Sensació de fredor a l'estómac

Sensació de fredor a l'estómac

Moltes persones se senten incòmodes a la tardor i l'hivern. Molts amics usuaris diuen que sempre senten calfreds a l'estómac, i sembla que beure més aigua calenta i aplicar compreses calentes poden alleujar una mica els símptomes. He sentit a un jove amic que l'estació més preocupant de cada any és la tardor i l'hivern, quan fa fred, ha de suportar la tortura del refredat i el mal d'estómac.

La principal causa del refredat d'estómac està relacionada amb els hàbits alimentaris, com la dieta irregular i la preferència per menjar aliments crus i freds. Menjar freqüentment aliments freds i calents junts, menjar en moments irregulars o no menjar en moments iguals de gana i sacietat provocarà refredat estomacal amb el pas del temps. A més, el ritme de vida ràpid de la gent moderna, l'estrès mental i la dieta irregular han fet que la incidència de malalties de la melsa i l'estómac sigui cada cop més elevada. Segons la medicina tradicional xinesa, les principals causes d'aquesta síndrome són: la deficiència de la melsa i l'estómac yang qi el consum excessiu d'aliments crus i freds i lesions a l'estómac mitjà, que condueixen a l'estancament del yin i el fred; Els principals factors patògens del refredat estomacal es poden resumir en quatre aspectes: 1. Dieta Els pacients amb refredat estomacal estan majoritàriament irritats per aliments crus i freds o aigua, que provoca irritació a la mucosa. 2. A la vida, l'hàbit de no menjar a temps, menjar alternant aliments calents i freds, i menjar un àpat complet i un àpat amb gana farà que amb el temps es refredi l'estómac. 3. Els factors mentals, el ritme de vida ràpid, l'estrès mental i la dieta irregular també són motius importants per a l'agreujament dels símptomes del refredat estomacal.

Què fer si hi ha fred a l'estómac: el refredat de l'estómac sovint és causat pel fred i els aliments freds. A la primavera, el clima canvia dràsticament, amb canvis bruscos de calor a fred. Si descuides l'escalfament, és fàcil provocar un refredat d'estómac, que pot provocar símptomes com mal d'estómac, calfreds, dolor abdominal, diarrea, etc.

Condicions com sentir sempre un calfred a l'estómac són causades principalment per la deficiència d'energia yang al cos. La medicina tradicional xinesa creu que l'energia yang de les persones amb deficiència de yang no s'estimula fàcilment, de manera que tenen por del fred. Es recomana la sopa de callos de porc al ginseng. Les arrels de ginseng també poden estimular l'energia yang del cos. Les costelles de recanvi i les arrels de ginseng de la sopa s'utilitzen per reposar el qi. Els grans de pebre s'escalfen i poden eliminar eficaçment l'olor a peix de la panxa de porc, fent que la sopa tingui un gust més fragant.

1. Sopa de callos de ginseng i porc

Ingredients: 1 panceta de porc, 250 grams de costelles, 20 grams de grans de pebre, 15 grams d'arrels de ginseng i les quantitats adequades de sal i vinagre.

mètode

1. Frega l'estómac del porc repetidament amb sal i vinagre, esbandeix el moc i els residus amb aigua i repeteix diverses vegades.

2. Poseu la panceta de porc netejada a l'aigua bullint i deixeu-la coure durant 10 minuts, esbandiu-la amb aigua neta i escorreu-la.

3. Rentar les costelles i bullir-les en aigua bullint durant 5 minuts i rentar-les les arrels de ginseng i el pebre.

4. Afegiu aigua a l'olla i porteu-ho a ebullició A continuació, afegiu el ventrell de porc, les costelles, l'arrel de ginseng i els grans de pebre.

5. Coem a foc lent fins que la panxa estigui tendra i els ossos estiguin cruixents, després rectifiquem de sal i servim calent amb una quantitat adequada de menjar.

Es pot dir que la sopa de ginseng i ventresca de porc és la némesi del mal d'estómac per deficiència de yang, i té l'efecte d'escalfar l'estómac i reposar el qi. Ho vaig recomanar a un amic que va beure aquesta sopa de callos de porc al ginseng durant una estona. Ja no tenia tanta por del fred i el seu mal de panxa va desaparèixer.

Recordatori càlid: la sopa de ginseng i callos de porc és eficaç per a persones amb deficiència de yang i dolor d'estómac. Però si teniu símptomes com la boca seca, set, reflux àcid i ardor d'estómac, no el beveu. Hi ha un altre bon mètode. Zangling Stachyose és adequat per a persones amb problemes crònics del tracte digestiu. Pot regular la motilitat gastrointestinal mitjançant la proliferació de bacteris beneficiosos per mantenir el tracte gastrointestinal, però també és molt útil.

<<:  Quina llet en pols conté lactoferrina

>>:  Símptomes de melsa i estómac humitat i fredor

Recomanar articles

Inconvenients de la neteja de les dents

Avui en dia, molta gent presta molta atenció a la...

La pols muscular us pot ajudar a guanyar pes?

Si voleu augmentar de pes de manera eficaç, els s...

Per a què serveix el iogurt caducat?

El iogurt és el preferit de moltes persones. A l&...

Introducció bàsica a la pell al·lèrgica

Els diferents tipus de cosmètics que es venen al ...

Quins són els inconvenients de les lents de contacte?

No creieu que moltes persones tenen una visió sal...

Què passa amb la pell blanca i gruixuda de la planta dels meus peus?

La salut dels peus és molt important per a la cap...

Què fer amb la regurgitació tricúspide

Els pacients amb regurgitació tricúspide són prop...

Com puc millorar la meva capacitat de beure?

Com pots entrenar la teva capacitat de beure? Per...

Com rentar la roba florida?

Recentment m'he trobat amb un problema molt p...

Com és l'examen GMAT? Avaluació de la prova GMAT i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'examen GMAT? GMAT (Gra...

Com saber si teniu paràsits als intestins

Les malalties causades per paràsits que viuen a l...

Com s'han d'emmagatzemar els cogombres de mar secs?

La forma general de processar els cogombres de ma...