Els brots d'all sofregits són en realitat bastant senzills i no tan complicats, però no saben com blanquejar-los amb aigua, encara que això no afecta el consum, és evident que el gust dels brots d'all es pot canviar. Carn de porc sofregida amb brots d'all [Ingredients] 250 grams de ventresca de porc, 150 grams de brots d'all i 2 pebrots. (1) 1 cullerada de vi, 1 cullerada de salsa de soja, 1/2 culleradeta de sucre (2) 1/2 culleradeta de sal, 4 cullerades d'aigua; 【pràctica】 1. Rentar el ventrell de porc, tallar-lo a rodanxes fines, barrejar amb el condiment (1) i marinar breument. 2. Escalfem dues cullerades d'oli, afegim les rodanxes de carn i sofregim a foc fort Retirar del foc quan la carn estigui blanca. 3. Traieu les tiges velles dels brots d'all, renteu-los i talleu-los a trossos petits, traieu-ne les llavors i talleu-los a tires gruixudes Utilitzeu dues cullerades d'oli per fregir els brots d'all, afegiu-hi el condiment (2) i les tires de pebrot. 4. Aboqueu-hi les rodanxes de carn i sofregiu fins que la sopa estigui seca i serviu. Consells importants: 1. El ventre de porc té una barreja de greix i carn magra, i té un millor sabor No s'aconsella utilitzar carn massa magra, sinó el gust serà sec. 2. Quan escolliu els brots d'all, primer traieu la part frontal aspra i dura i la part de la cua no tapeu en fregir, en cas contrari el color es tornarà groc; Germinats d'all agredolç [Prepareu ingredients] 5 kg de brots d'all, 500 g de sucre, 750 g de vinagre i una mica de sal. 【pràctica】 ⑴ Rentar i netejar els brots d'all, tallar-los a trossos de 3 cm de llarg, escalfar-los amb aigua bullint per treure'n el gust picant, després retirar-los i deixar-los refredar. ⑵Poseu l'olla al foc, afegiu-hi el vinagre, el sucre i una mica de sal, deixeu-ho bullir i deixeu-ho refredar, aboqueu-hi els brots d'all, barregeu-ho bé i poseu-ho en un pot net. Doneu-li la volta una vegada al dia durant 3 a 10 dies i serà el producte acabat. Filet de porc fregit amb molsa d'all Característiques: color groc verd, textura cruixent, gust agredolç. [Ingredients] 3 filets de porc liang, 1 brot d'all liang, unes llesques de gingebre i pastanaga, 2 cullerades de salsa XO 【pràctica】 1. Marinar el filet de porc amb la quantitat adequada de salsa de soja, sucre, maizena i oli durant una estona; 2. Escaldeu els brots d'all i les rodanxes de pastanaga amb oli i aigua salada, després retireu-los i escorreu-los; 3. Sofregiu les rodanxes de gingebre i afegiu-hi el filet de porc per les dues cares fins que estigui fragant; 4. Quan el filet de porc estigui cuit al 90%, afegim els brots d'all, les rodanxes de pastanaga i dues cullerades de salsa XO, sofregim uniformement i servim. Cansalada fregida amb brots d'all [Prepareu ingredients] 1000 grams de brots d'all, 100 grams de cansalada cuita, 75 grams d'oli de sèsam, una mica de sal, gingebre picat i all picat. |
<<: Què no es pot menjar amb anguila?
>>: Quina diferència hi ha entre anís i fonoll?
La grip és una malaltia amb la qual és molt proba...
El gel d'àloe vera és un medicament de belles...
Segons les estadístiques rellevants, cada vegada ...
Les persones amb males vèrtebres lumbars han de p...
Què heu de fer si teniu les mans i els peus a l...
Què és el web de la Casa Blava? La Casa Blava (청와대...
Els aparells elèctrics d'ús habitual en la no...
Quin lloc web és Lee Jong Suk? Lee Jong Suk (coreà...
En general, la fibrosi pulmonar és més freqüent e...
Què és Maxim Semiconductor? Maxim Integrated, un p...
Beure un bol de sopa de Tremella a l'estiu ca...
Raspallar-se les dents pot prevenir el mal alè i ...
El tumor esofàgic és un tumor comú en molts païso...
<br />Què és Rotten Tomatoes? Rotten Tomatoe...
Què és Tyco Electronics? TE Connectivity (NYSE: TE...