Normalment, a molts dels nostres amics els agrada escalfar aliments al forn de microones. Els forns de microones han aportat molta comoditat a les nostres vides. Tanmateix, si els forns de microones s'utilitzen durant molt de temps, poden produir algunes substàncies perjudicials per al cos humà durant el procés d'escalfament, que poden causar certs danys a la salut humana. A més, alguns nutrients dels aliments es perdran durant el procés d'escalfament del microones. 1. Els aliments al microones produiran nous compostos tòxics o fins i tot cancerígens La funció d'un forn de microones és molt més que escalfar objectes. Les molècules dels aliments absorbeixen una gran quantitat d'energia, suficient per trencar l'estructura molecular de la proteïna, provocant mutacions moleculars que normalment no es produirien. Com a resultat, van sorgir moltes molècules noves i estranyes. Aquest és el problema. L'estructura molecular dels aliments ha canviat, produint molècules que el cos humà no pot reconèixer. Aquestes noves molècules estranyes són inacceptables per al cos humà, algunes són tòxiques i fins i tot poden causar càncer. Per tant, les persones o animals que sovint mengen aliments al microones experimentaran canvis fisiològics greus en el seu cos. Els soviètics van descobrir que no importa quin tipus d'aliment, un cop s'escalfa al microones, produirà carcinògens coneguts. La carn, els lactis, els cereals, les fruites i les verdures produeixen substàncies químiques que causen càncer. A més, els investigadors també van trobar que les persones que mengen aliments al microones tenen trastorns del sistema digestiu, trastorns del sistema limfàtic i un augment de cèl·lules canceroses a la sang. Les estadístiques mostren que les persones que mengen sovint aliments al microones tenen més probabilitats de desenvolupar càncer gastrointestinal i el seu sistema digestiu es col·lapsarà gradualment. 2. El valor nutricional dels aliments es perd seriosament Els soviètics també van trobar que el valor nutricional de tots els aliments dels experiments es reduïa. El valor nutricional dels aliments al microones es redueix entre un 60% i un 90%, incloent-hi minerals i enzims bioquímics, vitamines B, C i E i substàncies biliars antigreixos, i fins i tot es redueix el contingut nutricional de proteïnes. 3. Canvis d'humor i pèrdua de memòria El consum a llarg termini d'aliments al microones pot causar danys cerebrals permanents, provocant pèrdua de memòria, incapacitat per concentrar-se, canvis d'humor i disminució de la intel·ligència. Per tant, el millor és reduir el nombre de vegades que utilitzeu el microones Per a alguns aliments senzills que són fàcils de perdre nutrients, el millor és escalfar-los i cuinar-los amb mètodes tradicionals per minimitzar la desnutrició provocada per menjar aliments que perden nutrients durant molt de temps, o fins i tot provocant una gran quantitat de toxines a l'organisme. |
<<: Com s'alleugen la gent normal de contenir la respiració?
>>: Quins són els beneficis d'utilitzar suc de gingebre per rentar-se el cabell?
De fet, és molt fàcil amagar-se en els dispensado...
Hi ha molts productes per a la cura de la pell re...
Alguns dels nostres mals hàbits de vida i hàbits ...
Què és The Independent? The Independent es va fund...
Per a molts pacients de mitjana edat i gent gran,...
El que sovint anomenem càries és en realitat càri...
A vegades tenim mal de cap després de beure. El f...
Crec que tothom té un malentès que el TDAH només ...
Els aliments modificats genèticament són cada cop...
Què és l'Agència de Notícies de Noruega? L'...
Algunes amigues poden tenir aquesta sensació: dol...
La principal causa de l'acne és una mala reac...
Certament, l'arteriosclerosi és tractable, pe...
Quin és el lloc web de la Universitat de Bayreuth?...
Els problemes de columna sempre afecten a milions...