La matèria primera de la mostassa està feta de fulles de mostassa, però la pols utilitzada no són les fulles, sinó la pols feta de les llavors de mostassa, que s'utilitzen per fer mostassa en pols i pasta de mostassa Fa molt de temps, la mostassa només s'utilitzava al palau, però ara la mostassa es pot trobar a tot arreu al mercat , pel que fa al mètode de producció, encara cal dominar el procés per fer-lo més deliciós. Altres noms : mostassa en pols, mostassa en pols Consells d'ús : una mica a la vegada Introducció al wasabi : La mostassa és un condiment picant en pols elaborat amb les llavors madures de la planta de mostassa. És originari del meu país i té una llarga història s'ha menjat a la cort reial des de la dinastia Zhou. El wasabi és lleugerament amarg, picant i aromàtic amb un sabor molt singular Es pot utilitzar com a condiment per al kimchi, marinar carn crua o barrejar amanides. Quan la mostassa en pols s'humiteja, emet una aroma, té un sabor fort i picant que provoca llàgrimes i estimula tant els sentits del gust com de l'olfacte. La matèria primera per a l'elaboració de mostassa verda és una planta anomenada wasabi que creix a les muntanyes Les seves arrels i tiges es poden utilitzar per fer mostassa en pols, la matèria primera per a la mostassa groga és la fulla de mostassa picant, i les seves fulles s'utilitzen específicament per fer mostassa en pols i pasta de mostassa. Anàlisi nutricional de mostassa : 1. L'ingredient picant principal de la mostassa és l'oli de mostassa, que té un fort sabor picant i pot estimular la secreció de saliva i suc gàstric, té un efecte apetitós i pot augmentar la gana; 2. La mostassa té una forta funció desintoxicant i pot desintoxicar peixos i crancs, de manera que el salmó cru i altres mariscs sovint se serveixen amb mostassa; 3. El component principal de la mostassa que fa que t'ofegui el nas és l'isotiocianat, que no només prevé la càries, sinó que també té un cert efecte en la prevenció del càncer, la prevenció de coàguls de sang i el tractament de l'asma. 4. La mostassa també té els efectes de prevenir els lípids sanguinis alts, la pressió arterial alta, les malalties del cor i reduir la viscositat de la sang; 5. L'oli de mostassa té l'efecte d'embellir i nodrir la pell En el món de la bellesa corporal, l'oli de mostassa és un molt bon oli de massatge. Grups relacionats amb wasabi : És comestible per al públic en general 1. Adequat per a pacients amb hiperlipèmia, hipertensió, malalties del cor i pèrdua de gana; 2. Els pacients amb gastritis o úlcera pèptica han d'evitar menjar-ne les persones amb inflamació ocular i les dones embarassades. Consells picants de mostassa : 1. Barregeu la mostassa amb aigua (no massa fina), poseu-la al foc per rostir-la, i després poseu-la al vapor per cuinar-la al vapor una estona perquè en destaqui el gust picant; 2. Aboqueu aigua bullint a la mostassa i barregeu-ho bé, després tapeu-la i poseu-la en un lloc fresc unes hores perquè en destaqui el gust picant; 3. Afegir una mica de sucre o vinagre a la mostassa pot amortir el picant i millorar el sabor. |
<<: Efectes de mostassa en pols i clara d'ou
>>: Què puc menjar durant la quimioteràpia per al mieloma?
En general, el recompte de plaquetes d'una pe...
El vinagre és un condiment comú a la vida. Es fer...
Per conrear els seus sentiments, molta gent apren...
Què és la jardineria ecològica? Organic Gardening ...
La urticària crònica és més freqüent en l'act...
Antigament, cada any durant el Festival del Barco...
Què és el lloc web de Novatek? Novatek és el produ...
No podem ignorar el dany de la fosfatasa alcalina...
Les berrugues planes són una malaltia de la pell ...
Què és el lloc web d'Embraer? Embraer SA és el...
La medicina tradicional xinesa creu que el qi i l...
Les flors de Sophora són una espècie de fruita qu...
Amb el desenvolupament de la nostra tecnologia mè...
El te produït a les zones muntanyoses amb altitud...
L'atròfia vulvar té un gran impacte en les do...