No sé si ets una persona curiosa i si t'interessen moltes coses màgiques. La nevera és un electrodomèstic molt comú que ens ajuda molt a la vida i també ens ajuda a estalviar més materials alimentaris. Per descomptat, la gent del passat també pensava en diverses maneres possibles d'aconseguir els resultats que desitjaven. En el passat, la gent emmagatzemava els aliments als cellers per evitar que es fes malbé, però ara la gent ha inventat les neveres, un recipient còmode i net per emmagatzemar els aliments. Però has pensat mai com el menjar no es fa malbé quan la temperatura exterior és tan alta? Com el seu nom indica, una nevera pot funcionar amb normalitat perquè utilitza electricitat per baixar la temperatura de l'interior de la nevera i així a l'estiu podem menjar un gelat refrescant i deliciós. A més, també podem utilitzar la nevera per fer una varietat d'aliments deliciosos, així que quina és la temperatura del compartiment de la nevera de la nevera? En termes generals, un entorn de baixa temperatura pot inhibir eficaçment la reproducció i el creixement dels bacteris, especialment quan la temperatura és inferior a -18 graus, la reproducció i el creixement dels bacteris serà especialment lent, cosa que pot garantir que els aliments es puguin emmagatzemar durant molt de temps sense podrir-se ni deteriorar-se. Atès que la temperatura a la nevera es manté entre 0 i 10 graus, la reproducció de bacteris es pot limitar però no s'impedeix completament. Per tant, si el menjar es manté a la nevera durant molt de temps, definitivament es farà malbé i canviarà el seu gust. En termes generals, una nevera només pot mantenir els aliments frescos i només es pot utilitzar com a sala d'emmagatzematge a curt termini. No obstant això, els aliments al congelador també tenen un cert temps d'emmagatzematge. Tot i que els bacteris congelats es reprodueixen lentament, si es deixen massa temps, de vegades, encara que no es facin malbé, el gust canviarà. En resum, el compartiment congelador d'un refrigerador té un paper de congelació Si la temperatura és massa baixa, es congelarà fàcilment i, si la temperatura és massa alta, no pot jugar bé el seu paper. En general, la temperatura del compartiment congelador d'una nevera és millor que sigui de menys de 18 graus centígrads. No obstant això, val la pena assenyalar que no tots els aliments es poden col·locar a la nevera. Col·locar alguns aliments a la nevera canviarà la seva estructura material i provocarà la pèrdua de nutrients. Si és possible, procura no posar aliments a la nevera, perquè el que treus de la nevera mai es pot comparar amb el seu estat original. |
<<: Qui no és apte per beure te verd?
>>: La cuina d'inducció té radiació?
Quin és el lloc web de Precision Machinery Company...
Si us fa mal el globus ocular, heu de prestar ate...
Sovint veiem que algunes persones reben les dents...
Sembla que la gent no té res a fer sinó mirar-se ...
Què és el lloc web de reserves de viatges? Book &a...
La febre és el símptoma més freqüent a la vida i ...
Quina és la web d'Helena? Helena Rubinstein (a...
Parlant del tema dels vestits de núvia, crec que ...
El te d'herbes és una mena de te amb un sabor...
El dolor a la llengua és una condició caracteritz...
Què és Facebook? Facebook és el servei de xarxes s...
El quist de la tiroide és una malaltia que actual...
Les natges són una part molt important del cos hu...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Americana d...
A mesura que la nostra economia es desenvolupa ca...