Quan compreu bolets enoki, heu d'entendre la qualitat dels bolets enoki malmesos. Com identificar els bolets enoki són dolents Els experts diuen que els bolets enoki contenen un nutrient bo per al desenvolupament intel·lectual i molt adequat per menjar els nens. Com que els bolets enoki estan disponibles en totes les estacions i no són cars, els pares poden comprar-ne més perquè els seus fills mengin. A l'hora de seleccionar bolets enoki, el millor és triar aquells amb una tija d'uns 15 cm de llargada. La tapa ha de ser semiesfèrica i no oberta, ja que això indica que el bolet és vell. L'editor presenta tres consells per a tothom: 1. Primer, comproveu si el color dels bolets enoki és natural. La diferència entre el color natural de la planta i el color artificial és que el color natural és suau i no brillant. 2. En segon lloc, mira la tapa de bolets del bolet enoki. El període de creixement dels bolets Flammulina enoki és d'uns 60 dies Si els bolets són massa vells o s'emmagatzemen durant massa temps, els seus taps es trencaran, la qual cosa significa que ja no són frescos. 3. Finalment, comproveu si els bolets enoki han estat ruixats amb aigua de manera artificial. També podeu comprovar si hi ha petites taques grogues a la tapa del bolet, és possible que s'hagin ruixat amb aigua. Com cuinar els bolets Enoki: El millor és escaldar-lo en aigua bullint i afegir una mica de sal per esterilitzar-lo. És relativament fàcil recollir bolets Enoki, però és més probable que es facin vells o que es pudrin, així que assegureu-vos de manipular-los de manera oportuna quan els porteu a casa. La senyora Yang va suggerir que si compres bolets enoki envasats al buit, només els pots posar en un lloc fresc o a la nevera. Si els bolets enoki que heu comprat estan embolcallats amb un paper de plàstic, obriu l'embolcall de plàstic immediatament després d'arribar a casa. A continuació, emboliqueu els bolets enoki en un paper net i poseu-los en un lloc fresc o a la nevera. El que la gent acostuma a comprar són els bolets enoki blancs com la neu. El millor és escaldar-los en aigua bullint abans de cuinar i afegir una cullerada petita de sal a l'aigua. Bullir-lo en aigua salada d'aquesta manera no només pot eliminar les substàncies nocives residuals, sinó que també té un efecte esterilitzant. |
<<: Què passa si menges bolets enoki quan no estan cuits?
>>: Coses a tenir en compte a l'hora de posar pomes de cera a la nevera
Hi ha moltes maneres de perdre pes, entre les qua...
En termes generals, les úlceres genitals són caus...
Els ulls són coneguts com les finestres de l'...
Els primers símptomes de la malaltia del fetge in...
Els amics que tenen gossos o gats a casa poden te...
El quist renal és una malaltia molt perjudicial. ...
Hi ha molts ganglis limfàtics al coll, i els gang...
Les taques són bastant habituals a la roba, espec...
Rubescens rubescens és una medicina xinesa comuna...
Està bé beure llop negre i mel remullat en aigua....
Avui en dia, els nens sovint pateixen miopia i am...
La solució d'àcid bòric també és relativament...
Amb l'augment de la pressió social, laboral i...
A l'estiu calorós, a tothom li agrada anar a ...
De fet, moltes persones han tingut varicel·la, pe...