Com identificar els bolets enoki són dolents

Com identificar els bolets enoki són dolents

Quan compreu bolets enoki, heu d'entendre la qualitat dels bolets enoki malmesos.

Com identificar els bolets enoki són dolents

Els experts diuen que els bolets enoki contenen un nutrient bo per al desenvolupament intel·lectual i molt adequat per menjar els nens. Com que els bolets enoki estan disponibles en totes les estacions i no són cars, els pares poden comprar-ne més perquè els seus fills mengin. A l'hora de seleccionar bolets enoki, el millor és triar aquells amb una tija d'uns 15 cm de llargada. La tapa ha de ser semiesfèrica i no oberta, ja que això indica que el bolet és vell.

L'editor presenta tres consells per a tothom:

1. Primer, comproveu si el color dels bolets enoki és natural. La diferència entre el color natural de la planta i el color artificial és que el color natural és suau i no brillant.

2. En segon lloc, mira la tapa de bolets del bolet enoki. El període de creixement dels bolets Flammulina enoki és d'uns 60 dies Si els bolets són massa vells o s'emmagatzemen durant massa temps, els seus taps es trencaran, la qual cosa significa que ja no són frescos.

3. Finalment, comproveu si els bolets enoki han estat ruixats amb aigua de manera artificial. També podeu comprovar si hi ha petites taques grogues a la tapa del bolet, és possible que s'hagin ruixat amb aigua.

Com cuinar els bolets Enoki:

El millor és escaldar-lo en aigua bullint i afegir una mica de sal per esterilitzar-lo. És relativament fàcil recollir bolets Enoki, però és més probable que es facin vells o que es pudrin, així que assegureu-vos de manipular-los de manera oportuna quan els porteu a casa. La senyora Yang va suggerir que si compres bolets enoki envasats al buit, només els pots posar en un lloc fresc o a la nevera. Si els bolets enoki que heu comprat estan embolcallats amb un paper de plàstic, obriu l'embolcall de plàstic immediatament després d'arribar a casa. A continuació, emboliqueu els bolets enoki en un paper net i poseu-los en un lloc fresc o a la nevera.

El que la gent acostuma a comprar són els bolets enoki blancs com la neu. El millor és escaldar-los en aigua bullint abans de cuinar i afegir una cullerada petita de sal a l'aigua. Bullir-lo en aigua salada d'aquesta manera no només pot eliminar les substàncies nocives residuals, sinó que també té un efecte esterilitzant.

<<:  Què passa si menges bolets enoki quan no estan cuits?

>>:  Coses a tenir en compte a l'hora de posar pomes de cera a la nevera

Recomanar articles

Panses de grosella negra

Les panses són el favorit de moltes persones. Aqu...

Quins són els símptomes de la síndrome de Hunter?

Quan es tracta de la síndrome de Hunter, molts am...

A què he de prestar atenció si tinc fístula anal?

La fístula anal és una malaltia molt comuna en la...

Què fer si el teu cabell està sec i groc

Com tots sabem, el cabell dels xinesos és negre p...

Què tal Rebecca Minkoff? Revisions i informació del lloc web de Rebecca Minkoff

Què és el lloc web de Rebecca Minkoff? Rebecca Min...

Quines fruites són bones per a la faringitis aguda?

La faringitis aguda afecta a moltes persones Si v...

Saps diferenciar entre hidroteràpia i condicionador?

Les noies que estimen la bellesa han sentit parla...

El paper de la pinça manual

Molts amics masculins que estimen el fitness sole...

Què tal Canon? Revisions i informació del lloc web de Canon

Què és el lloc web de Canon? Canon és líder mundia...

Mètodes per prevenir la supuració de la ferida durant el part normal

Moltes dones embarassades tindran ferides a la va...

Quins són els efectes de la llimona verda petita

De fet, tothom hauria d'estar familiaritzat a...

Badalls i plorar

Moltes persones estan més preocupades pels badall...

Què tal Celanese? Ressenyes de Celanese i informació del lloc web

Què és Celanese Corporation? Celanese Corporation ...

Què tal Doraemon, el gat robot? Revisió de Doraemon i informació del lloc web

Quin és el lloc web oficial de Doraemon? Un gat ro...

Per què tallar pebrots et crema les mans? Aquest és el motiu

Quan la gent cuina diàriament, sovint descobreix ...