La mel cristal·litzarà la veritat En els darrers anys, a mesura que la mel falsa s'ha fet cada cop més habitual al mercat, molts ciutadans es mostren reticents a comprar mel per al seu consum. Recentment, s'ha difós en línia que la mel real cristal·litzarà mentre que la mel falsa no, i això es pot utilitzar per determinar l'autenticitat de la mel. Mirem més de prop si la mel real cristal·litzarà! La mel és un nutrient natural amb ingredients complexos, que conté més de 180 ingredients que inclouen aigua, hidrats de carboni, compostos àcids, vitamines, minerals, proteïnes (enzims biològics), compostos aromàtics, etc. La complexa composició confereix a la mel una propietat física única: la cristal·lització. Després que la nova mel de Ji'antang surti del rusc, sol estar en forma líquida A mesura que la temperatura i la humitat de l'entorn d'emmagatzematge canvien, la major part de la mel es cristal·litzarà gradualment, passant de líquid a una pasta viscosa fins i tot pot provocar la formació de grumolls. Molts consumidors que no saben la veritat pensaran que això s'ha fet malbé, o fins i tot pensarà que és una mel falsa, provocada per l'addició de sucre blanc. De fet, la mel que es barreja amb sucre blanc no és fàcil de cristal·litzar La mel que és fàcil de cristal·litzar és mel pura. Mel Per què cristal·litza la mel? La cristal·lització de la mel és un fenomen de canvi físic, igual que la congelació de l'aigua, la seva composició química i el seu valor nutritiu no canvien, i no afectarà la qualitat de la mel. La cristal·lització de la mel de Ji'antang és en realitat causada per la glucosa a la mel, que depèn principalment de la relació entre glucosa i fructosa (no fàcil de cristal·litzar) a la mel, és a dir, el percentatge de glucosa en sucre reductor. En termes generals, quan la proporció de glucosa a fructosa és d'1:1, la cristal·lització és lenta quan la proporció és d'1:2, la cristal·lització generalment no es produeix quan la proporció és d'1:0,9 i el contingut de glucosa és superior al contingut de fructosa, la cristal·lització és molt ràpida; La temperatura també afecta la velocitat de cristal·lització de la mel, que també és la més intuïtiva. Quan la temperatura baixa a 13-14 graus, la majoria de la mel comença a cristal·litzar lentament i la velocitat de cristal·lització de la mel s'accelera als 4-6 graus. Com que la mel prové de diferents fonts, el grau de cristal·lització varia. Algunes mels són molt difícils de cristal·litzar i només apareixen semicristal·litzades o es tornen viscoses en condicions de baixa temperatura. Per exemple, els cristalls de la mel de til·la estan bé, mentre que els cristalls de la mel d'oli de tung són gruixuts. La mel de la mateixa font té un alt grau de Baume (índex que reflecteix la proporció de nutrients de la mel) amb cristalls ajustats i delicats, mentre que la mel amb un grau baix de Baume té cristalls solts i grans gruixuts. Com identificar la mel cristal·litzada real i falsa? Per obtenir beneficis, alguns venedors sense escrúpols creen artificialment la cristal·lització en mel de baixa qualitat (com la mel immadura amb un grau de Baume baix). ① Agafeu una mica de mel cristal·litzada, poseu-la a la punta de la llengua i, a continuació, manteniu-la a la boca, si podeu sentir que es fon de manera natural, és una cristal·lització natural de la mel. ② Agafeu una mica de mel i poseu-lo al dors de la mà esquerra. A continuació, feu servir el dors de la mà dreta per fer un massatge suau al dors de la mà esquerra. Sentiràs que els cristalls desapareixen gradualment de les petites partícules i la sensació de contacte amb la pell canvia gradualment de sorra fina a suau (també pots fregar-la). |
<<: Pla de tractament de la brucel·losi Els pacients amb brucel·losi han de recordar
>>: Per què quedar-se despert tard et fa més prim? Quedar-se despert fins tard és perjudicial
Les parpelles són un teixit especial per als ulls...
Sabem que la llet no només és rica en proteïnes, ...
Angelica dahurica és un material medicinal xinès ...
Si la hiperplàsia òssia es produeix en aquesta zo...
Com tractar les femtes verdes En primer lloc, cal...
Ricola_Què és el lloc web de Ricola? Ricola és una...
Quina és la pàgina web de Swiss Coop Group? Coop G...
Els fesols vermells poden reomplir la sang i elim...
Les llimones són per menjar, però algunes persone...
Ara és estiu i el clima és calorós, de manera que...
Què és Penguin Random House? Penguin Random House ...
La hipopotasèmia és molt freqüent i pot ser causa...
En la vida diària, enfadar-se és una malaltia com...
L'esclerosi aòrtica és una malaltia física co...
La malaltia cardíaca reumàtica també és freqüent ...