Com fer fideus soba

Com fer fideus soba

Hi ha moltes maneres de fer fideus de blat sarraí, i el sabor dels fideus de blat sarraí fets amb diferents mètodes és diferent. Molts amics tenen una afició especial pels deliciosos fideus de blat sarraí, i s'han convertit en una espècie de fideus que a molts de nosaltres ens agrada especialment, els fideus de blat sarraí no només són deliciosos avantatges per a nosaltres. Aprenem a fer fideus de blat sarraí.

S'ha de parar atenció a la temperatura de l'aigua En general, es requereix aigua tèbia a l'hivern i aigua freda en altres estacions. Com que la temperatura de la massa es veu fàcilment afectada per la temperatura natural de l'aire, la temperatura de la massa amasada es manté sempre a 30°C utilitzant diferents temperatures de l'aigua a l'hora de pastar la massa. Això és perquè la proteïna de la farina té la taxa d'absorció d'aigua més alta en aquest moment, que pot arribar al 150%. . Si la temperatura és inferior a 30 °C, l'absorció d'aigua i la qualitat de la proteïna disminuirà a mesura que baixi la temperatura. Més de 30 ℃, també reduirà la formació de gluten quan la temperatura arriba als 60 ℃, provocarà la desnaturalització de les proteïnes i perdrà el seu rendiment. A continuació: mantenir la massa en el rang d'estirament més adequat. En segon lloc: afegiu la quantitat adequada d'aigua i cendres en amassar la massa, perquè ambdós poden augmentar la velocitat de formació i la qualitat del gluten a la massa. Per exemple, la pressió osmòtica d'una quantitat adequada d'aigua pot reduir la distància entre les molècules de proteïnes de la massa i augmentar la densitat, en particular, pot millorar la viscositat de la proteïna del gluten, millorant així la formació i la qualitat del gluten. Quan amasseu la massa, també heu d'afegir una quantitat adequada d'aigua i cendres, perquè ambdues poden augmentar la velocitat de producció i la qualitat del gluten de la massa. Per exemple, la pressió osmòtica d'una quantitat adequada d'aigua pot reduir la distància entre les molècules de proteïnes de la massa i augmentar la densitat, en particular, pot millorar la viscositat de la proteïna del gluten, millorant així la formació i la qualitat del gluten. L'èmfasi està en "tres vegades d'aigua, tres vegades de cendra i noranta-nou i vuitanta-un cops de fregament". La cendra que hi ha és en realitat àlcali, però no un àlcali normal, és una substància alcalina feta de la crema de l'herba de tung produïda al desert de Gobi, comunament coneguda com a cendra de tung, no només li dóna una fragància especial als fideus, sinó que també fa que els fideus siguin suaus, grocs i forts. En els últims anys, s'han utilitzat agents especials d'amassar la massa encara són les més crítiques.

Tots podem fer fideus de blat sarraí nosaltres mateixos a través del contingut anterior sobre com fer fideus de blat sarraí. Aquests mètodes no són molt bons, que poden ajudar-nos a degustar fideus de blat sarraí més deliciosos.

<<:  La funció de la màquina de circulació sanguínia Ziweixing

>>:  Com prevenir els lunars negres a la cara

Recomanar articles

Què tal WeMakePrice? Revisió de WeMakePrice i informació del lloc web

Què és WeMakePrice? WeMakePrice és un dels llocs w...

Què fer si teniu arrugues a la part posterior del coll

En la vida social d'avui, totes les dones jov...

La dismenorrea és una malaltia?

Algunes amigues experimenten dismenorrea durant l...

Què passa amb Mycoplasma hominis negatiu?

Els virus de Mycoplasma tenen una supervivència m...

No facis això per mantenir-te calent! La majoria de la gent ho té

A mesura que s'acosta l'hivern, la temper...

Quines són les precaucions per a la conjuntivitis?

Els pacients amb conjuntivitis s'han d'aï...

Dolor a l'engonal esquerra

La zona de l'engonal és una zona de reflex de...

Què tal Kaya? Comentaris de Kaya i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kaya? KAYAK és un motor de c...

Diverses accions per protegir el menisc del genoll

El genoll és una part important del cos, però tam...

Com eliminar les taques d'òxid de la roba?

A la vida diària, si no tens cura, és fàcil oxida...

Quins tractaments s'han de dominar per a la conjuntivitis aguda?

La conjuntivitis aguda és una malaltia comuna a l...

Com tractar l'escoliosi lumbar?

L'escoliosi lumbar, també coneguda com a curv...

Per què és tan greu la picor fora de l'orella?

La picor a l'exterior de les orelles és una c...

Com es fa el sucre blanc?

Normalment, tots mengem una certa quantitat de su...

Què ha de menjar Xiaoyuezi?

Després d'una cirurgia d'embaràs inespera...