Moltes persones amb malalties del cor són obeses, haurien de limitar la seva ingesta de calories a la seva dieta i perdre pes amb el temps. 1. Quines fruites són bones per als malalts de cor? Les pomes ocupan el primer lloc perquè són riques en fibra, que pot complementar el cos humà amb suficient fibra, reduir la incidència de malalties del cor i ajudar a perdre pes. Molts nord-americans consideren que la fruita és imprescindible per a la pèrdua de pes. El segon és l'albercoc, que és ric en betacarotè i pot ajudar a les persones a absorbir la vitamina A. Els plàtans són el tercer, ja que són rics en potassi, que és bo per al cor i la funció muscular. La quarta és la mora El contingut de fibra de la mora és més de tres vegades el d'altres fruites del mateix pes, sens dubte és útil per a la salut del cor. El cinquè és el nabiu, una fruita especial Menjar més nabius pot reduir la possibilitat d'infecció del tracte urinari. El sisè és el meló, que és ric en vitamina A i C i és un aliment ideal per a la suplementació vitamínica; El setè és la cirera, que pot ajudar a les persones a protegir la salut del cor; El vuitè lloc és el nabiu, que pot ajudar a reduir la possibilitat d'infecció del tracte urinari; El novè és l'aranja, que té un alt contingut en vitamina C; El desè lloc és el raïm morat, els flavonoides i altres substàncies poden proporcionar una triple protecció al cor. 2. Requisits dietètics per a malalties del cor: Menjar menys significa limitar la quantitat i el tipus d'aliment que mengeu. La majoria dels pacients cardíacs tenen sobrepès, per la qual cosa haurien de controlar conscientment la seva ingesta diària de calories i perdre pes. Es recomana no menjar massa cada vegada per evitar augmentar la càrrega del tracte gastrointestinal i provocar un atac de cor. A més, hauríeu de menjar aliments menys picants i irritants i aliments massa freds o massa calents per reduir la irritació gastrointestinal. 3. Què menjar per a malalties del cor Menja menys greixos i intenta evitar els aliments rics en greixos i en colesterol, com ara olis, carns grasses, despulles d'animals, etc. L'excés de greix pot causar obesitat i els lípids en sang elevats a llarg termini són el principal factor que causa l'arteriosclerosi. El nivell de colesterol afecta directament la salut humana Un nivell massa alt de colesterol pot causar malalties coronàries, fetge gras, hiperlipèmia i altres malalties, per la qual cosa s'ha de controlar adequadament. Pel que fa a la dieta, s'ha d'evitar els aliments d'origen animal, menjar menys greixos, nata, mantega i altres aliments grassos, menjar menys fetge animal, cervell, ous de peix, sípia i altres aliments rics en colesterol, s'ha de triar més aliments de fesols, perquè la soja contenen lecitina i sals inorgàniques, que són molt beneficioses per a la prevenció de malalties coronàries; Menjar massa sal provocarà retenció de sodi i aigua, augmentarà el volum de sang, augmentarà la càrrega del cor i no és propici per a la prevenció de malalties del cor, per tant, la ingesta diària de sal no hauria de superar els 6 grams. |
<<: Per què sento la boca seca quan em llevo d'hora?
>>: Els batecs cardíacs irregulars requereixen tractament?
Els càlculs renals són pedres que creixen als ron...
Les berrugues orals són en realitat malalties com...
Moltes persones han experimentat una hipoglucèmia...
Dormir és el millor i més natural producte per a ...
Si els teus llavis són de color fosc, hauries de ...
El problema de l'enuresi al llit per beure es...
La motilitat gastrointestinal insuficient pot ser...
La hipoglucèmia és un fenomen comú a la vida diàr...
Amb el desenvolupament continu de la ciència i la...
Les persones amb suors nocturns a causa d'una...
Parlant d'herpes zoster oticus, crec que toth...
En general, la majoria dels nòduls de tiroides só...
Què és Celcom? Celcom és un dels operadors de tele...
Ara és l'època en què les fruites estan madur...
El cor, el fetge, la melsa, els pulmons i els ron...