L'àcid gàstric és un fenomen comú a la vida Molts pacients amb àcid gàstric experimentaran molèsties estomacals En aquest moment, moltes persones sempre volen menjar aliments picants com l'all i els pebrots. Però puc menjar all si tinc àcid estomacal? La majoria de la gent no ho entén realment. De fet, les persones amb àcid estomacal no haurien de menjar all, perquè l'all pot estimular la secreció d'àcid gàstric i agreujar la malaltia. 1. No mengis all si tens àcid estomacal Els pacients amb àcid gàstric no haurien de menjar aliments picants com l'all per evitar empitjorar la condició. Es recomana provar l'administració oral de grànuls de Huoxiang, omeprazol, citrat de potassi de bismut i cisaprida, i el tractament s'ha de consolidar durant un cert període de temps després de la millora, assegureu-vos d'evitar fumar, alcohol, cafè, aliments crus, freds i picants galetes, etc. Menja menjars petits amb freqüència i a hores regulars. No mengis aliments massa durs i indigestes. 2. Menjar all és bo per a l'estómac? Tothom sap el gust de l'all, però poca gent s'atreveix a parlar després de menjar all. Però ho saps? De fet, l'all s'anomena "guardià de la salut" dels éssers humans. L'all conté aproximadament un 0,2% d'oli volàtil, l'ingredient principal del qual, l'al·licina, té efectes bactericides. La investigació mèdica moderna ha demostrat que l'all té efectes antibacterians i antiinflamatoris, pot protegir el fetge, regular el sucre en sang, protegir el sistema cardiovascular, resistir la hiperlipèmia i l'arteriosclerosi i resistir l'agregació plaquetària. Els experts en nutrició han descobert que l'extracte d'all té efectes antitumorals i recomanen menjar 3-5 grams d'all cru al dia. Menjar all és bo per a l'estómac? L'allicina continguda a l'all és una potent substància antibacteriana que pot activar les cèl·lules, accelerar la motilitat gastrointestinal, promoure el metabolisme i alleujar la fatiga. La tiamina que conté l'all pot estimular la mucosa gàstrica, afavorir la secreció de suc gàstric i es pot combinar amb proteïnes i vitamines dels aliments per facilitar la digestió i l'absorció. L'all és l'aliment de primera opció per prevenir el càncer gàstric. És reconegut com un aliment preventiu del càncer gàstric i té efectes anticancerígens evidents. Les enquestes epidemiològiques mostren que la incidència del càncer gàstric és molt baixa entre les persones que mengen all cru. La raó és que l'all pot reduir significativament el contingut de nitrits a l'estómac i reduir la possibilitat de síntesi de nitrosamines, jugant així un efecte anticancerígen. Les dades de l'enquesta mostren que la incidència del càncer gàstric a les zones i entre les persones que cultiven all o tenen l'hàbit de menjar-ne és només 1/3 de la que hi ha a altres zones. Les persones que mengen all cru durant molt de temps tenen nivells molt més baixos de nitrit, un precursor de les nitrosamines potents cancerígenes, a l'estómac que les persones d'altres regions, i els bacteris que produeixen nitrosamines s'inhibeixen significativament. L'all conté sulfa, que pot reunir metalls pesants als òrgans humans i treure'ls del cos. |
<<: Puc menjar pastilles d'Hericium erinaceus si tinc àcid estomacal?
>>: Puc menjar arç si tinc àcid estomacal?
Tot i que els mangos són deliciosos, moltes perso...
La llimona és una fruita que consumim sovint. Mol...
L'estat d'ànim de la gent normal està rel...
El termòmetre és una cosa que fa servir molta gen...
Quina és la pàgina web del Brugge Football Club? E...
La pericarditis reumàtica és un tipus de pericard...
En l'actualitat, moltes persones donen sang o...
La vida ocupada ha fet que cada vegada més person...
Què és el lloc web del grup Isehan? ISEHAN Group (...
L'acne també s'anomena grans, punts negre...
Si hi ha bosses oculars evidents, moltes dones tr...
A la natura, els bacteris estan àmpliament distri...
Les mares amb nadons a casa sovint s'enfronte...
Quin és el lloc web de Daniel Radcliffe? Daniel Ra...
A causa de l'alta pressió, les llargues hores...