Què puc menjar després de la cirurgia de perforació gàstrica?

Què puc menjar després de la cirurgia de perforació gàstrica?

La perforació gàstrica, una malaltia de l'estómac, és molt perjudicial per a la salut humana, si no es tracta a temps, causarà complicacions, la qual cosa fa que les persones amb perforació gàstrica trien la cirurgia per tractar aquesta malaltia. Aquest és el tema que més preocupa a moltes famílies de pacients amb perforació gàstrica.

Els pacients han de prestar especial atenció als tabús dietètics

1. Evita menjar massa. Menjar massa farà que una gran quantitat d'aliment quedi a l'estómac durant molt de temps, cosa que augmentarà la pressió estomacal i farà que les úlceres siguin propenses a sagnar o trencar-se.

2. Evita els aliments durs. Els aliments durs o difícils de digerir (mongetes fregides, cacauets fregits, aliments fregits, etc.) poden provocar un desgast mecànic a la superfície de l'úlcera, provocant sagnat o perforació.

3. Evita beure alcohol. L'alcohol pot estimular els vasos sanguinis de la mucosa gàstrica, provocant espasmes i isquèmia, augmentant la motilitat gastrointestinal, donant lloc a la recurrència d'úlceres i sagnat i perforació.

4. Eviteu beure refresc. El bicarbonat de sodi dissolt en la sosa pot produir una gran quantitat de gas de diòxid de carboni, que augmenta la pressió al tracte gastrointestinal i pot causar fàcilment la perforació de l'estómac i la paret anterior del bulb duodenal.

5. Eviteu beure te o cafè fort. Els pacients amb úlceres gàstriques cròniques no haurien de beure te fort, perquè el te fort irrita la mucosa gàstrica i fa que l'estómac sigui més dolorós.

6. Evita l'excés d'aliments grasos. Els aliments fregits, fregits i grassos sovint són difícils de digerir i augmenten la càrrega de l'estómac.

7. Evita els aliments freds. Estimularà la secreció d'àcid gàstric i danyarà lesions d'úlcera.

8. Evita els canvis emocionals. L'estrès mental o la fatiga excessiva poden provocar trastorns digestius, que poden provocar empitjorament o recurrència de les úlceres.

9. Evita sobreescalfar els aliments. El menjar calent pot dilatar els vasos sanguinis gastrointestinals i agreujar el sagnat.

10. Evita els dolços. Els aliments dolços poden irritar la mucosa gastrointestinal, provocar reflux àcid i febre i augmentar el malestar.

Teràpia dietètica recomanada

1. Arròs glutinós, arròs glutinós i farinetes de dàtils vermells

L'arròs glutinós, l'arròs glutinós i les farinetes de dàtils vermells és una farineta molt nutritiva per a l'estómac. També és un dels millors tònics per als pacients amb perforació gàstrica que estan físicament dèbils.

L'arròs glutinós i l'arròs glutinós són de naturalesa dolça i suau, no tòxics i entren a la melsa i l'estómac. Té els efectes d'escalfar la melsa i l'estómac, reposar el mig i enfortir el qi i reduir la micció. Jujube "controla els mals esperits en el cor i l'abdomen, calma el mig i nodreix la melsa, i ajuda als dotze meridians. Calma el qi de l'estómac, obre els nou orificis, omple la manca de qi, la manca de fluids corporals, la insuficiència en el cos, l'extremitat i l'harmonització de l'extremitat fer el cos lleuger i allargar la vida.

Cuinar aquests dos ingredients, que són alhora medicaments i aliments, en farinetes junts i menjar-los regularment és eficaç per tractar el refredat de l'estómac.

2. Llesques de gingebre ensucrades i aigua de gingebre ensucrada

Les rodanxes de gingebre confitat són un producte ja fet que es ven als supermercats. No són cars i són més fàcils de fer que fer-les tu mateix. L'aigua de gingebre amb sucre s'elabora tallant gingebre, afegint sucre moreno i cuinant-la. És eficaç beure-la calenta quan pateix un mal d'estómac constant causat pel fred.

3. Mongetes de gingebre cuites

1000 grams de dàtils vermells, 1000 grams de mongetes negres i 500 grams de gingebre (a rodanxes), renteu-los, poseu-los en una olla i afegiu-hi aigua freda per coure. Després de cuinar-lo, poseu-lo en un recipient i reserveu-lo Per a cada àpat, poseu-hi cinc o sis dàtils, unes rodanxes de gingebre i un grapat de mongetes negres en un plat, poseu-lo en una olla per escalfar-lo i mengeu-lo de manera continuada durant uns mesos curarà la malaltia.

4. Sopa de fonoll i carn de gos

Ingredients: 10 grams de fonoll, 5 grams de canyella, 6 grams de pell de mandarina, 6 grams de cardamom, 2 llesques de gingebre, 250 grams de carn de gos, la quantitat adequada de salsa de soja i 4 grans d'all. Preparació: Renteu el dahuixiang, la pell de mandarina, la canyella, el tsaoko i el gingebre piqueu el fonoll, la canyella i el tsaoko, renteu-lo a trossos petits i sofregiu-lo en una olla per eliminar l'olor de carn;

Poseu tots els ingredients a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, bulliu a foc alt i, a continuació, cuini a foc lent fins que la carn del gos estigui cuita, beveu la sopa i mengeu-la.

<<:  Què és Polygonatum odoratum Quins són els seus efectes i funcions?

>>:  Quins són els símptomes de la perforació gàstrica? Resulta que hi ha quatre tipus

Recomanar articles

Què tal Grup Sinar Mas? Ressenyes del grup Sinar Mas i informació del lloc web

Quina és la web del Grup Sinar Mas? Sinar Mas Grou...

Puc utilitzar sabó per rentar-me els cabells?

El sabó és una eina imprescindible per a moltes p...

Què hi ha de dolent amb els ulls vermells?

Hi ha molts motius que poden provocar els ulls ve...

Què fer si us pica una abella?

Tots hem vist abelles a les nostres vides. La imp...

Quines són les maneres de deixar de fumar?

Tots sabem que fumar és perjudicial per a la salu...

Efectes secundaris de la inhalació d'oxigen

Quan visitem els pacients, especialment els que a...

Aquest és el motiu pel qual el dolor al colze

Moltes persones han experimentat dolor al colze e...

Necessito dejunar per mesurar l'hemoglobina glicosilada?

Els pacients diabètics necessiten provar la conce...