Normalment, a molts dels nostres amics els agrada escalfar aliments al forn de microones. Els forns de microones han aportat molta comoditat a les nostres vides. Tanmateix, si els forns de microones s'utilitzen durant molt de temps, poden produir algunes substàncies perjudicials per al cos humà durant el procés d'escalfament, que poden causar certs danys a la salut humana. A més, alguns nutrients dels aliments es perdran durant el procés d'escalfament del microones. 1. Els aliments al microones produiran nous compostos tòxics o fins i tot cancerígens La funció d'un forn de microones és molt més que escalfar objectes. Les molècules dels aliments absorbeixen una gran quantitat d'energia, suficient per trencar l'estructura molecular de la proteïna, provocant mutacions moleculars que normalment no es produirien. Com a resultat, van sorgir moltes molècules noves i estranyes. Aquest és el problema. L'estructura molecular dels aliments ha canviat, produint molècules que el cos humà no pot reconèixer. Aquestes noves molècules estranyes són inacceptables per al cos humà, algunes són tòxiques i fins i tot poden causar càncer. Per tant, les persones o animals que sovint mengen aliments al microones experimentaran canvis fisiològics greus en el seu cos. Els soviètics van descobrir que no importa quin tipus d'aliment, un cop s'escalfa al microones, produirà carcinògens coneguts. La carn, els lactis, els cereals, les fruites i les verdures produeixen substàncies químiques que causen càncer. A més, els investigadors també van trobar que les persones que mengen aliments al microones tenen trastorns del sistema digestiu, trastorns del sistema limfàtic i un augment de cèl·lules canceroses a la sang. Les estadístiques mostren que les persones que mengen sovint aliments al microones tenen més probabilitats de desenvolupar càncer gastrointestinal i el seu sistema digestiu es col·lapsarà gradualment. 2. El valor nutricional dels aliments es perd seriosament Els soviètics també van trobar que el valor nutricional de tots els aliments dels experiments es reduïa. El valor nutricional dels aliments al microones es redueix entre un 60% i un 90%, incloent-hi minerals i enzims bioquímics, vitamines B, C i E i substàncies biliars antigreixos, i fins i tot es redueix el contingut nutricional de proteïnes. 3. Canvis d'humor i pèrdua de memòria El consum a llarg termini d'aliments al microones pot causar danys cerebrals permanents, provocant pèrdua de memòria, incapacitat per concentrar-se, canvis d'humor i disminució de la intel·ligència. Per tant, el millor és reduir el nombre de vegades que utilitzeu el microones Per a alguns aliments senzills que són fàcils de perdre nutrients, el millor és escalfar-los i cuinar-los amb mètodes tradicionals per minimitzar la desnutrició provocada per menjar aliments que perden nutrients durant molt de temps, o fins i tot provocant una gran quantitat de toxines a l'organisme. |
<<: Com s'alleugen la gent normal de contenir la respiració?
>>: Quins són els beneficis d'utilitzar suc de gingebre per rentar-se el cabell?
Què és el lloc web de Veterans of Foreign Wars? Th...
Cada tardor és l'època en què madura el raïm,...
Què és el lloc web del Korea World Daily? El "...
Què és Arkansas.com? Arkansas.com és el lloc web o...
A la vida diària, si sempre us rubor, agreujarà e...
Moltes persones estan preocupades per l'elecc...
S'acosta el Festival del Barco Drac. Durant e...
A la vida, moltes persones prefereixen fer una ca...
De fet, cada cop més persones tendeixen a tenir d...
El mal d'esquena causat per la tensió muscula...
Menor calor i Major calor són els períodes més ca...
Diversos problemes físics menors de la vida estan...
Quin és el lloc web de l'Associació de Dones R...
El desenvolupament de la societat de l'efecti...
La cirrosi hepàtica és una malaltia amb una taxa ...