Tots sabem que després que la majoria de persones rentin l'arròs, tret que tingui pressa per menjar-lo, no posen l'arròs a l'arròs per cuinar-lo al vapor immediatament, sinó que posaran l'arròs en remull en aigua neta durant una estona, perquè això farà que els grans d'arròs siguin més suaus al vapor, que és més fàcil de digerir i de millor sabor. Algunes persones posen l'arròs en remull durant molt de temps, fins i tot durant la nit. Algunes persones creuen que aquesta pràctica tindrà un impacte en el nostre cos. Aleshores, què passa si l'arròs es remull durant molt de temps? 1. Quant de temps es considera remull durant molt de temps 1. Quan la temperatura no és alta, està bé posar l'arròs en remull durant la nit sense preocupar-se que vagi malament. 2. Quan fa calor, el temps de remull de l'arròs no ha de superar les quatre hores, en cas contrari, l'arròs es deteriorarà fàcilment i es farà floridura a l'aigua, cosa que pot causar danys hepàtics greus i símptomes d'intoxicació humana. 2. El dany de remullar l'arròs durant molt de temps 1. L'arròs perdrà el seu gust, i el seu color, aroma, sabor i frescor originals es deterioraran si es remull durant molt de temps. A més, l'arròs acostuma a trencar-se en trossos després d'estar en remull durant molt de temps. 2. Si algun aliment està en remull durant molt de temps, es perdran els nutrients. L'arròs perdrà molts nutrients si es remull durant molt de temps. El contingut de vitamines a la superfície de l'arròs és relativament elevat (entre la pell d'arròs i els grans d'arròs, les vitamines són solubles en aigua si es remullen durant molt de temps, algunes de les sals inorgàniques i les vitamines solubles dels grans d'arròs es dissolen). A més, la pèrdua de proteïna de l'arròs arribarà al 5,5%-6,1%, la pèrdua de calci arribarà al 18,2%-23,3% i la pèrdua de ferro arribarà al 17,7%-46,0%. 3. Valor nutricional de l'arròs 1. El component principal de l'arròs són els hidrats de carboni, al voltant del 70%, i també conté una certa quantitat de proteïnes, vitamines, cel·lulosa i minerals. 2. El valor nutricional de l'arròs és relativament equilibrat i el seu contingut en vitamines B és relativament ric i complet. Tanmateix, el processament de l'arròs pot provocar una gran pèrdua de nutrients En general, com més refinat és l'arròs, més nutrients perd, per tant, el valor nutricional de l'arròs de dos estàndards és superior al de l'arròs integral i el valor nutricional de l'arròs de dos estàndards. 3. Entre les proteïnes de l'arròs, el gluten soluble en alcalina amb un alt contingut de lisina representa el 80%. El contingut de lisina és més alt que el d'altres grans. és 1,1). La digestibilitat de la proteïna supera el 90%, que és superior a la d'altres cereals. Per tant, el valor nutricional de la proteïna de l'arròs encara és relativament alt. 4. Precaucions per rentar i remullar l'arròs 1. Rentar amb aigua freda, no utilitzar aigua corrent ni aigua calenta, rentar l'arròs tres o quatre vegades amb aigua neta. 2. L'arròs no s'ha de posar en remull abans o després del rentat. Si l'arròs s'ha remullat després del rentat, s'ha de posar l'aigua de remull i l'arròs a l'olla. 3. Remullar l'arròs en aigua freda. 4. Quan es renta l'arròs, s'ha de reduir al màxim la quantitat d'aigua utilitzada i la freqüència d'ús per eliminar el fang i la sorra. L'arròs no s'ha de rentar massa, perquè l'arròs conté algunes vitamines solubles en aigua i sals inorgàniques, i una gran part d'elles es troben a la capa exterior dels grans d'arròs. Durant el procés de rentat de l'arròs. La taxa de pèrdua de tiamina pot arribar al 40% al 60%, la taxa de pèrdua de riboflavina i niacina pot arribar al 23% al 25%, i també es perdran en diferents graus proteïnes, greixos, sucre, etc. |
<<: Per què la manta elèctrica no s'escalfa?
>>: Com tractar la muda amb eficàcia?
Els mals hàbits i una dieta poc saludable han fet...
Moltes persones troben fàcilment que l'àrea a...
Què és Yahoo Real Estate Channel? Yahoo! Homes és ...
Per als pacients amb triglicèrids alts, els arran...
Un examen físic anual us pot ajudar a tenir una m...
Recentment, moltes amigues són molt propenses a d...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
El mercuri, també conegut com a mercuri en termes...
Molta gent pensa que el fong de la neu és un anim...
Quin és el lloc web de l'empresa federal alema...
Enfadar-se pot passar en qualsevol època, i el ma...
Els mals de cap vasculars són de curta durada i d...
El quist de la tiroide és una malaltia local que ...
A molta gent no els agrada fer migdiades, sobreto...
Molts amics trobaran que tenen molta suor al cap ...