De fet, l'oli de granota s'utilitza sovint a la cuina, i el valor per a la salut de la granota és relativament elevat, per tant, si podem entendre els diferents mètodes de cocció d'aquests aliments, podem gaudir dels diferents gustos i delicioses que ofereixen tots els que es poden fer. Mètode 1 9 granotes de fusta (aproximadament una lliura), 3 patates petites, salsa groga del nord-est, salsa de soja, salsa de soja fosca, sal, ceba verde i gingebre. 1. Primer, prepareu unes quantes granotes forestals vives, netegeu-les, agafeu-les les potes del darrere i aixafeu-los el cap contra la taula de tallar perquè quedin inconscients, després poseu-les en un bol i reserveu-les per a un ús posterior. 2. Prepareu una olla i bulliu una mica d'aigua a l'olla després que l'aigua bulli, traieu-la immediatament i esbandiu-la amb aigua freda. 3. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, retireu-les un cop surti el sabor, afegiu-hi les patates trossejades, sofregiu-les fins que s'odorin, després afegiu-hi la salsa groga i sofregiu. 4. Sofregiu una estona, afegiu-hi la quantitat adequada de salsa de soja, afegiu-hi prou aigua i després poseu-hi la granota escalivada. 5. Finalment, quan l'aigua bulli, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi la quantitat adequada de sal i salsa de soja lleugera i deixeu-ho coure a foc lent fins que la sopa estigui seca. A continuació, podeu servir-la en un plat i espolvorear amb ceba verde picada. Mètode 2 Rana forestana, wolfberry, dàtils vermells, coriandre, sal, MSG, sucre, salsa de soja, ceba, gingebre, anís, vi de cuina i pebre blanc en pols. 1. Bullir la granota del bosc en aigua calenta i treure-la. 2. Afegiu-hi una mica d'oli amb una altra cullera, sofregiu la ceba, el gingebre i l'anís estrellat, poseu-hi la granota del bosc, afegiu-hi el vi de cuina, afegiu-hi la sopa vella, el llop, la jujuba, la sal, el MSG, una mica de sucre, deixeu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent. 3. A l'hora de servir, afegiu-hi pebre i coriandre. Mètode 3 400 grams de granota del bosc, 12 pebrots adobats, 1 cullerada d'aigua de pebrot adobat, 3 pebrots vermells, 3 pebrots verds, 3 brots d'all, 3 llesques de gingebre, 3 grans d'all, 2 cullerades de salsa de soja lleugera, 1,5 cullerades de pebrot, 1 culleradeta de vi, 1 culleradeta de sal de cocció cullerada de sucre i 1 cullerada de midó. 1. Rentar i tallar la granota del bosc a trossos (el comerciant ja n'ha sacrificat, pelat i tret els òrgans interns). 2. Afegiu-hi 1 culleradeta de salsa de soja lleugera, 1/2 culleradeta de vi de cuina, 1 culleradeta de pebre, 1 culleradeta de sal i 1/2 culleradeta de sucre i deixeu-ho marinar durant 10 minuts. A continuació, escorreu l'aigua i barregeu-ho bé amb midó sec. |
<<: Quins són els mètodes per processar els òrgans interns de les granotes forestals?
>>: Quin és l'efecte de la injecció de banya d'antílop
Els dàtils vermells són un aliment habitual a la ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a le...
Tot amic vol tenir una bona figura, perquè una bo...
Quina és la web de l'Hamburger FC? L'Hambu...
A molta gent li agrada menjar jaca, que té un sab...
Què és Stussy? Stussy (Stüssy) és una marca de mod...
A moltes persones a la vida els agrada molt fer e...
La lobectomia és un tractament mèdic per a la mal...
La neoplàsia mucinosa de l'apèndix és una mal...
En la nostra vida diària, sovint sentim dolor a l...
Perdre pes de vegades no és tan difícil com la ge...
El blat sarraí pot regular l'àcid de l'es...
Què és Corpus Christi College, Cambridge? Corpus C...
Avui en dia, la leucorrea de moltes persones ja n...
Què és ecplaza? ecplaza és un dels llocs web de co...