Introducció al mètode d'escabetx d'all

Introducció al mètode d'escabetx d'all

L'all en escabetx no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i ajudar-nos a digerir-lo.

1. El juny i el juliol són les èpoques en què els alls nous estan al mercat Aprofiteu aquest temps per adobar una mica d'all amb sucre, que no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i facilitar la digestió. La medicina tradicional xinesa creu que l'all en vinagre té l'efecte d'evitar el verí i pot eliminar l'enrogiment i la inflor del cos humà.

2. L'all és originalment un aliment picant. Menjar massa pot provocar fàcilment el foc del fetge. Tanmateix, l'all confitat mullat amb vinagre blanc i sucre blanc no només redueix el picant de l'all, sinó que també modera la seva naturalesa picant i picant. Sobretot quan mengeu aliments de carn que contenen més greix, menjar una mica d'all en vinagre no només pot eliminar la greix, sinó que també afavoreix la digestió i l'absorció del cos.

3. L'escabetx dels alls amb sucre és molt senzill: agafar els alls nous a la primavera, treure'n la pell, deixant-los només la pell tendra a dins, rentar-los i posar-los en remull en aigua lleugera amb sal durant mig dia a un dia, que pot desinfectar-los i facilitar la conservació dels alls en remull, escorreu-los, poseu-los en un pot, un got o un got de vidre, i s'hi posen en un got, o un got de vinagre; 00 grams d'all requereixen uns 750 grams de sucre, i la quantitat de vinagre es pot afegir segons el vostre gust, finalment, afegiu una quantitat adequada d'aigua bullida freda per submergir els grans d'all, no remeneu, deixeu que el sucre es fongui lentament, tapeu el recipient amb una tapa i segeu-lo, i es pot menjar en aproximadament un mes.

4. Quan els alls adobats estiguin a punt, no només es poden menjar els alls, sinó que també es pot utilitzar el suc que s'utilitza per adobar els alls per condimentar. Quan es fa peix a la brasa, la gent sol utilitzar sucre, vinagre i vi de cuina per fer la salsa.

5. Aneu amb compte a l'hora de menjar all adobat en un restaurant o de comprar-lo a l'exterior.

<<:  Es pot menjar all després de germinar?

>>:  El midó és el mateix que la farina de moniato?

Recomanar articles

Com saber si la gelatina de pell d'ase és autèntica

Ara hi ha una gran varietat de gelatina de pell d...

Quins són els beneficis de beure aigua salada al matí?

Beure aigua salada lleugera al matí té molts bene...

Què passa amb Pertamina? Revisions de Pertamina i informació del lloc web

Quina és la web de Pertamina? Pertamina és la comp...

És eficaç l'aspirina més la mel per eliminar les pigues?

Em pregunto si mai heu sentit parlar d'aspiri...

Què és Bushen Shengjing Pills?

Com el seu nom indica, les píndoles de Bushen She...

Costums a la taula britànics

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...

Quins són els beneficis de posar els peus en remull amb vinagre blanc i sal?

Molts amics saben que el vinagre blanc es pot uti...

Què tal Song Seung Heon? Revisió i informació del lloc web de Song Seung Heon

Quin lloc web és Song Seung Heon? Song Seung Heon ...

La diferència entre niu d'ocell i niu d'ocell

Un altre nom del niu d'ocells és un animal de...

Què fer si vomita àcid estomacal? Aquestes receptes et poden ajudar

El vòmit és força comú a la vida. Per a moltes pe...

Quina és la funció de l'acetilcolina

L'acetilcolina és un neurotransmissor colestà...