Crec que tothom està familiaritzat amb el rave. Es divideix en moltes varietats, les pastanagues no són estranyes per a tothom i l'efecte és molt bo. 1. Pastanagues Sovint veiem pastanagues als supermercats i als mercats de verdures. Les pastanagues aquí no són les pastanagues de color groc ataronjat de les quals parla tothom. La pell de la pastanaga és vermella i la carn de dins és blanca, així que la gent també l'anomena rave blanc de pell vermella. A causa de factors com el clima i la varietat, les pastanagues tenen un alt valor nutricional. Segons la investigació de la Johns Hopkins School of Medicine als Estats Units, les pastanagues contenen un fitoquímic anomenat sulforafan, que és un compost bioactiu que es troba en molts tipus de verdures crucíferes. El sulforafan pot ser la substància natural contra el càncer més potent i eficaç descoberta fins ara. Pot estimular les cèl·lules perquè produeixin enzims de tipus II superiors (enzims beneficiosos), permetent que les cèl·lules formin membranes que resisteixen l'erosió per carcinògens estrangers. Les pastanagues també són riques en vitamina A. Els cercles mèdics dels Estats Units i el Japó informen que la vitamina A de les pastanagues ajuda a que les cèl·lules canceroses ja formades es tornin a convertir en cèl·lules normals. 2. Les pastanagues poden curar la gota? Les pastanagues són efectives per tractar la gota, principalment perquè són aliments alcalins i gairebé no contenen purines. Les pastanagues són riques en enzims actius i menjar-les crues pot afavorir eficaçment el metabolisme de les purines. Les pastanagues també contenen una gran quantitat de potassi, fòsfor, calci, ferro, vitamina K i altres substàncies, que ajuden a millorar la qualitat de la sang, alcalinitzen la sang i tenen efectes diürètics i litolítics, la qual cosa és molt beneficiosa per als pacients amb gota. 3. Descripció Durant el període de no malaltia, podeu menjar un rave vermell femení del nord-est (comunament conegut com a rave d'aigua) cada dia. Si el mengeu mitja hora després del sopar, no només pot afavorir la descomposició i el metabolisme dels hidrats de carboni, sinó que també pot ajudar a la digestió. Durant el període d'inici, menja 2 pastanagues 2-3 vegades al dia (cada pastanaga femenina ha de tenir entre 50 i 240 grams. El millor moment per menjar és una hora després de l'esmorzar, una hora després del sopar i mitja hora abans d'anar a dormir). Etapa aguda: si la malaltia aguda és causada per la dieta durant l'any nou xinès, només cal prendre-la tres vegades seguides, amb un interval de 30 minuts entre cada moment, pot alleujar eficaçment el dolor sever després d'una hora, es pot reprendre la dosi normal durant el període d'inici. A més, les pastanagues poden ajudar a la digestió, i la investigació científica japonesa assenyala que el sabor picant de les pastanagues prové del tiocianat, que té l'efecte de protegir la mucosa gàstrica. |
<<: El Panax notoginseng és eficaç per tractar la gota?
Amb el desenvolupament de l'economia social, ...
La vasculitis urticarial és una malaltia immunoco...
Quin és el lloc web de la Universitat de Medicina ...
Les jaquetes de plomes són imprescindibles per a ...
La gent ha prestat més atenció a la seva salut en...
Les genives inflamades i doloroses sovint es prod...
Què és el lloc web de bicicletes Bianchi? Bianchi ...
La mel és una cosa molt bona. Si es tracta de mel...
Avui en dia, cada vegada hi ha més persones que p...
La cara, l'esquena i el coll són zones on es ...
Algunes persones sentiran molèsties estomacals de...
Hi ha moltes maneres d'eliminar els talps, pe...
L'èczema és un problema comú de la pell a l...
Quin és el lloc web de la Universitat de Phnom Pen...
La llum dels llums ultraviolats és relativament s...