La pell de síndria que queda després de menjar síndria té molts usos, si us interessa, podeu provar-la. Molts amics fan servir la pell de síndria com a màscara facial i la pell de síndria té molts usos, però no es pot conservar l'aigua fresca n'escorça pots aprendre a fer-ho! Escorça de síndria, també coneguda com a escorça de síndria. Prové de la pela exterior de la síndria, una planta de la família de les cucurbitàcies. Recolliu les escorces de síndria al juliol i l'agost, peleu la part interior suau i assequeu-la al sol. Algunes persones també treuen la pell exterior i només prenen la part mitjana. Propietats: El pericarpi sec és prim i arrissat, de forma tubular o irregular, de mides variables, amb la superfície externa de color groc, groc-verd o marró fosc la superfície interior té una xarxa de línies vasculars; És fràgil i es trenca fàcilment. Després d'eliminar la pell externa verda, apareix en tires irregulars, arrugues i arrissades, amb una superfície de color groc grisenc, arrugues evidents i una xarxa de feixos vasculars. Lleuger olor, lleuger gust. La manera més fàcil d'assecar la pell de la síndria és rostir-la. L'escorça de la síndria és la pela exterior de la síndria, una planta de la família de les cucurbitàcies. La síndria és una herba enfiladera anual que es conrea a tot el país. Es cull a l'estiu la pell i la carn restant es pelen amb un ganivet, es renten i s'assequen. La capa exterior de la pela de la síndria sovint s'enrotlla en trossos tubulars, en forma de fus o irregulars de diferents mides, de 0,5 a 1 cm de gruix. La superfície exterior és de color verd fosc, groc-verd o groc-blanc clar, llisa o amb arrugues de diferents profunditats. La superfície interior és lleugerament més clara, de color groc-blanc a groc-marró, amb venes reticulars (feixos vasculars) i sovint amb una tija de fruita. És fràgil i es trenca fàcilment. Inodor, sabor lleuger. Els millors són els que tenen la pell exterior verda i la pell interior gairebé blanca sense impureses. Processament: Agafeu els materials medicinals originals, elimineu les impureses, renteu-los amb aigua, humitejar-los lleugerament, tallar-los en seccions i assecar-los. Després del processament, emmagatzemar en un recipient sec en un lloc sec per evitar la floridura. Està prohibit per a persones amb melsa i estómac freds i humits. Els efectes terapèutics de la pell de síndria: la pell de síndria té un gust dolç i lleuger, i entra al cor, l'estómac i els meridians de la bufeta i té els efectes d'eliminar la calor i alleujar la inquietud, calmar la set i afavorir la diuresi. |
<<: La pell de síndria pot curar la faringitis?
>>: Què no s'ha de menjar amb pell de síndria?
K-Swiss_Què és K-Swiss? K-Swiss és un fabricant no...
Molta gent té aquesta experiència. Quan ens traie...
Les jaquetes de plomes són imprescindibles per a ...
Quin és el lloc web de Kim Tae Hee? Kim Tae-Hee (김...
El meningioma és un tipus comú de tumor intracran...
L'opressió al pit i les palpitacions poden se...
Al fred hivern, a casa hi ha d'haver prou aig...
Algunes persones diuen que menjar bracken definit...
Hi ha molts tipus de pols per a nadons, un dels q...
Sovint podem veure essència a les nostres vides É...
Es pot dir que el gingebre és un remei popular pe...
El peu d'atleta és una malaltia crònica comun...
Les persones que normalment els agrada portar ped...
Menjar és una cosa necessària Menjar ja és molt s...
La riboflavina és un element essencial per al cos...