Quan es parla de cereals integrals, el primer que pensa la gent són els cereals, les verdures i altres ingredients, perquè aquests ingredients són rics en fibra dietètica i vitamines, que són nutrients essencials per al cos humà Hi ha beneficis dels cereals integrals? Una persona intel·ligent que es preocupa per la salut hauria de saber combinar els aliments i equilibrar la nutrició. Ja a "Huangdi Neijing Suwen", es va proposar el principi de condicionament dietètic: "Cinc grans per a l'alimentació, cinc fruites per a l'assistència, cinc animals per a beneficis, cinc verdures per farcir, agafeu-los amb els sabors adequats per reposar l'essència i beneficiar el qi. També explica la posició dominant de cinc grans i altres cereals gruixuts". Beneficis dels cereals secundaris 1. Augmentar l'oferta nutricional Amb el mateix pes i energia, els cereals integrals poden aportar més de tres vegades la quantitat de vitamina B1, B2 i minerals com el potassi i el magnesi que l'arròs blanc. Per exemple, en comparació amb el blat integral, la farina blanca refinada només conté una quarta part del contingut de vitamina B1 del blat integral. Per exemple, en comparació amb el mill, el contingut de potassi i ferro de l'arròs és només una cinquena part del del mill. Per tant, menjar cereals secundaris (cereals integrals) permet a les persones obtenir més nutrients mentre se senten plenes. Les persones amb una funció gastrointestinal deficient mai no haurien de negar-se a menjar cereals integrals a causa del seu aspecte "aspre", sempre que triin els tipus adequats, no augmentarà la càrrega del sistema digestiu, però ajudarà a absorbir més nutrients. Per exemple, el mill, l'arròs amb ruibarbre, l'arròs de sorgo, l'arròs integral, les llavors de lotus, etc., són fàcils de digerir i absorbir quan es couen en farinetes. Beneficis dels cereals integrals 2. Contenen més ingredients que prevenen malalties Els cereals integrals no només contenen més fibra dietètica i múltiples vitamines, sinó que també contenen més antioxidants. Els cereals amb pell vermella, morada i negra són bones fonts d'antocianes, mentre que els grans sencers grocs contenen carotenoides i l'ordi i la civada són rics en betaglucans. Totes aquestes substàncies tenen beneficis per a la salut, com ara prevenir el càncer, prevenir les malalties coronàries, ajudar a controlar el sucre en la sang postprandial i el colesterol en sang i retardar l'envelliment ocular. Els ingredients que promouen la salut de l'arròs blanc i la farina blanca són molt petits. |
<<: Quins cereals integrals són bons per a la diabetis?
>>: Quins són els efectes de la sal oxalina
Cansament lleu, menja una petita quantitat de dol...
Si tens l'estómac sempre fred, has de parar a...
De vegades, és inevitable que la roba es taqui de...
Quin és el lloc web de la Universitat Tecnològica ...
Quin és el lloc web de Tefofen Company? Germany To...
El formaldehid suposa una greu amenaça per a la v...
Ara, a mesura que les condicions de vida són cada...
Les malalties gastrointestinals poden causar gran...
La carn solta de la cara està relacionada princip...
La inflamació dels ganglis limfàtics darrere de l...
El tracte gastrointestinal humà és molt ric en òr...
El doctor Ernst, un dels principals experts alema...
A causa de moltes activitats socials a la vida, s...
Què és Shakhtar Donetsk? El FC Shakhtar Donetsk és...
Quan el nostre cos és deficient en nutrició, sovi...