De fet, beure vi negre és ara un símbol del gust, però la gent que sap beure vi negre no és tan senzill com beure una copa, no hi afegiu begudes carbonatades ni glaçons en beure vi negre. Com beure vi negre pas 1: no afegiu mai begudes carbonatades ni glaçons L'addició de begudes carbonatades al vi negre sec destruirà el sabor pur original del vi. A causa de l'addició de grans quantitats de sucre i gas, també es veurà afectada la nutrició i l'eficàcia del vi. No obstant això, afegir glaçons diluirà el vi, fent-lo menys apte per a consumidors amb àcid o úlceres estomacals excessives. Com beure vi negre pas 2: no cal refredar-se El vi negre normal es pot consumir a temperatura ambient (al voltant de 20 ℃) sense refredar-lo. El millor és abocar-lo en una copa de vi i deixar-lo reposar una estona després d'obrir-lo per permetre que el vi respire l'aire abans de beure el vi blanc sec (8 ~ 12 ℃) abans de beure. Com beure vi negre Pas 3: Agafeu el vi El gust del vi negre es veu molt afectat per la temperatura, així que intenta minimitzar el contacte entre les mans i l'ampolla. Quan subjecteu una ampolla de vi, feu servir el polze per sostenir la part inferior de l'ampolla i utilitzeu la punta dels quatre dits per pressionar lleugerament l'ampolla per equilibrar-la. Això mantindrà el palmell de la mà (que té la temperatura més alta) lluny de l'ampolla. Com beure vi negre pas 4: aboqui el vi Si es deixa el vi negre durant molt de temps, sempre hi haurà sediments al fons de l'ampolla. Aquests sediments afectaran el gust del vi. Per tant, quan s'aboca el vi, s'ha d'aplicar amb força per deixar que el vi s'aboqui suaument. Com beure vi negre Pas 5: batre el vi Sacsejar el vi pot alliberar completament el sabor del vi negre sec que no s'ha "despertat" completament, fent que el vi sigui més suau. Al mateix temps, també pot maximitzar l'aroma del vi negre i fer-lo desbordar de fragància. Com beure vi negre pas 6: estris de vi Un poema antic diu així: "El vi de raïm fi és a la copa luminescent, la música de la pipa m'anima a beure, per tant, quan beu vi negre, heu d'utilitzar una copa de vi alta, una copa de cristall és millor abocar 1/4 de tassa de vi cada cop, beure-ho tot d'un sol glop". |
<<: Com es classifica el niu d'ocell?
>>: Quin medicament és bo per al creixement dels ossos després d'una fractura?
L'amenaça de les cefalees vasculars és molt g...
Què és la London School of Hygiene and Tropical Me...
La isquèmia miocàrdica és un tipus de subministra...
Hi ha molts petits detalls a la vida Si els fas b...
Hi ha molts estils de roba interior. Els més comu...
1. Pentina't sovint: No feu servir massa forç...
Es pot dir que el fenomen de la rigidesa del coll...
La pell morta és un estat metabòlic de la pell hu...
Els homes han de tenir set peus d'alçada, i l...
El coll és una part del cos exposada, de manera q...
Sabíeu que les toxines estan a tot arreu en les 2...
Les cèl·lules són les unitats bàsiques que formen...
Quina és la pàgina web de Ishiya Confectionery? Is...
Avui en dia, moltes persones prefereixen menjar p...
La fusta de noguera és la capa fina entre el nucl...