Introducció al mètode d'escabetx d'all

Introducció al mètode d'escabetx d'all

L'all en escabetx no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i ajudar-nos a digerir-lo.

1. El juny i el juliol són les èpoques en què els alls nous estan al mercat Aprofiteu aquest temps per adobar una mica d'all amb sucre, que no només té un gust dolç, cruixent, tendre i refrescant, sinó que també pot eliminar l'olor de peix i facilitar la digestió. La medicina tradicional xinesa creu que l'all en vinagre té l'efecte d'evitar el verí i pot eliminar l'enrogiment i la inflor del cos humà.

2. L'all és originalment un aliment picant. Menjar massa pot provocar fàcilment el foc del fetge. Tanmateix, l'all confitat mullat amb vinagre blanc i sucre blanc no només redueix el picant de l'all, sinó que també modera la seva naturalesa picant i picant. Sobretot quan mengeu aliments de carn que contenen més greix, menjar una mica d'all en vinagre no només pot eliminar la greix, sinó que també afavoreix la digestió i l'absorció del cos.

3. L'escabetx dels alls amb sucre és molt senzill: agafar els alls nous a la primavera, treure'n la pell, deixant-los només la pell tendra a dins, rentar-los i posar-los en remull en aigua lleugera amb sal durant mig dia a un dia, que pot desinfectar-los i facilitar la conservació dels alls en remull, escorreu-los, poseu-los en un pot, un got o un got de vidre, i s'hi posen en un got, o un got de vinagre; 00 grams d'all requereixen uns 750 grams de sucre, i la quantitat de vinagre es pot afegir segons el vostre gust, finalment, afegiu una quantitat adequada d'aigua bullida freda per submergir els grans d'all, no remeneu, deixeu que el sucre es fongui lentament, tapeu el recipient amb una tapa i segeu-lo, i es pot menjar en aproximadament un mes.

4. Quan els alls adobats estiguin a punt, no només es poden menjar els alls, sinó que també es pot utilitzar el suc que s'utilitza per adobar els alls per condimentar. Quan es fa peix a la brasa, la gent sol utilitzar sucre, vinagre i vi de cuina per fer la salsa.

5. Aneu amb compte a l'hora de menjar all adobat en un restaurant o de comprar-lo a l'exterior.

<<:  Es pot menjar all després de germinar?

>>:  El midó és el mateix que la farina de moniato?

Recomanar articles

Què he de fer si em torso el genoll? Necessites saber això

L'esquinç de genoll és una afecció molt freqü...

Quan és el millor moment per afaitar-se?

Per als homes, afaitar-se bé de manera regular et...

Què fer si hi ha massa oli per a la cura del cabell?

L'estiu és aquí i moltes persones que pateixe...

Què he de fer si tinc congestió nasal, marejos i fatiga?

Crec que tothom ha patit un refredat, però sovint...

Quins són els símptomes de la insuficiència respiratòria crònica?

Els símptomes típics de la insuficiència respirat...

Blanquejament de llavis, el tractament simptomàtic funciona ràpidament

Amb el pas del temps, cada cop més amigues han ex...

Per què tinc mal de cap, nàusees i vòmits per no dormir bé?

Per què tinc mal de cap, nàusees i vòmits perquè ...

Quina és la manera correcta de portar una polsera?

Les polseres són accessoris molt populars, segons...

Com tractar l'úlcera de la base de la llengua?

Estic segur que tothom ha tingut úlceres abans, i...

Quins són els tractaments més efectius per a l'èczema?

Hi ha moltes maneres de tractar l'èczema, i e...