Quins són els mètodes per processar els òrgans interns de les granotes forestals?

Quins són els mètodes per processar els òrgans interns de les granotes forestals?

La granota del bosc és un tipus d'aliment que agrada menjar a molta gent, però sabem que abans de cuinar i menjar granota del bosc, s'ha de netejar, especialment els òrgans interns.

1. Com tractar els òrgans interns de les granotes forestals

Si es tracta d'una granota forestal xinesa del nord-est de la Xina a l'octubre, no cal processar els òrgans interns, perquè en aquell moment la granota del bosc fa molt de temps que no menja i està molt neta, cal netejar els òrgans interns i menjar només la carn de la granota del bosc, recordeu que no l'heu de llençar i es desgasta. L'oli de granota sec s'ha de posar en remull en aigua bullida freda o aigua tèbia fins que s'expandeixi i s'estova abans de poder-lo menjar. El temps de remull ha de ser de 8 a 12 hores. Després del remull, el volum d'oli de granota d'alta qualitat serà de 10 a 15 vegades el de l'oli sec.

2. Hi ha dues maneres de prendre-la: crua i cuita.

Com prendre-lo cru : després de remullar l'oli de granota, es pot menjar cru sense cuinar-lo al vapor. El seu avantatge és que alguns components de l'oli de granota, com les hormones i les vitamines, no es destruiran per alta temperatura, i el valor nutricional complet de l'oli de granota es pot conservar millor.

Mètode cuinat: cuinar al vapor i cuinar l'oli de granota en remull, i després menjar-lo després que estigui cuit. Aquest mètode s'utilitza sovint per prendre. Poseu l'oli de granota en remull en un bol i afegiu-hi uns dàtils o unes gotes de vi per eliminar l'olor de peix. Normalment s'afegeix sucre de roca per aromatitzar, però també es pot prendre sol sense sucre.

3. Com fer una granota del bosc deliciosa

Ingredients : 9 granotes forestals (aproximadament una lliura), 3 patates petites, salsa groga del nord-est, salsa de soja, salsa de soja fosca, sal, ceba verde i gingebre.

1. Netegeu la granota del bosc viva, arrossegueu-la cap enrere i llenceu-la de cap a la taula de tallar per deixar-la inconscient i reserveu-la;

2. Prepareu una olla i bulliu l'aigua a l'olla després que l'aigua bulli, traieu-la immediatament després que la pell de la granota es torni blanca i esbandiu-la amb aigua freda.

3. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, retireu-les un cop surti el sabor, afegiu-hi les patates tallades, sofregiu fins que estigui olorosa, afegiu-hi la pasta de mongetes grogues i sofregiu;

4. Sofregiu una estona, afegiu la quantitat adequada de salsa de soja, afegiu-hi prou aigua i, a continuació, poseu-hi la granota escalivada;

5. Quan l'aigua bulli, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi la quantitat adequada de sal i salsa de soja lleugera i deixeu-ho coure a foc lent fins que la sopa estigui seca.

<<:  Quins són alguns consells per prevenir les cicatrius de les cremades d'oli a la cara?

>>:  Quines són les maneres de menjar oli de Rana?

Recomanar articles

Hi ha 3 raons per als nadons petits a terme

Petits per a nadons a terme es refereix als nadon...

L'hepatitis C és molt perjudicial, la pots evitar si la coneixes d'hora

L'hepatitis C és una malaltia comuna i perjud...

Com rentar la tinta de la roba blanca

T'has adonat que la roba de colors clars és c...

Com determinar si hi ha àcars al llit?

Els àcars són un tipus de paràsit que existeix en...

Què fa que l'os de sota de la clavícula sobresurti?

En circumstàncies normals, les clavícules dels do...

Com eliminar l'escala del vidre

El vidre és un material que s'utilitza sovint...

Què fer si no pots orinar completament? Com tractar-ho?

Els problemes i els danys que causa la incontinèn...

Què causa un pols ràpid?

Molts amics troben que el seu pols s'accelera...

Quins són els símptomes de la inflamació colorectal crònica?

La colitis crònica i la proctitis són malalties r...

Què fer si el tendó del vedell està tensat

Si tens el tendó del panxell, pots aplicar gel a ...

Com fer panets de rovell d'ou i consells de cuina

Els panets de rovell d'ou poden ser un petit ...