterol alt i prevenint l'arteriosclerosi. Les investigacions mèdiques modernes mostren que la carbassa també conté moltes substàncies beneficioses per al cos humà, com ara fenogrec, adenina, pentosà, manitol, etc., i pot afavorir la secreció d'insulina. Els pacients diabètics poden millorar els seus símptomes menjant 100 grams de carbassa cuita cada dia.

5. Meló amarg: És de naturalesa amarga i freda, de textura tendra i ric en diversos nutrients, especialment en vitamina C, que ocupa el primer lloc entre tots els melons. Els estudis farmacològics han descobert que les saponines del meló amarg que conté el meló amarg tenen un efecte reductor del sucre en sang molt evident. No només tenen efectes semblants a la insulina (d'aquí el nom "insulina vegetal"), sinó que també tenen la funció d'estimular l'alliberament d'insulina. Algunes persones han intentat utilitzar preparats de saponina de meló amarg per via oral per tractar la diabetis tipus 2, i la taxa efectiva total pot arribar al 78,3%.

6. Espinacs: És de naturalesa dolça i freda, calma la set i humiteja la sequedat. És la millor verdura per ajudar en el tractament de la set i la set de la diabetis. El mètode habitual és rentar 60 grams d'espinacs, 15 grams de folre de molleta de pollastre, 20 grams de fong blanc, afegir la quantitat adequada d'aigua, cuinar-la, menjar les verdures i beure la sopa, dues vegades al dia.

7. Pruna: agredolç. Entra als meridians hepàtics i renals. Té els efectes de netejar el fetge i la calor, afavorir el líquid corporal i afavorir la diüresi, i és adequat per a la diabetis amb deficiència i calor.

Si trobeu que heu estat bevent, menjant i orinant més recentment, però heu perdut pes, hauríeu de parar atenció a si la diabetis és la causa. Mentre el nivell de sucre en sang d'una persona sigui alt, s'han de prendre mesures oportunes per prevenir-lo i tractar-lo. El contingut anterior tracta principalment de "què menjar per baixar el sucre en la sang alt" Els amics amb sucre en la sang alt o diabetis poden menjar-lo amb moderació segons la seva pròpia situació.

<<:  Quines són les manifestacions clíniques dels quists d'ovari?

>>:  Quines són les causes de la incontinència fecal?

Recomanar articles

Què causa una inflor constant a l'estómac?

Sempre hi ha inflor a l'estómac Encara que no...

Què causa nòduls a la pell

Moltes persones han experimentat l'aparició d...

Recepta per escabetar cogombres

Hi ha moltes maneres d'adobar els cogombres, ...

És bo fer-se pedicures amb freqüència a l'estiu?

El clima a l'estiu és molt calorós, per tant,...

Causes del dolor a la caixa toràcica

El dolor de costelles sol estar relacionat amb la...

Què causa la sudoració?

Si el cos sempre sua, hem de prestar atenció per ...

Què és el curri?

En realitat, el curri és una barreja d'espèci...

Com fer spa a casa per fer la teva pell més bella

Actualment, a les dones els agrada tenir cura de ...

Consells per prevenir les picades de mosquits a l'estiu

L'assetjament dels mosquits a l'estiu afe...

Quins són els símptomes de la deficiència de potassi?

El potassi és un element relativament important e...

Quins són els avantatges i els desavantatges del hula hooping?

El hula hooping és un exercici de fitness molt co...