El te Longjing té un aspecte pla, el color verd maragda és ple de vitalitat, fa una olor fragant i suau, i quan remulles el te Longjing en una tassa, les fulles de te semblen boniques. Hi ha algunes particularitats per fer la cervesa de Longjing. Primer de tot, has de triar uns bons jocs de te, pots utilitzar aigua de font de muntanya per fer el te. Fem-hi una ullada a continuació. 1. Joc de te Te Longjing d'alta qualitat, vidre transparent, bullidor d'aigua, càntir d'aigua, cullerot d'aigua, tassa d'apreciació de primavera, safata de te, culleradeta, etc. Aigua purificada o aigua de font (Nongfu Spring és una bona opció. L'ebullició repetida reduirà el contingut d'oxigen a l'aigua i afectarà el gust del te). 2. Com preparar el te Longjing 1. Yi Nong Longjing: Mètode de llançament cap amunt Les fulles de te Longjing són planes, tendres, de forma ordenada, d'ample uniforme, de color groc verd, suaus al tacte, amb un brot i una o dues fulles. Prepareu una tassa de vidre transparent (en aquest cas, la mida de la tassa és d'uns 200 ml), poseu-hi una quantitat adequada d'aigua bullint a la temperatura adequada i afegiu-hi uns 5 grams de fulles de te Longjing. Espereu que les fulles de te Longjing s'enfonsin una a una i aprecieu el seu aspecte elegant que es revela lentament. Les fulles de te a la tassa s'estenen gradualment, una bandera a la vegada, flotant amunt i avall, i la sopa verda clara és ben visible. Si l'aprecieu amb més cura, trobareu que és un veritable gaudi artístic. Encara que ja el puc tastar, encara no puc deixar-lo anar i donar-li una altra ullada. 2. Ernong Longjing: mètode de pitching mitjà Prepareu una tassa de vidre transparent (en aquest cas, la mida de la tassa és d'uns 200 ml), primer poseu-hi aproximadament un terç d'aigua tèbia, afegiu-hi uns 5 grams de fulles de te Longjing i espereu que les fulles de te s'expandeixin lentament. Després que les fulles de te s'hagin expandit, ompliu l'olla amb aigua bullint. Pots beure-la ara, però encara no la puc deixar anar. 3. Sannong Longjing: mètode d'abocament cap avall Prepareu una tassa de porcellana amb tapa (en aquest cas, la mida és d'uns 150 ml), escalfeu la tassa i poseu-hi una quantitat adequada de te Longjing. Afegiu una mica d'aigua tèbia, agafeu la tassa de cervesa, agiteu-la lentament perquè les fulles de te es mullin completament i deixeu que les fulles de te s'expandeixin de manera natural. Després que les fulles de te s'expandeixin lleugerament, afegiu un 90% d'aigua bullint i espereu que les fulles de te es dissolguin en la sopa de te. Feu servir la tapa de la tassa per remenar lleugerament la sopa de te perquè les fulles de te es puguin dissoldre de manera més uniforme, després aboqueu-la en una tassa de te petita i beu-la. 3. Passos per preparar el te Longjing 1. Escalfeu la tassa amb aigua acabada de bullir, utilitzeu una culleradeta per prendre una quantitat adequada de te de la llauna de te (generalment 5-7 g alhora, depenent del gust personal) i poseu-la al got. 2. Quan l'aigua bullida es refredi a uns 85 graus, aixequeu la tetera i aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua per cobrir totes les fulles de te. 3. Escalfeu els brots de te: utilitzeu el "mètode d'abocament d'aigua en espiral" per abocar una mica d'aigua a la tassa, 1/4 de tassa és adequat El propòsit de l'escalfament és remullar els brots de te, permetent que el te sec absorbeixi l'aigua i s'estiri, posant una bona base per a la propera preparació. Agiteu l'aroma durant uns 30 segons, agafeu el got a la mà i agiteu el got suaument en una direcció per fer que les fulles de te s'escalfin uniformement. 4. Escalfeu la tassa amb aigua bullint, aboqueu l'aigua, poseu-hi les fulles de te i, a continuació, utilitzeu el mètode d'abocament alt de l'olla penjant per abocar aigua bullint fins que estigui ple al 90%. Els brots de te càlids ja han emès un toc de fragància En aquest moment, aixequeu la tetera i deixeu que l'aigua s'aboqui. A continuació, feu servir la força del canell per aixecar i tirar l'aigua cap amunt i cap avall per deixar que les fulles de te giren. 5. Beure: quan hagis begut la meitat del te a la tassa, pots afegir més aigua. El temps de preparació augmentarà amb el nombre de vegades que facis. 4. Precaucions Pel que fa a la temperatura de l'aigua, s'ha d'utilitzar aigua a uns 75 graus centígrads a 85 graus centígrads. No utilitzeu mai aigua bullint a 100 graus centígrads, perquè el te Longjing és un te sense fermentar, de manera que les fulles de te són molt tendres. Si utilitzeu aigua massa calenta per preparar el te, les fulles de te es faran malbé i el sabor amarg s'eliminarà, afectant-ne el gust. |
<<: Quina diferència hi ha entre l'acidosi metabòlica i l'acidosi respiratòria?
>>: Quina diferència hi ha entre la cataracta i l'opacitat vítria?
Quin és el lloc web de Chong Production Company? M...
La fusta de fenxin és la capa més fina del nucli ...
De fet, el líquid rentavaixelles no només es pot ...
Emmalaltir és una cosa de la qual tothom no pot e...
Potser no estem molt familiaritzats amb el vinagr...
CCTV ho ha exposat, fa bastant por, ho he de comp...
Si sents dolor al coll, les espatlles, la cintura...
De fet, beure és una cosa molt habitual, i l'...
El clima de smog no pot aturar alguns aficionats ...
Avui en dia, per moltes raons, cada cop hi ha més...
Què és el lloc web d'AGATHA? AGATHA és una mar...
Sigui de quin país sigui, l'anti-envelliment ...
En la societat actual, la gent presta cada cop mé...
Algunes persones poden tenir problemes amb una ma...
Molta gent sap què és la proteïna, i el cos humà ...