La granota del bosc és un tipus d'aliment que agrada menjar a molta gent, però sabem que abans de cuinar i menjar granota del bosc, s'ha de netejar, especialment els òrgans interns. 1. Com tractar els òrgans interns de les granotes forestals Si es tracta d'una granota forestal xinesa del nord-est de la Xina a l'octubre, no cal processar els òrgans interns, perquè en aquell moment la granota del bosc fa molt de temps que no menja i està molt neta, cal netejar els òrgans interns i menjar només la carn de la granota del bosc, recordeu que no l'heu de llençar i es desgasta. L'oli de granota sec s'ha de posar en remull en aigua bullida freda o aigua tèbia fins que s'expandeixi i s'estova abans de poder-lo menjar. El temps de remull ha de ser de 8 a 12 hores. Després del remull, el volum d'oli de granota d'alta qualitat serà de 10 a 15 vegades el de l'oli sec. 2. Hi ha dues maneres de prendre-la: crua i cuita. Com prendre-lo cru : després de remullar l'oli de granota, es pot menjar cru sense cuinar-lo al vapor. El seu avantatge és que alguns components de l'oli de granota, com les hormones i les vitamines, no es destruiran per alta temperatura, i el valor nutricional complet de l'oli de granota es pot conservar millor. Mètode cuinat: cuinar al vapor i cuinar l'oli de granota en remull, i després menjar-lo després que estigui cuit. Aquest mètode s'utilitza sovint per prendre. Poseu l'oli de granota en remull en un bol i afegiu-hi uns dàtils o unes gotes de vi per eliminar l'olor de peix. Normalment s'afegeix sucre de roca per aromatitzar, però també es pot prendre sol sense sucre. 3. Com fer una granota del bosc deliciosa Ingredients : 9 granotes forestals (aproximadament una lliura), 3 patates petites, salsa groga del nord-est, salsa de soja, salsa de soja fosca, sal, ceba verde i gingebre. 1. Netegeu la granota del bosc viva, arrossegueu-la cap enrere i llenceu-la de cap a la taula de tallar per deixar-la inconscient i reserveu-la; 2. Prepareu una olla i bulliu l'aigua a l'olla després que l'aigua bulli, traieu-la immediatament després que la pell de la granota es torni blanca i esbandiu-la amb aigua freda. 3. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, retireu-les un cop surti el sabor, afegiu-hi les patates tallades, sofregiu fins que estigui olorosa, afegiu-hi la pasta de mongetes grogues i sofregiu; 4. Sofregiu una estona, afegiu la quantitat adequada de salsa de soja, afegiu-hi prou aigua i, a continuació, poseu-hi la granota escalivada; 5. Quan l'aigua bulli, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi la quantitat adequada de sal i salsa de soja lleugera i deixeu-ho coure a foc lent fins que la sopa estigui seca. |
<<: Quins són alguns consells per prevenir les cicatrius de les cremades d'oli a la cara?
>>: Quines són les maneres de menjar oli de Rana?
L'èczema és una malaltia de la pell que no és...
La síndrome de Meryl és freqüent en persones de m...
Quina és la pàgina web del Vaduz Football Club? El...
Hi ha molts tipus de llegums a la nostra vida. Mo...
Què és el lloc web dels Chicago Bulls? Els Chicago...
La urticària és una malaltia de la pell comuna i ...
Les genives inflamatòries no només poden provocar...
L'existència d'àcars ha comportat molts i...
La moxibustió és un mètode de teràpia mèdica trad...
Al segle passat, la gent sovint moria de malaltie...
L'adormiment a les cames i els peus fa que mo...
Crec que tothom ha vist rèptils com els centpeus ...
Si et gires a la nit i no pots adormir-te, o si c...
La síndrome de Fanconi està causada per moltes ca...
Avui en dia, moltes persones pateixen de restreny...