Com triar una síndria

Com triar una síndria

La síndria és una fruita molt comuna i conté molta aigua. Per tant, menjar síndria a l'estiu pot reomplir ràpidament l'aigua del cos. Al mateix temps, la síndria té un alt contingut de sucre. no en sé gaire.

Quan compreu síndria, també heu d'entendre com escollir la síndria, de manera que quan la compreu sabreu com fer-la, de manera que quan la mengeu, serà de gran ajuda per al cos humà en tots els aspectes.

Com triar una síndria:

Escolteu el so, poseu l'orella a prop de la síndria, toqueu lleugerament la síndria amb el palmell de la mà o feu-hi un toc amb un dit. Si es tracta d'una síndria madura, farà un so de "bang bang", si és una síndria no madura, farà un so "dang dang", si és una síndria massa madura, farà un so de "síndia". També podeu posar la síndria al costat de l'orella i prémer-la suaument amb les dues mans, i la síndria madura farà un soroll.

Multiplicar pel pes Si hi ha dues síndries de la mateixa mida, la madura serà més lleugera. A més, els melons madurs suraran quan es posen a l'aigua, mentre que els no madurs s'enfonsaran.

A jutjar per la seva forma, hauríeu de triar una síndria amb una pell llisa, línies evidents i una forma ben proporcionada. Poseu especial atenció al fons de la síndria, que ha d'estar ple per les vores i tenir una depressió profunda al mig. El cep del cap del meló és millor quan és verd, altres com el negre, el marró i el groc no són saborosos.

Si toqueu la superfície, els melons amb pell llisa i dura en general són millors, mentre que els de pell suau i enganxosa no són bons.

Mira la carn de la síndria Les més delicioses són de color vermell clar, sorrencs i rics en aigua Les síndries amb polpa blanca no són delicioses, i les síndries madures i vermelles fosques tampoc.

Depèn de quantes llavors tingui la síndria En general, les síndries amb moltes llavors no són gustoses, i és massa molest per escopir les llavors, però les síndries sense llavors tampoc són molt saboroses. Es recomana triar una síndria amb menys llavors.

Trieu síndries per regió No conec les de l'estranger, però entre les síndries domèstiques, les de Xinjiang i Hainan són les més delicioses.

A través de la introducció anterior, tenim una introducció detallada sobre com triar la síndria Seguint els mètodes anteriors, podem comprar la millor síndria. Al mateix temps, en comprar la síndria, també podem triar si la síndria és deliciosa.

<<:  Beu llet al matí amb l'estómac buit

>>:  Com rentar-se la cara amb llet

Recomanar articles

Com tractar el refredat i la febre greus

Quan tenim un refredat intens i febre, sovint no ...

La pneumònia atípica infecciosa té aquests símptomes

Des del punt de vista clínic, la pneumònia atípic...

Cirurgia combinada de glaucoma i cataractes

La cirurgia combinada de glaucoma i cataractes és...

10 punts de temps determinen la qualitat del son

Un conegut diari nord-americà va publicar un arti...

Quina és la dieta del vinagre d'arròs de plàtan?

El plàtan és una fruita i el vinagre d'arròs ...

Què és la cirurgia d'opacitat vítria?

La cirurgia d'opacitat del vitri pot semblar ...

Quines són algunes maneres de prevenir els ratolins?

Tothom coneix l'animal anomenat rata. Moltes ...

Què fa que els adults requin les dents?

Crec que molta gent ha tingut aquesta experiència...

Quina part del cos és millor per fer massatges de la inflor estomacal?

La vida trepidant ha fet que moltes persones pate...

El "moment del diable" en què la gent perd la vida

La investigació científica demostra que l'apa...

Un coll gruixut és causat per hipertiroïdisme?

Un engrossiment del coll no significa necessàriam...