Quines parts del cos del peix es transformen en vidre?

Quines parts del cos del peix es transformen en vidre?

Tots sabem que la cola de peix és un tònic, igual que la gelatina de pell d'ase i la gelea reial, no només embelleix la pell, sinó que també és rica en col·lagen, la pigmentació, l'acne freqüent i la inflamació a la superfície de la pell es poden nodrir i reparar amb la gelatina de pell d'ase s transparent i gelatinosa. La cola de peix del producte acabat té un gust semblant al niu d'ocell, és molt viscós i té un alt valor nutritiu.

① Gelatina

Cola de peix que sembla daurada

Elaborat amb la pell i les escates sobrants de la producció de filets de peix sense vísceres, sang, carn, etc. Les matèries primeres es renten, es submergeixen en aigua de calç, s'acidifiquen per eliminar el fosfat càlcic de les escates de peix, es renten, neutralitzen, gelifican, es filtren, es congelen, es tallen a rodanxes i s'assequen. La gelatina té una gran puresa, alta transparència i viscositat i un fort poder de congelació. S'utilitza principalment per fabricar medis de cultiu, plaques, pel·lícules fotogràfiques, etc., i també es pot utilitzar a la indústria alimentària.

② Goma rugosa

Els materials gelatinosos crus com ara caps, cues, ossos, etc. barrejats amb sang, carn i òrgans interns es netegen, s'escalfen amb vapor en una olla a pressió, i després se separen mitjançant filtre premsat o centrifugació a alta velocitat per eliminar impureses i oli de peix. No es congela a temperatura ambient i és fàcil d'utilitzar. És un adhesiu per a fusta, cuir, etc., i també és un adhesiu en pols en la fabricació de llumins i moles.

③ Cola de bufeta de peix

Després de rentar les fauces de peix amb aigua per eliminar la mucositat i la sang, les membranes interiors i exteriors s'assequen per separat en làmines de cola i s'apilen en una forma rodona o de tira, que s'anomena cola rodona o cola. És lleugerament groc, translúcid, fort i té una lleugera olor a peix S'utilitza com a clarificant per a begudes com la cervesa i un espessidor per a sucs i melmelades. A més, la cola de filet de corvina groga d'alta qualitat, també coneguda com a fauces de peix, és una delicadesa marina tradicional. La faussa de peix de llavis groc és un tònic preciós. Isinglass s'utilitza com a clarificador de begudes alcohòliques i s'ha utilitzat durant molt de temps per aclarir la cervesa, augmentar la seva frescor i, en conseqüència, millorar la seva estabilitat a la congelació. També té un cert efecte en l'escurçament del cicle de maduració.

efecte

Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, les fauces de peix tenen un efecte molt nutritiu i terapèutic. [1] Es fa a partir de fauces de peix seques. Normalment es fa a partir d'esturions grans i grans de color groc el preu oscil·la entre uns quants centenars de iuans per gat [2] fins a diversos milers de iuans. Fauces de peix ha estat una de les "Vuit Delicies del Mar" des de l'antiguitat Després de l'anàlisi nutricional, el misteri del "tresor" de les fauces de peix s'ha resolt, igual que el "Codi Da Vinci".

Com que la faussa de peix conté una gran quantitat de proteïna de col·lagen i és fàcil d'absorbir i utilitzar, és molt popular entre la gent. Les fauces de peix disponibles ara al mercat són majoritàriament de corvina i grans de peix de les profunditats del mar, comunament conegudes com a "fauces temeràries", que estan fetes de peixos extremadament rics en gelatina. Aquestes molles de peix són extremadament riques en proteïnes, vitamines, minerals i altres elements essencials per al cos humà.

