La síndria és una fruita molt comuna i conté molta aigua. Per tant, menjar síndria a l'estiu pot reomplir ràpidament l'aigua del cos. Al mateix temps, la síndria té un alt contingut de sucre. no en sé gaire. Quan compreu síndria, també heu d'entendre com escollir la síndria, de manera que quan la compreu sabreu com fer-la, de manera que quan la mengeu, serà de gran ajuda per al cos humà en tots els aspectes. Com triar una síndria: Escolteu el so, poseu l'orella a prop de la síndria, toqueu lleugerament la síndria amb el palmell de la mà o feu-hi un toc amb un dit. Si es tracta d'una síndria madura, farà un so de "bang bang", si és una síndria no madura, farà un so "dang dang", si és una síndria massa madura, farà un so de "síndia". També podeu posar la síndria al costat de l'orella i prémer-la suaument amb les dues mans, i la síndria madura farà un soroll. Multiplicar pel pes Si hi ha dues síndries de la mateixa mida, la madura serà més lleugera. A més, els melons madurs suraran quan es posen a l'aigua, mentre que els no madurs s'enfonsaran. A jutjar per la seva forma, hauríeu de triar una síndria amb una pell llisa, línies evidents i una forma ben proporcionada. Poseu especial atenció al fons de la síndria, que ha d'estar ple per les vores i tenir una depressió profunda al mig. El cep del cap del meló és millor quan és verd, altres com el negre, el marró i el groc no són saborosos. Si toqueu la superfície, els melons amb pell llisa i dura en general són millors, mentre que els de pell suau i enganxosa no són bons. Mira la carn de la síndria Les més delicioses són de color vermell clar, sorrencs i rics en aigua Les síndries amb polpa blanca no són delicioses, i les síndries madures i vermelles fosques tampoc. Depèn de quantes llavors tingui la síndria En general, les síndries amb moltes llavors no són gustoses, i és massa molest per escopir les llavors, però les síndries sense llavors tampoc són molt saboroses. Es recomana triar una síndria amb menys llavors. Trieu síndries per regió No conec les de l'estranger, però entre les síndries domèstiques, les de Xinjiang i Hainan són les més delicioses. A través de la introducció anterior, tenim una introducció detallada sobre com triar la síndria Seguint els mètodes anteriors, podem comprar la millor síndria. Al mateix temps, en comprar la síndria, també podem triar si la síndria és deliciosa. |
<<: Beu llet al matí amb l'estómac buit
>>: Com rentar-se la cara amb llet
Quan tenim un refredat intens i febre, sovint no ...
Des del punt de vista clínic, la pneumònia atípic...
La cirurgia combinada de glaucoma i cataractes és...
Què és el lloc web de l'Observatori Europeu de...
Un conegut diari nord-americà va publicar un arti...
Quina és la pàgina web de Luciano Pavarotti? Lucia...
A causa de l'aparició del foc estomacal, el c...
El plàtan és una fruita i el vinagre d'arròs ...
La cirurgia d'opacitat del vitri pot semblar ...
Els pares amb nadons a casa saben que quan el nad...
Tothom coneix l'animal anomenat rata. Moltes ...
Crec que molta gent ha tingut aquesta experiència...
La vida trepidant ha fet que moltes persones pate...
La investigació científica demostra que l'apa...
Un engrossiment del coll no significa necessàriam...