Moltes dones poden patir anèmia durant l'embaràs, si aquesta condició no millora durant molt de temps, provocarà un subministrament de sang insuficient al cor, que no només perjudicarà el fetus, sinó que també suposarà un gran perill per a la mare. 1. Controla el greix Les dones embarassades necessiten molts nutrients durant l'embaràs, entre els quals els aliments rics en greixos i proteïnes són els més importants. No obstant això, també han de tenir cura de controlar la seva ingesta d'aquests aliments, en cas contrari no només provocarà sobrepès, sinó que també pot afectar el metabolisme normal del cos. La raó per controlar la ingesta d'aliments rics en greixos és que el consum a llarg termini de grans quantitats de greix pot induir arteriosclerosi A més, la qualitat dels greixos té un impacte molt greu en els lípids de la sang, especialment els àcids grassos saturats continguts en els aliments grassos també poden provocar un augment del colesterol en sang. En general, es creu que la proporció d'àcids grassos poliinsaturats, àcids grassos saturats i àcids grassos monoinsaturats a la dieta s'ha de controlar en una proporció d'1:1:1 per evitar danys als vasos sanguinis. 2. Controlar la ingesta de sucre Les diferents activitats i pensaments del nostre cos requereixen molta calor i energia, però el nostre cos no pot produir per si mateix l'energia necessària, així que l'hem d'obtenir dels aliments. Es pot dir que els hidrats de carboni són la principal font d'energia calorífica per a l'organisme, però si no es consumeixen correctament, també són perjudicials per a la salut humana. Els experts recorden que la ingesta excessiva d'hidrats de carboni també es pot convertir en greix a l'organisme, provocant així l'obesitat. En particular, les dones embarassades haurien de prestar més atenció a controlar els seus lípids sanguinis per evitar l'augment de lípids sanguinis i agreujar així la condició d'insuficiència de subministrament de sang al cor. Un gran nombre d'estudis han trobat que els hidrats de carboni tenen l'efecte d'augmentar els lípids sanguinis, entre els quals la fructosa és més alta que la sacarosa i la sacarosa és més alta que el midó. 3. Controla la teva dieta Controlar la ingesta d'aliments bàsics i greixos. Els punts clau són els mateixos que els de la hipertensió. Assegurar el subministrament de verdures i fruites fresques per aportar vitamina C, vitamines del grup B i fibra dietètica adequada. Hauríeu de triar més fesols i productes de fesols, que no només poden garantir el subministrament de proteïnes d'alta qualitat, sinó que també proporcionen àcids grassos essencials i eviten la ingesta excessiva d'àcids grassos saturats i colesterol en els aliments d'origen animal. |
<<: Quin tipus de roba és millor amb les sabates de cuir d'home?
>>: Quins són els principals equipaments d'alpinisme?
El blogger va saber que la taxa de mortalitat per...
Com tots sabem, els hidrats de carboni són nutrie...
Què és Scientific American? "Scientific Ameri...
Els refredats i les febres són molt freqüents a l...
A mesura que augmenta la pressió de la vida, les ...
La tortuga de closca tova és un aliment ric en nu...
La resecció pulmonar és possible, i s'utilitz...
La mel és rica en nutrients i és un producte natu...
Quin és el lloc web d'American Electric Power?...
La gota és una malaltia reumàtica. Els pacients a...
La dermatitis vírica és una malaltia de la pell r...
Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la s...
Quin és el lloc web del Girton College, Universita...
Les dones que estimen la bellesa sempre tenen uns...
Enfrontar-se a les taques d'oli difícils d...