Com fer fideus soba

Com fer fideus soba

Hi ha moltes maneres de fer fideus de blat sarraí, i el sabor dels fideus de blat sarraí fets amb diferents mètodes és diferent. Molts amics tenen una afició especial pels deliciosos fideus de blat sarraí, i s'han convertit en una espècie de fideus que a molts de nosaltres ens agrada especialment, els fideus de blat sarraí no només són deliciosos avantatges per a nosaltres. Aprenem a fer fideus de blat sarraí.

S'ha de parar atenció a la temperatura de l'aigua En general, es requereix aigua tèbia a l'hivern i aigua freda en altres estacions. Com que la temperatura de la massa es veu fàcilment afectada per la temperatura natural de l'aire, la temperatura de la massa amasada es manté sempre a 30°C utilitzant diferents temperatures de l'aigua a l'hora de pastar la massa. Això és perquè la proteïna de la farina té la taxa d'absorció d'aigua més alta en aquest moment, que pot arribar al 150%. . Si la temperatura és inferior a 30 °C, l'absorció d'aigua i la qualitat de la proteïna disminuirà a mesura que baixi la temperatura. Més de 30 ℃, també reduirà la formació de gluten quan la temperatura arriba als 60 ℃, provocarà la desnaturalització de les proteïnes i perdrà el seu rendiment. A continuació: mantenir la massa en el rang d'estirament més adequat. En segon lloc: afegiu la quantitat adequada d'aigua i cendres en amassar la massa, perquè ambdós poden augmentar la velocitat de formació i la qualitat del gluten a la massa. Per exemple, la pressió osmòtica d'una quantitat adequada d'aigua pot reduir la distància entre les molècules de proteïnes de la massa i augmentar la densitat, en particular, pot millorar la viscositat de la proteïna del gluten, millorant així la formació i la qualitat del gluten. Quan amasseu la massa, també heu d'afegir una quantitat adequada d'aigua i cendres, perquè ambdues poden augmentar la velocitat de producció i la qualitat del gluten de la massa. Per exemple, la pressió osmòtica d'una quantitat adequada d'aigua pot reduir la distància entre les molècules de proteïnes de la massa i augmentar la densitat, en particular, pot millorar la viscositat de la proteïna del gluten, millorant així la formació i la qualitat del gluten. L'èmfasi està en "tres vegades d'aigua, tres vegades de cendra i noranta-nou i vuitanta-un cops de fregament". La cendra que hi ha és en realitat àlcali, però no un àlcali normal, és una substància alcalina feta de la crema de l'herba de tung produïda al desert de Gobi, comunament coneguda com a cendra de tung, no només li dóna una fragància especial als fideus, sinó que també fa que els fideus siguin suaus, grocs i forts. En els últims anys, s'han utilitzat agents especials d'amassar la massa encara són les més crítiques.

Tots podem fer fideus de blat sarraí nosaltres mateixos a través del contingut anterior sobre com fer fideus de blat sarraí. Aquests mètodes no són molt bons, que poden ajudar-nos a degustar fideus de blat sarraí més deliciosos.

<<:  La funció de la màquina de circulació sanguínia Ziweixing

>>:  Com prevenir els lunars negres a la cara

Recomanar articles

Quins aliments hauríeu de menjar més per augmentar la vostra immunitat?

La immunitat és una de les funcions importants pe...

És bo beure aigua amb mel cada dia?

L'aigua de mel no només té un bon gust, sinó ...

Com prevenir i tractar múltiples pòlips de la vesícula biliar?

Sabem que la poliposi de la vesícula biliar és un...

Quan és el millor moment per prendre medicina xinesa?

Hi ha certs tabús quan es pren la medicina tradic...

Com perdre greix del ventre?

Recentment, moltes persones tenen un excés de gre...

Què fer si se sent ansiós

Les reaccions psicològiques com el pànic són molt...

Com puc reduir ràpidament la inflor a la cara?

Crec que molta gent ha tingut aquesta experiència...

Què passa amb Iplay? Revisió d'Iplay i informació del lloc web

Què és Iplay? Iplay és un famós lloc web de jocs c...

L'ompliment realment perjudica les dents?

A la nostra vida diària, moltes persones han pati...

9 consells per al restrenyiment per evitar ser vídua del ventre

El restrenyiment també és la causa d'un ventr...

Netejar el nas d'un nadó després d'escopir

Després que el nadó escupi la llet, la llet sempr...

Quins són alguns consells per tractar els peus suats i l'olor dels peus?

Els peus suats i pudents es coneixen habitualment...

Què tal LG Display? Revisions de LG Display i informació del lloc web

Què és LG Display? LG Display (LG Display) és el f...