Les castanyes són un aliment preferit per a moltes persones. Aquests aliments són rics en valors nutritius i són molt útils per nodrir el cos humà amb diversos nutrients. Com pelar les castanyes crues Hi ha alguns mètodes, per tant, podeu pelar fàcilment la pell de les castanyes crues. Com pelar castanyes crues: El primer mètode: bullir en aigua salada 1. Rentar les castanyes i fer una petita escletxa al mig amb un ganivet; 2. Posar en aigua amb sal i coure al foc durant 5 minuts; 3. Traieu la closca i la pell de les castanyes mentre estiguin encara calentes; 4. Després de fer tot el peeling, sembla força complet. El segon mètode: mètode de l'arròs 1. Rentar les castanyes i tallar-les; 2. Posar-lo a l'arròs sense afegir aigua; 3. Premeu el botó de cocció, traieu la closca i la pell; 4. Perquè després d'haver-lo cuit, es cou. Així que és fàcil de pelar. El color tampoc és molt bonic. El tercer mètode: mètode de l'olla a pressió 1. Després de rentar les castanyes, talleu-les amb un ganivet; 2. Posar en una olla a pressió sense afegir aigua; 3. Quan surti el vapor, apagueu el foc durant tres minuts. Traieu les closques i pells; 4. És difícil de pelar i no és fàcil apagar el foc. El quart mètode: exposició al sol (sense incisió) 1. Col·locar directament sota el sol; 2. Després d'estar exposat al sol durant un dia, no és fàcil de pelar; 3. Després d'un altre dia d'assecat, encara no és fàcil de pelar. El cinquè mètode: mètode d'incisió per exposició al sol 1. Talleu les castanyes amb un ganivet i poseu-les a assecar al sol; 2. Un dia després; 3. Pots pelar-ne un; 4. Al cap de dos dies, el pots pelar, però no és fàcil. El següent mètode per fer que les castanyes tinguin un bon color. El mètode més recomanat és el remull amb aigua salada. El sisè mètode: mètode de microones 1. Fes un petit forat a la castanya amb un ganivet; 2. Posar en un bol i tapar; 3. Pelar quan estigui calent; 4. L'aspecte pelat. Els colors fets pel microones són força bonics. El setè mètode: mètode de remull per incisió 1. Talleu les castanyes per la meitat; 2. Traieu la carcassa exterior; 3. Cobriu amb aigua bullint i deixeu-ho en remull durant 5 minuts; 4. És fàcil de pelar. A través de la introducció anterior, entendràs com pelar castanyes crues, has de procedir lentament, no estàs molt familiaritzat amb això. |
<<: Què fer si la teva jaqueta de cuir està florida
>>: Com regular el foc del fetge
Els símptomes de la síndrome de linchament són mo...
Les càpsules toves d'oli de Brucea javanica s...
La laringe és el que ens coneixem. Parlar i canta...
Sovint veiem llavors de lotus en el centre de les...
Què és el lloc web de la Universitat de Parma? Fun...
Què és el lloc web de l'Open de França? L'...
Hi ha moltes raons per a l'hèrnia discal lumb...
A mesura que la qualitat de vida de les persones ...
Després que una persona es lesiona, la ferida pot...
Què és el lloc web de la Universitat Prince of Son...
A mesura que els mètodes de bellesa continuen des...
Necessitem dominar el massatge del punt d'acu...
L'anus és una part important del cos, control...
Què és el lloc web de la llibreria de Singapur? PO...
El blat de moro és un aliment deliciós, però pots...