No sé si ets una persona curiosa i si t'interessen moltes coses màgiques. La nevera és un electrodomèstic molt comú que ens ajuda molt a la vida i també ens ajuda a estalviar més materials alimentaris. Per descomptat, la gent del passat també pensava en diverses maneres possibles d'aconseguir els resultats que desitjaven. En el passat, la gent emmagatzemava els aliments als cellers per evitar que es fes malbé, però ara la gent ha inventat les neveres, un recipient còmode i net per emmagatzemar els aliments. Però has pensat mai com el menjar no es fa malbé quan la temperatura exterior és tan alta? Com el seu nom indica, una nevera pot funcionar amb normalitat perquè utilitza electricitat per baixar la temperatura de l'interior de la nevera i així a l'estiu podem menjar un gelat refrescant i deliciós. A més, també podem utilitzar la nevera per fer una varietat d'aliments deliciosos, així que quina és la temperatura del compartiment de la nevera de la nevera? En termes generals, un entorn de baixa temperatura pot inhibir eficaçment la reproducció i el creixement dels bacteris, especialment quan la temperatura és inferior a -18 graus, la reproducció i el creixement dels bacteris serà especialment lent, cosa que pot garantir que els aliments es puguin emmagatzemar durant molt de temps sense podrir-se ni deteriorar-se. Atès que la temperatura a la nevera es manté entre 0 i 10 graus, la reproducció de bacteris es pot limitar però no s'impedeix completament. Per tant, si el menjar es manté a la nevera durant molt de temps, definitivament es farà malbé i canviarà el seu gust. En termes generals, una nevera només pot mantenir els aliments frescos i només es pot utilitzar com a sala d'emmagatzematge a curt termini. No obstant això, els aliments al congelador també tenen un cert temps d'emmagatzematge. Tot i que els bacteris congelats es reprodueixen lentament, si es deixen massa temps, de vegades, encara que no es facin malbé, el gust canviarà. En resum, el compartiment congelador d'un refrigerador té un paper de congelació Si la temperatura és massa baixa, es congelarà fàcilment i, si la temperatura és massa alta, no pot jugar bé el seu paper. En general, la temperatura del compartiment congelador d'una nevera és millor que sigui de menys de 18 graus centígrads. No obstant això, val la pena assenyalar que no tots els aliments es poden col·locar a la nevera. Col·locar alguns aliments a la nevera canviarà la seva estructura material i provocarà la pèrdua de nutrients. Si és possible, procura no posar aliments a la nevera, perquè el que treus de la nevera mai es pot comparar amb el seu estat original. |
<<: Qui no és apte per beure te verd?
>>: La cuina d'inducció té radiació?
Què és el lloc web de la Universitat Americana? Am...
Tots sabem que els lavabos generalment són de cer...
Si un nen té una respiració pesada, sovint al mig...
Tothom vol una cara bonica, encara que no hagi de...
Hi ha diversos tipus de màscares facials al merca...
No sé si tots sabem si beure llet pot millorar la...
Ara els nivells de vida de les persones estan mil...
La síndrome de Meniere és una malaltia de l'o...
Què és The Korea Times? El Korea Times és conegut ...
Sabem que la sal és un condiment indispensable en...
Què és el lloc web de Monster? Monster Cable Produ...
Cada hivern, molts amics comencen a utilitzar paq...
El motiu principal de la gola seca i la set és qu...
Moltes persones no poden distingir entre els brot...
Quin és el lloc web de la Don State Technical Univ...