De fet, l'oli de granota s'utilitza sovint a la cuina, i el valor per a la salut de la granota és relativament elevat, per tant, si podem entendre els diferents mètodes de cocció d'aquests aliments, podem gaudir dels diferents gustos i delicioses que ofereixen tots els que es poden fer. Mètode 1 9 granotes de fusta (aproximadament una lliura), 3 patates petites, salsa groga del nord-est, salsa de soja, salsa de soja fosca, sal, ceba verde i gingebre. 1. Primer, prepareu unes quantes granotes forestals vives, netegeu-les, agafeu-les les potes del darrere i aixafeu-los el cap contra la taula de tallar perquè quedin inconscients, després poseu-les en un bol i reserveu-les per a un ús posterior. 2. Prepareu una olla i bulliu una mica d'aigua a l'olla després que l'aigua bulli, traieu-la immediatament i esbandiu-la amb aigua freda. 3. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, retireu-les un cop surti el sabor, afegiu-hi les patates trossejades, sofregiu-les fins que s'odorin, després afegiu-hi la salsa groga i sofregiu. 4. Sofregiu una estona, afegiu-hi la quantitat adequada de salsa de soja, afegiu-hi prou aigua i després poseu-hi la granota escalivada. 5. Finalment, quan l'aigua bulli, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi la quantitat adequada de sal i salsa de soja lleugera i deixeu-ho coure a foc lent fins que la sopa estigui seca. A continuació, podeu servir-la en un plat i espolvorear amb ceba verde picada. Mètode 2 Rana forestana, wolfberry, dàtils vermells, coriandre, sal, MSG, sucre, salsa de soja, ceba, gingebre, anís, vi de cuina i pebre blanc en pols. 1. Bullir la granota del bosc en aigua calenta i treure-la. 2. Afegiu-hi una mica d'oli amb una altra cullera, sofregiu la ceba, el gingebre i l'anís estrellat, poseu-hi la granota del bosc, afegiu-hi el vi de cuina, afegiu-hi la sopa vella, el llop, la jujuba, la sal, el MSG, una mica de sucre, deixeu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent. 3. A l'hora de servir, afegiu-hi pebre i coriandre. Mètode 3 400 grams de granota del bosc, 12 pebrots adobats, 1 cullerada d'aigua de pebrot adobat, 3 pebrots vermells, 3 pebrots verds, 3 brots d'all, 3 llesques de gingebre, 3 grans d'all, 2 cullerades de salsa de soja lleugera, 1,5 cullerades de pebrot, 1 culleradeta de vi, 1 culleradeta de sal de cocció cullerada de sucre i 1 cullerada de midó. 1. Rentar i tallar la granota del bosc a trossos (el comerciant ja n'ha sacrificat, pelat i tret els òrgans interns). 2. Afegiu-hi 1 culleradeta de salsa de soja lleugera, 1/2 culleradeta de vi de cuina, 1 culleradeta de pebre, 1 culleradeta de sal i 1/2 culleradeta de sucre i deixeu-ho marinar durant 10 minuts. A continuació, escorreu l'aigua i barregeu-ho bé amb midó sec. |
<<: Quins són els mètodes per processar els òrgans interns de les granotes forestals?
>>: Quin és l'efecte de la injecció de banya d'antílop
La bilirubina és un indicador que s'utilitza ...
Molts amics han informat que portar ulleres duran...
Molts amics estan acostumats a afegir una mica de...
Quin és el lloc web del Banc Comercial Internacion...
Hi ha moltes maneres d'exercir la cintura, pe...
Si et pedes amb freqüència després de prendre la ...
Amb la millora de la qualitat de vida, la gent pr...
Remull els peus abans d'anar al llit a l'...
És possible que moltes persones no estiguin famil...
Les persones que pateixen anèmia crònica sempre e...
La càpsula de Qingkailing és un medicament domèst...
La llimona té un bon efecte sobre la bellesa i la...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Al-Kar...
Els ganglis limfàtics són els òrgans immunitaris ...
Quina és la pàgina web del Brugge Football Club? E...