Després de menjar, l'estómac necessita digerir els aliments per ajudar-nos a convertir-los en nutrients, cosa que és beneficiós per a l'absorció del nostre propi cos, però, només després d'aquest període de temps podem ajudar-nos a convertir els aliments en energia per al nostre ús. Fruita: 30 minuts a 1 hora. Les fruites del meló (com la síndria) requereixen el temps de digestió més curt, mentre que els plàtans triguen més. Si tens gana entre àpats i vols menjar una mica de fruita per omplir l'estómac durant una estona, els plàtans són una bona opció. La síndria proporciona energia ràpidament i augmenta el sucre en sang, que és especialment inadequat per als diabètics. Verdures: 45 minuts a 2 hores. Les verdures de meló (com el meló d'hivern) triguen més temps a digerir-se, seguides de les verdures de solanàcies (com els tomàquets i les albergínies), després les verdures de fulla (com els espinacs i la col xinesa) i les verdures crucíferes (com el bròquil) són les que més triguen. Per tant, les verdures d'arrel es poden utilitzar com a aliment bàsic. Les persones amb mala digestió haurien de menjar menys verdures crucíferes com el bròquil Si les mengen, s'han de cuinar fins que estiguin toves. Cereals: 1,5 hores a 3 hores. Els aliments de cereals líquids o semilíquids (com les farinetes) triguen menys temps a digerir-se Els aliments fermentats sense greixos afegits (com el pa al vapor i el pa sense oli) també són més fàcils de digerir. Tenen la digestibilitat més alta de l'organisme, arribant al 98%. Per tant, per a persones amb tracte gastrointestinal feble, farinetes, panets al vapor, etc. són bones opcions. Però si hi afegiu oli i en feu rodanxes de pa fregit al vapor, arròs fregit, etc., serà difícil de digerir. Proteïnes: 1,5 hores a 4 hores. Els aliments amb proteïnes líquides com la llet i la llet de soja són més fàcils de digerir, però triguen 4 hores o més a digerir completament les carns riques en proteïnes com la vedella i el pollastre. Greixos: 2 hores a 4 hores. La digestibilitat dels greixos està relacionada amb el contingut d'àcids grassos de baix nivell i d'àcids grassos insaturats. Per tant, els olis vegetals són més fàcils de digerir que els olis animals. Menjar greixos amb cereals o aliments proteics allargarà el temps de digestió d'aquests últims. Per tant, menjar aliments bàsics i plats rics en oli suposarà una gran càrrega per a l'estómac i els intestins. Conèixer amb antelació el temps que triga l'estómac a digerir els aliments ens pot ajudar a digerir i absorbir millor els aliments. En cas contrari, el consum a llarg termini d'aliments no saludables causarà un gran dany al nostre propi estómac. |
<<: Quin és el coneixement de primers auxilis d'emergència?
>>: Mètodes de tractament d'intoxicacions alimentàries
L'autisme és un trastorn comú que afecta molt...
Moltes persones han experimentat la sensació de t...
Crec que moltes persones han experimentat el mal ...
Tots sabem que tant els telèfons mòbils com els o...
A l'hivern, sempre sento que la meva casa est...
El dany causat per la síndrome de Sjögren és rela...
Quin és el lloc web de Hokuriku Financial Group? H...
Els diferents físics haurien de tenir diferents a...
La llagosta i el mango són dos aliments populars,...
Durant l'embaràs, una vegada que apareix la s...
És un fenomen comú que apareguin taques d'oli...
Què és la Universitat Romana del Moviment Humà? La...
Què és Freelance Folder? Freelance Folder és una p...
Què és HQhair.com? HQhair.com és un dels tres lloc...
Parlant d'hepatitis B, en realitat és una mal...