Les patates i els moniatos són dues combinacions d'aliments habituals. Les patates són riques en proteïnes i greixos, que poden ajudar a reduir les calories corporals, afavorir la digestió i augmentar la sacietat. Les moniatos poden prevenir el restrenyiment i la diabetis. Els aliments habituals de les patates inclouen les patates (també conegudes com patates, ñames, etc.), moniatos (també conegudes com moniatos, ñames, moniatos, etc.), taro, ñame i iuca. Entre aquests aliments habituals de patates, els xinesos sovint mengen patates i taro com a verdures, com ara patates ratllades amb vinagre, patates confitades i carn de porc al vapor amb taro. Als països occidentals, les patates són el seu "àpat" i, com el pa, són un dels aliments bàsics més comuns, com el puré de patates. Informació nutricional dels aliments de la patata El contingut d'hidrats de carboni a les patates és d'aproximadament el 20%, el contingut de proteïnes i greixos és baix i l'energia que conté és inferior a la dels aliments de cereals. 100 grams de patates contenen 76 kcal d'energia, mentre que la mateixa quantitat d'arròs conté 346 kcal d'energia, que és 4,6 vegades la de l'arròs. Les patates tenen poca energia, però contenen molts altres nutrients. Les patates contenen diversos nutrients essencials per al cos humà, com ara àcid fòlic, niacina, magnesi, potassi, ferro i zinc. Les patates són molt riques en potassi, que contenen 342 mg de potassi per cada 100 grams de part comestible, que és superior als 256 mg dels plàtans. El contingut de vitamina C a les patates també és superior al dels cereals Cada 100 grams de patates conté 27 mg de vitamina C, mentre que el contingut de vitamina C dels cereals és molt petit. També hi ha carotè, l'arròs manca de carotè, que és el seu major defecte, mentre que els moniatos són rics en carotè, que contenen 73,4 micrograms d'equivalents de retinol per cada 100 grams. Una de les característiques més conegudes de les patates és que són riques en fibra dietètica, incloent cel·lulosa, hemicel·lulosa i pectina, que manquen relativament d'arròs refinat i farina. La fibra dietètica pot promoure la motilitat intestinal, prevenir el restrenyiment, etc. Quina relació hi ha entre els aliments de la patata i la salut ? Augmentar adequadament la ingesta de patates pot reduir el risc de restrenyiment. Pel que fa a la relació entre les patates i la salut, els resultats d'un estudi controlat aleatoritzat sobre la relació entre les patates i el restrenyiment realitzat en dones postpart de 18 a 39 anys van mostrar que, en comparació amb el grup control que consumia una dieta normal cada dia, menjar uns 200 grams de moniatos cuits cada dia podria avançar significativament el temps de la primera defecació i la defecació seca després del part. En altres paraules, augmentar adequadament la ingesta de patates pot reduir el risc de restrenyiment. Per descomptat, si menges patates fregides i patates fregides, aquest efecte no es produirà, al contrari, el fregit provocarà un excés d'energia, augmentant el risc de sobrepès i obesitat. Un estudi va analitzar i comparar els efectes inhibidors del colesterol de 130 aliments i va trobar que els moniatos són més efectius per reduir el colesterol que altres aliments. Tant els moniatos com les patates són rics en potassi, que pot antagonitzar el sodi i ajudar a reduir la pressió arterial. Com menjar patates de manera més saludable ? Com que els aliments de patates tenen tants beneficis, hauríem d'augmentar la seva ingesta a la nostra dieta diària, però és important parar atenció a com es mengen de manera saludable! Patates com a aliments bàsics : les patates i els moniatos es poden menjar directament com a aliments bàsics després de ser cuinats al vapor, bullits o al forn, o es poden tallar a trossos i afegir-los a l'arròs i cuinar-los abans de menjar-los junts. Plats de patates : hi ha molts plats de patates a la cuina casolana del poble xinès, i les patates ratllades són una manera habitual de cuinar patates. Les patates també es poden cuinar amb verdures o carn, com ara vedella guisada amb patates, costelles de porc guisades amb ñame, ñame sofregit amb tres ingredients frescos, costelles de porc al vapor amb taro, etc. Patates com a aperitiu : moniatos secs crus o cuits i altres aperitius de patates no fregides, però cal destacar: no s'aconsella menjar massa patates fregides i patates fregides! No mengis massa patates fregides i patates fregides! No mengis massa patates fregides i patates fregides! Les coses importants s'han de dir tres vegades! |
<<: Quins mètodes es poden utilitzar per tenir cura de la pell sensible?
>>: Com fer front a la flacciditat de la pell facial?
Què és Casablanca Raja? Raja Club Athletic (Raja C...
Moltes persones tenen marques de naixement als br...
Alguns amics pateixen problemes d'estómac lle...
Hem de prestar atenció al dolor de l'omòplata...
Què és la Xina Press News Network? China Press New...
La periodontitis és una malaltia crònica, que es ...
Què és el Baltimore Sun? El Baltimore Sun es va fu...
De fet, la càmfora té molts usos, es pot utilitza...
L'hematúria a l'orina es coneix comunamen...
L'ejaculació precoç fa que els homes perdin l...
Diversos dolors crònics com ara dolors articulars...
De fet, l'acne i els grans són en realitat le...
La majoria dels hemangiomes es produeixen a la su...
La roba blanca és habitual, així que tothom té un...
La salut és la riquesa més preuada de la vida Qua...