Els símptomes habituals de la malaltia dels càlculs gàstrics són un nus a la part superior de l'abdomen, acompanyat de diferents graus de dolor, nàusees, vòmits i pèrdua de gana. 1. Símptomes La naturalesa dels càlculs gàstrics és diferent i, per tant, també varien el grau d'irritació gàstrica i la presència o absència de complicacions com ara úlceres i obstruccions. Molts casos poden ser asimptomàtics durant molt de temps. Els símptomes típics inclouen un nus a la part superior de l'abdomen, acompanyat de diferents graus de dolor, nàusees, vòmits, pèrdua de gana i pèrdua de pes. En general, la pèrdua de gana, la tensió abdominal superior, l'emaciació i la pèrdua de pes es produeixen lentament, seguits de nàusees, vòmits, dolor abdominal superior i altres símptomes. El dolor abdominal pot ser lleu o sever. Alguns pacients poden experimentar restrenyiment o diarrea, mal alè i una capa de la llengua gruixuda. 2. Signes físics El signe més important és una massa gran, dura, llisa i de lliure moviment que sovint es pot sentir a la part superior de l'abdomen. 3. Causes patològiques 1. Boles de pèl Les boles de pèl són més freqüents, representant al voltant del 55% dels casos de boles de pèl reportats a la literatura, el 90% d'aquesta malaltia es produeix en dones, especialment en noies neuròtiques que sovint tenen l'hàbit de mossegar-se i empassar-se el cabell i són més susceptibles a aquesta malaltia. La bola de cabell es compon principalment d'un gran nombre de cabells de diferents longituds, i també es pot barrejar amb llana, fil i fibra vegetal. Com que conté diversos productes de descomposició dels aliments, el seu color és majoritàriament verd fosc o negre, i sovint té una olor desagradable anormal. 2. Les boles de plantes estan formades per les pells, llavors, fulles, arrels i fibres de diverses plantes, que representen aproximadament el 40% de les pedres fecals peludes. És més fàcil formar boles de plantes després de menjar caquis crus Això és perquè els caquis crus contenen una gran quantitat d'àcid tànnic de caqui, que reacciona amb l'àcid de l'estómac per convertir-se en un col·loide molt enganxós, que pot combinar la fibra, la pell, les llavors, etc. de la planta per formar boles de plantes. |
<<: Quins aliments són més efectius per als nens amb restrenyiment?
>>: Quins són els perills del formaldehid i com eliminar-lo?
El tifus pot ser familiar per a tothom, però és p...
Avui en dia, pel bé de la bellesa, les noies acud...
El te negre oolong és un tipus de te popular al J...
Molta gent ha observat un fenomen interessant: qu...
La funció gastrointestinal millorada permet que e...
La pell de les dones necessita una cura acurada c...
El metge va dir que la cistitis supraglandular re...
Què és el Reial Saragossa? El Reial Saragossa és u...
Què és StyleList? StyleList és un famós lloc web d...
Envermelliment, inflor i picor causats per les al...
Avui dia, a causa de la gran pressió, més de la m...
Moltes persones pateixen d'urticària a causa ...
Què és Aspen Pharmaceuticals Holdings? Aspen Pharm...
La llet és la preferida de moltes persones. Al tr...
Què és Couple Blog? Love Logger és el primer blog ...