Recentment, moltes persones han patit intoxicació alimentària per no prestar atenció als tabús dietètics. La intoxicació alimentària ens pot causar un gran dolor en alguna part del nostre cos, i fins i tot algunes persones poden desmaiar-se i ser enviades a l'hospital per a un tractament d'emergència. La intoxicació alimentària es refereix a reaccions adverses a l'organisme causades per substàncies tòxiques en els aliments, que també inclouen intoxicació química. Els casos lleus poden afectar la salut física i fins i tot poden posar en perill la vida. Com prevenir la intoxicació alimentària? Com salvar-se després d'una intoxicació? La intoxicació alimentària inclou la intoxicació alimentària bacteriana (com la intoxicació alimentària per E. coli), la intoxicació alimentària química (com la intoxicació per plaguicides), la intoxicació per aliments d'animals i plantes (com la intoxicació per la mandioca i les llenties) i la intoxicació alimentària per fongs (intoxicació per bolets verinosos). La intoxicació alimentària és greu, es produeix en períodes de temps concentrats, no és contagiosa i és més freqüent a l'estiu i a la tardor. El símptoma de la intoxicació alimentària massiva és que en un curt període de temps, les persones que mengen aquest aliment es posen malaltes de manera individual o simultània, amb símptomes principalment com nàusees, vòmits, dolor abdominal i diarrea, sovint acompanyats de febre. Si els vòmits i la diarrea són greus, es pot produir deshidratació, acidosi i fins i tot xoc i coma. Quan es produeixi aquest símptoma, primer hauríeu de deixar de menjar el menjar enverinat, trucar immediatament al centre d'emergències 120 per demanar ajuda i enviar la persona enverinada a l'hospital per rentar-se gàstric, laxants i ènema. Algunes persones grans que ja tenen malalties subjacents, com cardiopaties coronàries, hipertensió, etc., necessiten una atenció especial, ja que l'augment de la viscositat de la sang pot empitjorar el seu estat. S'ha de prestar especial atenció a la conservació dels aliments que han provocat la intoxicació i a la seva posada en quarantena. Si no hi ha mostres d'aliments disponibles, també es poden conservar els vòmits i els excrements del pacient. Com més aviat vagis a l'hospital, més fàcil serà el rescat. Si superen les dues hores, el verí s'absorbirà a la sang i serà més perillós. Els pacients amb intoxicació severa haurien de dejunar durant aproximadament mig dia, però poden rebre una infusió intravenosa després que el seu estat millori, poden menjar aliments fàcilment digeribles com ara sopa d'arròs, farinetes, fideus, etc. Els mètodes de condicionament d'intoxicació alimentària ens poden ajudar a pal·liar la situació d'intoxicació alimentària. |
<<: L'estómac pren un bon temps per digerir els aliments
>>: Quines són les verdures que es poden desintoxicar?
Moltes parelles sempre senten que no tenen res en...
La majoria dels tumors es divideixen clínicament ...
Molts materials diaris a les nostres vides d'...
Moltes persones sovint es troben amb el problema ...
Què és Macquarie Group? Macquarie Group és un cone...
Avui en dia, molta gent utilitza forns de microon...
L’insomni es refereix principalment a algunes per...
Quan la nostra freqüència cardíaca augmenta quan ...
La ventosa és un mètode de tractament de malaltie...
Avui dia, pots veure molts gimnasos als carrers i...
La calor de la part superior del cos i el fred in...
La importància dels ulls va més enllà de les para...
De fet, a la vida d'avui, moltes persones tri...
Alguns amics experimentaran taquicàrdia després d...
Tots admirem els que tenen una bona memòria que e...