Quan compreu bolets enoki, heu d'entendre la qualitat dels bolets enoki malmesos. Com identificar els bolets enoki són dolents Els experts diuen que els bolets enoki contenen un nutrient bo per al desenvolupament intel·lectual i molt adequat per menjar els nens. Com que els bolets enoki estan disponibles en totes les estacions i no són cars, els pares poden comprar-ne més perquè els seus fills mengin. A l'hora de seleccionar bolets enoki, el millor és triar aquells amb una tija d'uns 15 cm de llargada. La tapa ha de ser semiesfèrica i no oberta, ja que això indica que el bolet és vell. L'editor presenta tres consells per a tothom: 1. Primer, comproveu si el color dels bolets enoki és natural. La diferència entre el color natural de la planta i el color artificial és que el color natural és suau i no brillant. 2. En segon lloc, mira la tapa de bolets del bolet enoki. El període de creixement dels bolets Flammulina enoki és d'uns 60 dies Si els bolets són massa vells o s'emmagatzemen durant massa temps, els seus taps es trencaran, la qual cosa significa que ja no són frescos. 3. Finalment, comproveu si els bolets enoki han estat ruixats amb aigua de manera artificial. També podeu comprovar si hi ha petites taques grogues a la tapa del bolet, és possible que s'hagin ruixat amb aigua. Com cuinar els bolets Enoki: El millor és escaldar-lo en aigua bullint i afegir una mica de sal per esterilitzar-lo. És relativament fàcil recollir bolets Enoki, però és més probable que es facin vells o que es pudrin, així que assegureu-vos de manipular-los de manera oportuna quan els porteu a casa. La senyora Yang va suggerir que si compres bolets enoki envasats al buit, només els pots posar en un lloc fresc o a la nevera. Si els bolets enoki que heu comprat estan embolcallats amb un paper de plàstic, obriu l'embolcall de plàstic immediatament després d'arribar a casa. A continuació, emboliqueu els bolets enoki en un paper net i poseu-los en un lloc fresc o a la nevera. El que la gent acostuma a comprar són els bolets enoki blancs com la neu. El millor és escaldar-los en aigua bullint abans de cuinar i afegir una cullerada petita de sal a l'aigua. Bullir-lo en aigua salada d'aquesta manera no només pot eliminar les substàncies nocives residuals, sinó que també té un efecte esterilitzant. |
<<: Què passa si menges bolets enoki quan no estan cuits?
>>: Coses a tenir en compte a l'hora de posar pomes de cera a la nevera
Sabem que la llet no només és rica en proteïnes, ...
La principal diferència entre la vitamina D i el ...
El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura ...
La pressió arterial no augmentarà després de dutx...
Moltes amigues experimenten sobtadament la pèrdua...
Molts pares esperen que els seus nadons estiguin ...
Tots sabem que la cola de peix és un tònic, igual...
Els humidificadors s'utilitzen generalment en...
Avui en dia, a moltes persones els encanta beure ...
Els cabells són considerats per la gent com una d...
Què és Carefree Lifestyle Car Rental? Carefree Lif...
Què és la revista MAXIM? Maxim és una famosa revis...
Com a eina anticonceptiva, els preservatius són m...
El te de closca de bambú és molt eficaç per tract...
Les persones amb estómac fred han de regular-ho i...