El peix pot millorar la funció de digestió i absorció del tracte gastrointestinal, millorar la gana i ajudar a prevenir i tractar símptomes com la pèrdua de gana, la indigestió i el restrenyiment, pot millorar la duresa i l'elasticitat del teixit muscular, millorar la força física i eliminar la fatiga pot enfortir la funció dels nervis cerebrals, promoure el creixement i la reacció normal; desenvolupament en nens, secreció insuficient de llet en dones postpart, oblit i insomni en la gent gran, etc. Com que la faussa de peix conté una gran quantitat de cola, té els efectes de promoure la circulació sanguínia, reomplir la sang, aturar el sagnat, evitar el fred i eliminar la humitat, de manera que pot millorar la immunitat.

A més, les fauces de peix són la millor opció per a les dones per complementar el col·lagen. El 70% de la proteïna de la pell humana és col·lagen. L'estructura de xarxa que forma suporta la pell, fent-la llisa, gruixuda, suau i elàstica. A mesura que envellim, la taxa de pèrdua de col·lagen en el teixit de la pell supera gradualment la taxa de producció, de manera que la pell perd elasticitat, es torna més prima i envelleix i es torna flaccida, arrugada i seca. Per tant, la suplementació oportuna de col·lagen pot restaurar la vitalitat juvenil de la pell.

Mètode específic de remull de vidre

1. Generalment, les fausses de peix es submergeixen en aigua calenta.

2. Poseu les fausses de peix en aigua bullint uns 20 minuts, apagueu el foc i enforneu fins que l'aigua estigui calenta. Traieu-lo i poseu-lo en remull amb aigua freda Canvia l'aigua cada dia (evitar que es contamini amb greix o oli).

3. Les fauces de peix estan fetes de gelatina molt pesada i s'enganxen fàcilment al fons de l'olla, en bullir, s'aconsella utilitzar una estora de bambú com a fons per evitar que es cremi.

4. A l'hora de cuinar, afegiu el gingebre, la ceba, l'oli, la sal i el licor a un wok, afegiu-hi aigua i espereu que bulli l'aigua. Poseu les fauces de peix a l'aigua bullint i bulliu uns 15 minuts per eliminar l'olor de peix.

5. Les fausses de peix s'aniran dissolvant gradualment si es cou durant molt de temps.

6. Per fer les molles de peix delicioses, primer bulliu la sopa, després afegiu-hi les molles de peix i deixeu-ho coure uns 20 minuts.

Nota: En general, el vidre no s'ha de posar en remull. Podeu posar-lo directament a l'olla de sopa de ceràmica i cuinar-lo junts. Generalment, l'olla sencera es col·loca en un bany d'aigua calenta, i el vidre guisat no s'enganxa gens a l'olla. També es pot guisar amb pollastre, i la sopa quedarà més deliciosa!

<<:  És perjudicial per al cos si sovint et saltes el sopar?

>>:  Com fer una màscara de patata? T'ensenya 4 maneres de fer-ho!

Recomanar articles

Les cebes poden absorbir el formaldehid?

Tothom sap que l'aire interior pot ser molt p...

Com rentar el xiclet de la roba

Quan el xiclet es posa a la nostra roba, primer p...

Què fer si teniu àcid estomacal i inflor? Fes bé aquestes coses

L'àcid de l'estómac i la inflor no són de...

Hi ha una relació entre la mida del maluc i el coeficient intel·lectual?

El psicòleg nord-americà Sterners va descobrir qu...

Com desinfectar una habitació amb vinagre?

El vinagre és una cosa que tots estem molt famili...

6 Errors de l'hora del bany

1. No és aconsellable prendre un bany després d&#...

Com obrir un coco i beure llet de coco

El coco és una fruita relativament comuna, sovint...

Posa't de puntes per veure quant de temps pots sobreviure

Tot i que la preservació de la salut té una base ...

Com evitar l'acne?

L'acne sempre ha estat un problema de la pell...

Què he de fer si les meves sabates noves em freguen els dits dels peus?

Crec que moltes persones no poden esperar per pos...

Quins són els efectes i les funcions de la pols de punyal

Bifen també s'anomena Panax notoginseng, tot ...