Avui en dia, cada cop més amics presten més atenció a la forma física, i la proteïna de sèrum en pols és una de les millors opcions per a l'aptitud, no només pot estimular la producció d'hormones, sinó que també proporciona certs nutrients per al nostre cos. La proteïna de sèrum de llet en pols és molt valorada pels entusiastes del fitness pel seu excel·lent valor fisiològic, que és superior al valor biològic dels ous i la carn de vedella, no només afecta el creixement dels teixits corporals com els músculs, sinó que també participa en la producció d'hormones, el manteniment de la funció immune, el transport d'altres nutrients i oxigen, la producció d'hemoglobina i molts altres aspectes generals, la coagulació de la sang i la població. La proteïna de sèrum de llet pura és coneguda com el rei de la proteïna. És una proteïna extreta de la llet, té les característiques d'un alt valor nutricional, de fàcil digestió i absorció, i és reconeguda com un dels suplements proteics d'alta qualitat. La proteïna de sèrum de llet pura s'extreu de la llet, que es compon d'un 87% d'aigua i un 13% de sòlids de llet. Entre els sòlids de la llet, el 27% és proteïna de la llet, de la qual només el 20% és proteïna de sèrum de llet, i el 80% restant és caseïna. Per tant, el contingut de proteïna de sèrum de llet és només del 0,7%, que és extremadament preuat. La proteïna de sèrum és apta per a totes les persones, especialment per a les persones que fan fitness i culturisme. El seu impacte en diferents grups: 1. Els nens i adolescents milloren la seva pròpia immunitat, milloren ràpidament la seva condició física, resisteixen l'aparició i els problemes de malalties i garanteixen un desenvolupament físic saludable; 2. Per a la gent gran, és beneficiós per a la salut dels ossos, ajuda a reduir la pèrdua de calci als ossos, redueix la incidència d'osteoporosi i fractures, pot estimular les cèl·lules cerebrals, és beneficiós per millorar la qualitat del son, millorar la memòria i reduir la incidència de la malaltia d'Alzheimer; 3. Per als culturistes o el públic en general, augmentar la ingesta de proteïna de sèrum després de l'exercici és important per reposar la pèrdua de proteïnes durant l'exercici, augmentar la força muscular, afavorir la síntesi d'hemoglobina i eliminar la fatiga. Com que la proteïna del sèrum és rica en aminoàcids de cadena ramificada, pot promoure la síntesi de proteïnes musculars i és més adequada per a les necessitats dels atletes i els entusiastes del fitness. Els anteriors són les persones que són aptes per a la proteïna de sèrum de llet. En general, és més adequat per als amics que fan exercici regularment i els ancians poden consumir-ne alguns amb moderació. |
<<: Quina és la millor manera d'alimentar els nens a la tardor?
>>: Quines són les persones que no són aptes per a Black Wolfberry?
Per tractar l'alopècia seborreica, moltes per...
De fet, la malaltia és causada en gran part per a...
Les masses de la cavitat uterina de les que parle...
Algunes persones tenen una constitució propensa a...
El teules és una malaltia de la pell causada per ...
Algunes noies tenen moltes preguntes sobre l'...
Què és el lloc web de Miami Heat? El Miami Heat és...
Moltes persones trobaran que la mel que compren c...
El Panax notoginseng, també conegut com a Sanqi, ...
El mal alè és l'olor que emet per la boca, qu...
Tothom coneix els molts perills del formaldehid, ...
Segons informes de dades vàlides, la incidència d...
Què és la Universitat Furman? La Universitat Furma...
Quin és el lloc web d'Infosys? Infosys és una ...
L'impacte de les malalties reumàtiques és mol...