Molta gent ha menjat gambes, que és un aliment comú de marisc. La carn de gambes és relativament tendra i n'hi ha de moltes varietats. A més dels escamarlans i les gambes més comuns, les gambes vermelles també són un d'ells. La majoria de les persones a la vida no poden distingir entre els escamarlans i les gambes vermelles, de manera que es confonen fàcilment, en general, també es poden distingir per la seva aparença. Quines diferències hi ha entre els escamarlans, les gambes verdes i les gambes vermelles? 1. Crancs de riu Els escamarlans tenen forma semblant a les gambes però tenen una closca dura. L'adult fa uns 5,6 ~ 11,9 cm de llarg, i el color general inclou vermell, marró vermellós i rosa. El dors és de color vermell fosc i els costats són rosats amb taques taronges o blanques. El caparazón és gairebé negre i hi ha una franja en forma de falca a la part posterior de l'abdomen. El cos de la gambeta juvenil és gris uniforme, de vegades amb ondulacions negres. Les urpes són llargues i estretes. La part mitjana del carapace no està dividida per espais semblants a una malla, i hi ha grànuls evidents a la carapace. El estoc té espines laterals o la punta del estoc té una osca. Les urpes són de color vermell fosc i negre amb tubercles taronja brillant o vermellós. El color de fons de les urpes de les larves i les femelles pot ser marró fosc. El cap és llarg i punxegut, sovint amb lleugeres espines o tubercles, els tubercles solen tenir espines afilades. 2. Gamba Les gambes són gambes d'aigua dolça d'alta qualitat. Té carn tendra, sabor deliciós, nutrició rica i és un aliment aquàtic ric en proteïnes i baix en greixos. Les gambes de riu es troben àmpliament distribuïdes en rius, llacs, embassaments i estanys. Una substància molt important en les gambes de riu és l'astaxantina, que és un antioxidant molt utilitzat en cosmètics, additius alimentaris i medicaments. 3. Gamba vermella La gamba vermella fa de 50 a 90 mm de llarg i pesa d'1,5 a 9,0 grams. El seu cos és de color vermell, i les vores posteriors del 1r al 6è segments abdominals són de color més fosc, formant cintes vermelles brillants. Es distribueix a l'est del mar del meu país, al sud del mar Groc i al mar de la Xina Meridional, i és una espècie dominant als recursos offshore de Zhejiang. L'estiu i la tardor són les principals espècies de pesca per a les operacions d'arrossegament de gambes, i el rendiment és especialment elevat al centre i nord de Zhejiang. |
<<: Quins són els cucs blancs de les gambes? Com triar
>>: Quines són les descomposicions de la postura de l'arc de ioga?
El te de crisantem és un bon producte que moltes ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tecnologi...
El pit és una part del cos que és més propensa a ...
La difilina és un fàrmac comú que pot tractar el ...
Tothom està familiaritzat amb l'aigua floral....
Quan ens despertem cada matí, som més energètics ...
La congestió ocular es refereix principalment a l...
Quan la resistència del nostre cos es torna feble...
En comparació amb la pneumònia atípica, la pneumò...
De fet, a mesura que l'entorn ecològic actual...
Tothom vol estar saludable, perquè un cos sa pot ...
La nostra roba sempre està tacada d'oli inadv...
La gent sempre ha estimat i valorat els accessori...
Les natges poden reflectir millor si una dona és ...
L'oli de l'arbre del te és un oli essenci...