Quines verdures i fruites tenen un alt contingut de ferro?

Quines verdures i fruites tenen un alt contingut de ferro?

La suplementació de ferro és, sens dubte, una de les parts importants de la suplementació sanguínia per als pacients amb anèmia per deficiència de ferro. No només els productes carnis són rics en ferro, sinó que molts vegetals i fruites fresques també són rics en ferro, la qual cosa requereix la seva experiència en general, el contingut de ferro i la taxa d'absorció de ferro en els aliments d'origen animal també són més importants zones pobres que s'alimenten principalment de cereals o entre vegetarians.

Tot i que el contingut de ferro en les verdures i fruites de fulla verda és inferior al dels aliments d'origen animal, són rics en vitamina C i àcids orgànics, que poden afavorir l'absorció del ferro. L'api fresc, la colza, els tomàquets, els cítrics, els albercocs, els dàtils vermells, el raider, l'arç d'arç i altres verdures i fruites són rics en vitamina C i ferro.

Aleshores, a l'hora de comprar verdures i fruites, com es pot saber quines són més riques en ferro i quines manquen de ferro?

Les fulles amb deficiència de ferro tenen un color groguenc entre les venes en lloc de verd. Alguns fins i tot són blancs quan la deficiència de ferro és severa, les vores de les fulles es cremaran, però les venes encara mantindran un bon color verd. La deficiència de ferro en les verdures de fulla pot afectar directament el contingut de ferro dels aliments, mentre que la deficiència de ferro en les fruites i els arbres fruiters no només mostrarà símptomes de deficiència de ferro a les fulles, sinó que també afectarà la qualitat dels seus fruits.

Quan els cítrics són deficients en ferro, els seus fruits es tornen més petits i més durs, el seu color és avorrit, els manca el suc i el seu sabor és àcid. Per tant, quan compreu fruites i verdures, heu de parar atenció a la deficiència de ferro per assegurar-vos que els aliments continguin prou ferro i tinguin bon gust.

No obstant això, l'àcid cotó en el te i les verdures i l'àcid oxàlic en els espinacs poden reduir l'absorció del ferro per part del cos. Per tant, es recomana que tothom presti atenció a la combinació de carn i verdures, menjars combinats i aliments enriquits amb ferro en l'estructura dietètica per garantir una ingesta adequada de ferro per prevenir i tractar eficaçment l'anèmia.

Per tant, si voleu complementar el ferro al vostre cos, podeu menjar més de les verdures i carns anteriors, però no us podeu plantejar reposar els oligoelements del cos. El millor estat del cos és mantenir l'equilibri.

<<:  Què vol dir nodrir la ment?

>>:  Quin és el millor moment per beure aigua?

Recomanar articles

Dietoteràpia per reduir el cloasma, senzilla i eficaç

El cloasma no només afecta la nostra aparença, si...

Quins són els perills de l'arsènic per al cos humà?

Moltes persones no estan molt familiaritzades amb...

Què he de fer si sempre tinc flegma a la gola?

La majoria de la gent no sap què està passant amb...

El paper de les polaines

Els leggings no són molt habituals avui en dia, p...

On és el fetge al cos humà?

El fetge és una part important del cos humà. Molt...

Quins són els efectes secundaris de la teràpia amb llum ultraviolada?

Moltes persones no són conscients de la teràpia a...

Què fer si teniu una intoxicació lleu per gas

A la vida, la gent es trobarà inevitablement amb ...

Quins són els millors tractaments per a les berrugues víriques?

Les berrugues víriques són causades pel virus del...

Quines proves s'han de comprovar per a la pell amb picor?

Si tens picor a la pell, per descomptat, hauries ...

Cops al cos

Moltes persones sempre troben que tenen grans al ...

Quin tipus de coixí és millor?

El nucli del coixí és una cosa amb la qual entrem...

Només hi ha un truc per fer front a la gran humitat de la tardor

L'estiu ens ha deixat completament, i la nost...