És bo menjar òrgans d'animals Quines vitamines contenen?

És bo menjar òrgans d'animals Quines vitamines contenen?

A la vida, crec que a moltes persones els agrada cuinar i menjar desposses d'animals, i hi ha rumors que les desposses d'animals són riques en nutrients. Explorem-ho junts.

La veritat nutricional sobre les desposses d'animals: les desposses són la part on és més probable que s'acumulin les toxines. Hi ha moltes raons per les quals a la gent no els agrada menjar-ne, a més de motius psicològics, també n'hi ha un d'higiènic. La funció de molts òrgans interns és filtrar les toxines No només són propensos a acumular substàncies nocives com els metalls pesants, sinó que si no es manipulen correctament, les toxines romandran al cos de molts animals. Per exemple, el fetge és un òrgan metabòlic, mentre que els ronyons són òrgans excretors, i també són els llocs on és més probable que s'acumulin toxines. Actualment, a l'hora de criar animals, han d'afegir pinsos alguns additius il·legals (com el clenbuterol), els antibiòtics, les hormones i altres substàncies químiques es concentraran en els òrgans interns, per descomptat, també es trobaran a la carn, però en general molt menys que en els òrgans interns.

Les desposses són molt nutritives. És gairebé l'aliment més nutritiu de la natura. El contingut de nutrients de la majoria de les desposses d'animals és superior al dels músculs, especialment del fetge. El fetge és el lloc on es concentren més els nutrients del cos animal. Conté oligoelements abundants i molt absorbits com el ferro i el zinc, així com les 13 vitamines que necessita el cos humà, com la vitamina A, la vitamina D, la vitamina B2 i la vitamina B12.

El contingut de vitamines, oligoelements i altres nutrients importants en altres òrgans interns, com els ronyons, els pulmons, els intestins, l'estómac i el cervell, és inferior al del fetge i el seu valor nutricional és inferior al del fetge. Les millors opcions per reposar el ferro i la sang són el fetge d'ànec i el fetge de porc. L'aliment amb més colesterol és el cervell de porc, que no s'ha de menjar perquè és massa perillós.

<<:  Tres característiques principals de la fibril·lació auricular i dos grups d'alt risc

>>:  Quines són les maneres més efectives de reduir el greix visceral?

Recomanar articles

Puc menjar arç si tinc àcid estomacal?

L'arç blanc és un aliment habitual a la vida ...

Quins aliments són bons per a l'èczema crònic

Quan es produeix un èczema crònic, es recomana al...

Beure alcohol junts és el més probable de causar una malaltia greu

Barrejar alcohol amb menjar pot augmentar el risc...

Com pelar les pacanes?

La pacana és una fruita seca que agrada a moltes ...

Hi ha efectes secundaris de la teràpia amb cambra d'oxigen hiperbàric?

La teràpia amb cambra d'oxigen hiperbàrica és...

Quins són els símptomes de la diarrea per rotavirus?

La diarrea per rotavirus és en realitat una malal...

Com tractar l'herpes simple 3 mètodes per a un bon efecte de tractament

L'herpes simplex és una malaltia causada per ...

Quin és el tractament de l'epilèpsia?

L'epilèpsia segueix sent un problema mèdic, p...

Puc créixer més alt saltant la corda cada dia?

Sabem que l'alçada està estretament relaciona...

Comprendre la medicina xinesa i l'atenció sanitària de la medicina xinesa

Es diu que els efectes de preservació de la salut...

Què tal Clarks? Revisions de Clarks i informació del lloc web

Què és Clarks? Clarks és un fabricant líder mundia...

Quines són les verdures silvestres?

Crec que tothom està familiaritzat amb les verdur...

Quins són els beneficis de remullar els peus a la nit?

El remull dels peus té molts beneficis Per a les ...

Què tal l'Hindustan Times? Comentaris de Hindustan Times i informació del lloc web

Què és el lloc web del Hindustan Times? El Hindust...