Introducció al mètode d'escabetx d'all

Introducció al mètode d'escabetx d'all

L'all en escabetx no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i ajudar-nos a digerir-lo.

1. El juny i el juliol són les èpoques en què els alls nous estan al mercat Aprofiteu aquest temps per adobar una mica d'all amb sucre, que no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i facilitar la digestió. La medicina tradicional xinesa creu que l'all en vinagre té l'efecte d'evitar el verí i pot eliminar l'enrogiment i la inflor del cos humà.

2. L'all és originalment un aliment picant. Menjar massa pot provocar fàcilment el foc del fetge. Tanmateix, l'all confitat mullat amb vinagre blanc i sucre blanc no només redueix el picant de l'all, sinó que també modera la seva naturalesa picant i picant. Sobretot quan mengeu aliments de carn que contenen més greix, menjar una mica d'all en vinagre no només pot eliminar la greix, sinó que també afavoreix la digestió i l'absorció del cos.

3. L'escabetx dels alls amb sucre és molt senzill: agafar els alls nous a la primavera, treure'n la pell, deixant-los només la pell tendra a dins, rentar-los i posar-los en remull en aigua lleugera amb sal durant mig dia a un dia, que pot desinfectar-los i facilitar la conservació dels alls en remull, escorreu-los, poseu-los en un pot, un got o un got de vidre, i s'hi posen en un got, o un got de vinagre; 00 grams d'all requereixen uns 750 grams de sucre, i la quantitat de vinagre es pot afegir segons el vostre gust, finalment, afegiu una quantitat adequada d'aigua bullida freda per submergir els grans d'all, no remeneu, deixeu que el sucre es fongui lentament, tapeu el recipient amb una tapa i segeu-lo, i es pot menjar en aproximadament un mes.

4. Quan els alls adobats estiguin a punt, no només es poden menjar els alls, sinó que també es pot utilitzar el suc que s'utilitza per adobar els alls per condimentar. Quan es fa peix a la brasa, la gent sol utilitzar sucre, vinagre i vi de cuina per fer la salsa.

5. Aneu amb compte a l'hora de menjar all adobat en un restaurant o de comprar-lo a l'exterior.

<<:  Es pot menjar all després de germinar?

>>:  El midó és el mateix que la farina de moniato?

Recomanar articles

És bona la quimioteràpia intraperitoneal hipertèrmica?

La cavitat abdominal és molt important per al nos...

Quantes vegades a la setmana és millor cuinar al vapor?

A moltes persones els agrada fer la suor al vapor...

Es pot curar la urticària papular?

La urticaria papular també s'anomena líquen p...

És bona la cirurgia per a l'espondilitis anquilosant?

L'espondilitis anquilosant és una malaltia re...

Es pot curar el tracoma?

Si es troba el tracoma, s'ha de buscar un tra...

Sis coses que els ronyons tenen més por

Per què algunes persones pateixen malalties renal...

Encara fas servir la nevera per emmagatzemar aliments? Estàs fora

Alguns aliments es poden fer malbé fàcilment si n...

Quins indicadors s'inclouen a les proves de funció hepàtica

Les proves de funció hepàtica poden detectar prob...

Teràpia física per a l'opressió al pit i la falta d'alè

Algunes persones poden sentir de sobte que el pit...

Quins són els usos màgics de la fruita del monjo?

Luo Han Guo és un material medicinal xinès d'...

La rinitis al·lèrgica provocarà sagnat?

La rinitis al·lèrgica és una malaltia freqüent en...