Tots sabem que si broten les patates, no es poden menjar perquè contenen toxines perjudicials per al cos humà, però es poden menjar brots d'all? De fet, si l'all brota, sempre que l'all no estigui florit o podrit, es pot menjar encara que broti, i no hi haurà impacte. 1. A la vida diària, moltes persones solen comprar més llavors d'all, però de vegades les llavors d'all que compren a casa brotaran al cap d'uns dies Molta gent sap que les patates germinades són verinoses i no es poden menjar, però mai no han sabut si es poden menjar llavors d'all germinat. Quan les plantes es troben amb condicions ambientals adverses durant el seu creixement i desenvolupament, algunes deixaran de créixer temporalment aquest fenomen s'anomena latència. Per exemple, després que els brots, els bulbs i els tubercles maduren, s'acumulen una gran quantitat de nutrients al seu cos, el protoplasma canvia, el nivell metabòlic disminueix, el creixement s'atura, la transpiració de l'aigua disminueix, la respiració es ralenteix i totes les activitats de la vida entren en un estat relativament estàtic per augmentar la resistència als ambients adversos. 2. Les verdures amb un període de latència brotaran una vegada que surtin del període de latència i es trobin amb un entorn de creixement adequat, fent que els seus tubercles perdin pes i la seva qualitat disminueixi. Per exemple, les patates començaran a brotar després del seu període de latència, i no només la superfície dels tubercles s'encongrà, sinó que també produiran un cos humà s i el gingebre es tornaran buits i secs després de la germinació. Després de collir les llavors d'all, el període de latència és generalment de 2 a 3 mesos. Després del període de latència, a temperatures adequades, les llavors d'all germinaran ràpidament i creixeran fulles, consumint els nutrients de les tiges, fent que els bulbs s'encongeixin i s'engreixin, reduint molt el seu valor comestible o fins i tot podrint-se. Per tant, tot i que es poden menjar llavors d'all germinat, el seu valor nutricional es veurà molt reduït a causa del consum de nutrients. 3. L'all és una espècie de verdura que la gent en general agrada. Les parts comestibles inclouen l'all verd, els brots d'all, els grans d'all, etc. Tant si es tracta d'alls verds com de grans d'all, tots tenen una olor picant especial els alls no produeixen substàncies tòxiques durant la transformació de les diferents etapes de creixement. La germinació de l'all és només una altra forma de producte comestible format per l'all utilitzant els seus propis nutrients emmagatzemats en condicions externes adequades. Per tant, sempre que l'all no canviï de color, de floridura o de putrefacció, es pot menjar fins i tot si ha germinat, però el sabor serà lleugerament pitjor. |
<<: Què està causant el dolor urticant al voltant de l'anus?
>>: Introducció al mètode d'escabetx d'all
El fetge gras és una malaltia molt freqüent, per ...
A la vida diària, la misofòbia és una manifestaci...
La rinitis és un terme general per a totes les ma...
Què és Overstock? Overstock és un centre comercial...
Què és el lloc web del grup KKR? KKR Group (Kohlbe...
La gent no té tan clar la síndrome de la sang, pr...
La papaia té un sabor dolç i cruixent. Es pot fer...
L'infart de miocardi és una malaltia relativa...
Què és United Technologies Corporation? United Tec...
Què és Smith College? Smith College (també conegut...
Crec que tothom ha sentit parlar de mongetes negr...
Molta gent es pregunta què passarà si les persone...
En termes generals, els criteris de selecció de l...
De fet, després de patir migranya, no cal fer-se ...
Què és el carrer 11? 11st és un centre comercial e...