La murta és una bona fruita de gust dolç i d'alt valor medicinal. Es pot menjar crua, però no en excés per evitar el restrenyiment. Remull la murta en vi també és un mètode de cura de la salut que agrada a moltes persones. Pot nodrir els ronyons i enfortir el yang, millorar la vista i tractar la indigestió. Hi ha moltes maneres d'elaborar vi de murta, generalment incloent el mètode de remull en sec, el mètode de fermentació, etc. Quins són, doncs, els altres efectes i mètodes de producció del vi de murta? 1. Les arrels de la murta contenen fenols, tanins, etc., que poden tractar la disenteria crònica, el reumatisme, l'hepatitis i la disminució dels lípids sanguinis. Pot dissipar el vent, activar col·laterals, astringir i aturar la diarrea. S'utilitza per a la gastroenteritis aguda i crònica, mal d'estómac, indigestió, hepatitis, disenteria, artritis reumatoide, tensió muscular lumbar, sagnat uterí funcional i prolapse rectal utilitzat externament per tractar cremades i escaldades. 2. La fruita de murta pot nodrir la sang i aturar l'hemorràgia astringent els intestins i consolidar el semen. Té un efecte terapèutic en símptomes com debilitat física, vòmits de sang, epistaxis, tos amb sang per excés de treball, sang a la femta, metrorràgia, espermatorrea, leucorrea, disenteria, prolapse rectal, cremades i sagnat per trauma. A més, també pot reposar sang, nodrir i estabilitzar el fetus. S'utilitza per a anèmia, debilitat física després d'una malaltia, neurastènia, tinnitus i espermatorrea. 3. Les fulles de murta també tenen certs efectes astringents, antidiarreics i hemostàtics. És útil per a la gastroenteritis aguda, la indigestió, la disenteria i es pot utilitzar externament per tractar el sagnat per traumatismes. Com fer vi amb murta La manera més habitual de menjar fruita de murta és rentar-la i menjar-la crua. A més, també es pot utilitzar per fer vi, i l'efecte comestible és millor per als homes per estimular el qi i l'astring. El mètode per fer vi de fruita de murta inclou principalment els passos següents. 1. Mètode d'immersió en brut La manera més senzilla d'elaborar vi és simplement rentar les fruites de murta collides, assecar-les i després posar-les en remull amb vi blanc. També podeu aixafar directament la fruita de murta i barrejar el suc fresc amb el vi. 2. Mètode d'immersió en sec Renteu les moreres collides, cuiteu-les al vapor, assequeu-les, afegiu-hi llop, dàtils vermells i altres herbes medicinals xineses, poseu-les en remull en licor fort durant més d'un mes i, a continuació, afegiu-hi sucre de roca per ajustar el gust. Així és com la beu la majoria de la gent. 3. Mètode de fermentació Aquest mètode d'elaboració de cervesa és més complicat, però el vi resultant té un millor gust i és més adequat per a les persones que beuen vins d'alta concentració. Té un gust àcid i dolç, semblant al vi. Primer renteu les fruites de murta i coeu-les al vapor. A continuació, deixeu-les refredar i poseu-les en un recipient esterilitzat, barregeu-les amb llevat de vi dolç i deixeu-les fermentar durant dos o tres dies. |
>>: Quina és la fórmula del vi Yangyuancao i quins són els seus efectes?
La queratitis fúngica generalment no és contagios...
Els tomàquets cherry són en realitat els petits t...
És molt freqüent patir mal d'esquena després ...
Avui en dia, el nivell de vida de les persones ha...
Una vesícula biliar sana pot fer que el cos sigui...
Tothom sap que les dents juguen un paper molt imp...
Moltes persones tenen problemes si les parets s...
Quin és el lloc web de Biman Bangladesh Airlines L...
Les mares que acaben de donar a llum no volen ten...
Quina és la pàgina web del Museu Nacional de Tòqui...
Els principals ingredients del xarop nutritiu de ...
Per a les persones que conreen tomàquets, són pro...
Quan les dones pateixen cervicitis crònica, l'...
Per a la majoria de dones fortes i treballadors d...
El pòlip de la vesícula biliar és, per descomptat...