Els ous són un menjar molt popular entre la gent. Tenen un valor nutritiu molt alt i tenen un sabor molt deliciós. La manera més habitual de menjar ous és cuinar-los directament. No obstant això, moltes persones utilitzen el mètode equivocat quan bullen els ous, cosa que fa que els ous es trenquin a l'aigua bullint, afectant el gust. Fem una ullada a algunes maneres de bullir ous sense que es trenquin. 1. Per què es trenquen els ous durs? 1. Els ous crus en si mateixos tenen esquerdes durant el transport o l'emmagatzematge, de manera que els ous crus trencats també es trencaran després de cuinar-los. 2. En posar els ous crus a l'olla, queden massa alts des del fons de l'olla. Quan els ous crus toquin el fons de l'olla, apareixeran petites esquerdes a les closques dels ous també es trencaran. 3. En bullir els ous, l'aigua bull massa alt, i els ous crus vibren violentament a l'aigua bullint i xoquen violentament amb el fons de l'olla, provocant esquerdes. 4. Atès que la temperatura de l'entorn d'emmagatzematge és baixa, la temperatura dels ous crus també és baixa. 2. Com cuinar bé els ous: 1. Tractament de punxada d'agulla d'acer Utilitzeu una petita agulla d'acer per fer uns petits forats a la closca de l'ou i, a continuació, poseu-lo a bullir, assegurant-vos que l'ou no s'escapi, ja que la closca de l'ou no es trencarà encara que s'escalfi i es cuini en poc temps. 2. Bullir els ous en aigua freda Per bullir els ous en aigua freda, poseu els ous i l'aigua en una olla, engegueu el foc, augmenteu lentament la temperatura de l'aigua i, a continuació, continueu bullint durant 3 minuts després que l'aigua bulli. Aquest mètode escalfa els ous i l'aigua relativament lentament, des de l'exterior cap a l'interior, i madura lentament fins que estiguin completament cuits, sense que s'expandeixin i s'esquerdes tèrmicament. 3. Coure els ous a foc mitjà Tant si esteu bullint els ous com en aigua freda, cal que baixeu el foc després que l'aigua bulli, la calor mitjana pot mantenir la temperatura de l'aigua estable al punt d'ebullició i no farà que la temperatura dels ous sigui massa alta quan entren en contacte amb el fons de l'olla. Remullar els ous en aigua a temperatura ambient durant mitja hora. |
<<: Com fer vi d'arròs i ous per augmentar la producció de llet?
>>: Es poden emmagatzemar els ous a la nevera? Com salvar-lo?
Tots sabem que després que la majoria de persones...
La rinoplàstia és una cirurgia relativament comun...
Què és Healthcare Real Estate Investment Trust? He...
Quina és la millor manera de tractar les berrugue...
El niu d'ocell és un tònic de luxe que esment...
Quins són els efectes i les funcions de l'enz...
Els suplements són de gran ajuda per a la nostra ...
Només els pacients amb mal de queixal més greu de...
Què és el lloc web dels grans magatzems Marui? Mar...
Què és el Mossad? L'Institut d'Intel·ligèn...
Si tens cloasma a la cara, has de parar atenció a...
El fetge és una part important del cos humà i est...
Hi ha una gran diferència en el contingut de grei...
Molts pacients sovint confonen l'asma bronqui...
Què és el lloc web de Capgemini Consulting? Capgem...