Com identificar els bolets enoki són dolents

Com identificar els bolets enoki són dolents

Quan compreu bolets enoki, heu d'entendre la qualitat dels bolets enoki malmesos.

Com identificar els bolets enoki són dolents

Els experts diuen que els bolets enoki contenen un nutrient bo per al desenvolupament intel·lectual i molt adequat per menjar els nens. Com que els bolets enoki estan disponibles en totes les estacions i no són cars, els pares poden comprar-ne més perquè els seus fills mengin. A l'hora de seleccionar bolets enoki, el millor és triar aquells amb una tija d'uns 15 cm de llargada. La tapa ha de ser semiesfèrica i no oberta, ja que això indica que el bolet és vell.

L'editor presenta tres consells per a tothom:

1. Primer, comproveu si el color dels bolets enoki és natural. La diferència entre el color natural de la planta i el color artificial és que el color natural és suau i no brillant.

2. En segon lloc, mira la tapa de bolets del bolet enoki. El període de creixement dels bolets Flammulina enoki és d'uns 60 dies Si els bolets són massa vells o s'emmagatzemen durant massa temps, els seus taps es trencaran, la qual cosa significa que ja no són frescos.

3. Finalment, comproveu si els bolets enoki han estat ruixats amb aigua de manera artificial. També podeu comprovar si hi ha petites taques grogues a la tapa del bolet, és possible que s'hagin ruixat amb aigua.

Com cuinar els bolets Enoki:

El millor és escaldar-lo en aigua bullint i afegir una mica de sal per esterilitzar-lo. És relativament fàcil recollir bolets Enoki, però és més probable que es facin vells o que es pudrin, així que assegureu-vos de manipular-los de manera oportuna quan els porteu a casa. La senyora Yang va suggerir que si compres bolets enoki envasats al buit, només els pots posar en un lloc fresc o a la nevera. Si els bolets enoki que heu comprat estan embolcallats amb un paper de plàstic, obriu l'embolcall de plàstic immediatament després d'arribar a casa. A continuació, emboliqueu els bolets enoki en un paper net i poseu-los en un lloc fresc o a la nevera.

El que la gent acostuma a comprar són els bolets enoki blancs com la neu. El millor és escaldar-los en aigua bullint abans de cuinar i afegir una cullerada petita de sal a l'aigua. Bullir-lo en aigua salada d'aquesta manera no només pot eliminar les substàncies nocives residuals, sinó que també té un efecte esterilitzant.

<<:  Què passa si menges bolets enoki quan no estan cuits?

>>:  Coses a tenir en compte a l'hora de posar pomes de cera a la nevera

Recomanar articles

Puc utilitzar llet pura caducada per rentar-me la cara?

Sabem que la llet no només és rica en proteïnes, ...

La diferència entre la vitamina D i el calci

La principal diferència entre la vitamina D i el ...

Quins són els tabús del ñame?

El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura ...

Prendre una dutxa augmenta la pressió arterial?

La pressió arterial no augmentarà després de dutx...

Quina és la raó de la pèrdua de pestanyes? Resulta que en són la causa

Moltes amigues experimenten sobtadament la pèrdua...

Puc rebre la injecció per promoure el desenvolupament dels nervis cerebrals?

Molts pares esperen que els seus nadons estiguin ...

Quines parts del cos del peix es transformen en vidre?

Tots sabem que la cola de peix és un tònic, igual...

Com netejar l'escala de l'humidificador

Els humidificadors s'utilitzen generalment en...

Com tractar el cabell gras ràpidament

Els cabells són considerats per la gent com una d...

Què tal la revista MAXIM? Ressenyes de la revista MAXIM i informació del lloc web

Què és la revista MAXIM? Maxim és una famosa revis...

Quins són els efectes secundaris dels preservatius?

Com a eina anticonceptiva, els preservatius són m...

Quins són els beneficis del te de closca de bambú

El te de closca de bambú és molt eficaç per tract...

Les persones amb l'estómac fred poden prendre les píndoles Xiangsha Yangwei?

Les persones amb estómac fred han de regular-ho i...