Quins són els perills d'utilitzar forns de microones?

Quins són els perills d'utilitzar forns de microones?

Avui en dia, molta gent utilitza forns de microones a casa, i la seva comoditat i rapidesa són estimades per cada cop més famílies. Tant si es tracta d'escalfar els àpats com de fer diversos aperitius i postres, la seva presència és indispensable. Tanmateix, després que molta gent s'acostumi a aquesta comoditat, poca gent entén quins efectes adversos tindrà per al cos humà. Quin mal fan els forns de microones al cos humà?

Tres danys principals de menjar aliments de microones amb freqüència:

1. Els aliments al microones produiran nous compostos tòxics o fins i tot cancerígens

La funció d'un forn de microones és molt més que escalfar objectes. Les molècules dels aliments absorbeixen una gran quantitat d'energia, suficient per trencar l'estructura molecular de la proteïna, provocant mutacions moleculars que normalment no es produirien. Com a resultat, van sorgir moltes molècules noves i estranyes.

Aquest és el problema. L'estructura molecular dels aliments ha canviat, produint molècules que el cos humà no pot reconèixer. Aquestes noves molècules estranyes són inacceptables per al cos humà, algunes són tòxiques i fins i tot poden causar càncer. Per tant, les persones o animals que sovint mengen aliments al microones experimentaran canvis fisiològics greus en el seu cos.

2. El valor nutricional dels aliments es perd seriosament

Els soviètics també van trobar que el valor nutricional de tots els aliments dels experiments es reduïa. El valor nutricional dels aliments al microones es redueix entre un 60% i un 90%, incloent-hi minerals i enzims bioquímics, vitamines B, C i E i substàncies biliars antigreixos, i fins i tot es redueix el contingut nutricional de proteïnes.

3. Canvis d'humor i pèrdua de memòria

El consum a llarg termini d'aliments al microones pot causar danys cerebrals permanents, provocant pèrdua de memòria, incapacitat per concentrar-se, canvis d'humor i disminució de la intel·ligència.

Per tant, cal prestar més atenció a alguns aspectes quan utilitzeu un forn de microones:

1. Preparar els àpats fins que estiguin cuits al 70%.

Per tal d'evitar la pèrdua repetida de vitamines, el millor és cuinar les verdures només fins que estiguin cuites al 70% a l'hora de menjar. Quan el plat estigui cuit al 70%, pots treure els que vulguis menjar primer, i menjar-ne la resta després que estigui cuit. Els plats de carn com el pollastre a l'estofat i les llesques de porc fregides tindran un millor gust si es cuinen al 70% de la cocció i es tornen a escalfar abans de menjar.

2. Utilitzeu estris marcats com a aptes per a microones

Assegureu-vos de triar una carmanyola que sigui adequada per a la calefacció del microones. No utilitzeu estris de metall, perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, cosa que danyarà el cos del forn i no escalfaran els aliments.

3. Tapa i escalfa

Quan s'escalfa, s'ha de col·locar la tapa per evitar l'evaporació excessiva de la humitat. En termes generals, el temps que triga a escalfar una carmanyola al microones és d'uns dos minuts. Si el menjar no s'escalfa, només cal girar-lo unes quantes vegades més al microones.

4. No escalfeu massa temps

El temps d'escalfament no ha de ser massa llarg. Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, o si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries.

L'anterior és el resum de l'editor dels perills causats per alguns mals hàbits de l'ús a llarg termini dels forns de microones i algunes precaucions d'ús. Val la pena recordar que els forns de microones són fàcils d'utilitzar, però cal prestar atenció a la vida útil dels ingredients. En general, els aliments preparats no s'han de conservar massa temps, en cas contrari, generaran bacteris fàcilment, que posaran en perill la vostra salut encara que utilitzeu un forn de microones.

<<:  Quins aliments són rics en DHA?

>>:  Quins són els inconvenients d'un bany de vapor?

Recomanar articles

Quins avantatges té fer un berenar a mitjanit?

Molta gent té el costum de sopar a la nit. Molta ...

Es pot curar el mareig del moviment?

En aquesta època en què els cotxes són el mitjà d...

Quins són els perills de la síndrome de Sjögren

El dany causat per la síndrome de Sjögren és rela...

Com atraure el centpeus?

Quan de sobte apareix un centpeus a la casa, se s...

Encara puc utilitzar pasta de dents caducada?

En el dia a dia de cadascú, després d'aixecar...

Quina relació hi ha entre la taxa de supervivència del càncer de nasofarínge i

La taxa de supervivència del carcinoma nasofaríng...

Obteniu més informació sobre els efectes secundaris dels glucocorticoides

Els glucocorticoides tenen molts efectes, però ta...

Quins són els elements de la revisió del cos sencer?

Una revisió corporal complet és una cosa que hem ...

6 consells per refrescar la ment a l'estiu

Treballadors de coll blanc, què heu de fer si ten...

Què s'ha de prestar atenció al fetge gras és important?

Moltes persones obeses tenen fetge gras, per la q...

Quins són els desavantatges dels tampons?

Als estrangers sembla que els agrada especialment...

Puc menjar mango quan tinc un refredat Quin tipus de fruita és millor?

En general, no es recomana menjar mango quan es t...

Què causa el dolor de genoll en els joves?

Quan es produeix sovint el dolor de genoll, la ma...