La poligalacturonasa s'extreu del suc digestiu dels cargols. Pot descompondre principalment la pectina o la pectinasa i s'utilitza sovint en la clarificació del suc. No obstant això, molta gent no està molt familiaritzada amb la substància anomenada poligalactosa pruna agra sencera, de manera que l'editor ha recopilat molt contingut sobre aquest enzim. Mirem més de prop l'explicació d'aquesta substància i enriquim els teus coneixements. La poligalacturonasa (EC 3.2.1.15, abreujada com a PG o endo-PG) és el nom comú de la poli-α-1,4-galacturonide glicanohidrasa, que és un tipus d'enzim que pot descompondre la pectina o l'àcid de la pectina, també conegut com a pectinasa o pectina despolimerasa. És un enzim que hidrolitza l'enllaç α-1,4-glicosídic de l'àcid D-galacturònic que constitueix l'àcid pectina. És de gran importància en la indústria alimentària, especialment en la clarificació de sucs de fruites. A més de trobar-se en plantes superiors, floridures i bacteris, el PG també es troba en els sucs digestius dels cargols. L'activitat enzimàtica es determina utilitzant l'àcid de pectina com a substrat per comprovar si la capacitat reductora de la solució de reacció augmenta o la viscositat disminueix en determinades condicions. Es coneixen diversos tipus d'enzims, i es poden dividir en endotipus i exotipus segons la manera en què escinden les cadenes moleculars del substrat. A més, l'enzim és selectiu pel grau d'esterificació del substrat i utilitza com a substrat àcid de pectina amb un alt contingut d'èster, que també s'anomena polimetilgalacturonasa. PG és una proteïna estructural de la paret cel·lular que pot catalitzar la divisió de l'àcid poli-α-(1,4)-galacturònic en molècules de pectina, participar en la degradació de la pectina, desintegrar l'estructura de la paret cel·lular i fer que la fruita s'estova. Els membres de la família multigènica PG s'expressen en diferents etapes i teixits del desenvolupament de les plantes. La PG està relacionada amb la maduració de la fruita, els processos de separació cel·lular (com l'abscisió de fulles i flors, la maduració del pol·len, la defensa de patògens, la interacció planta-hoste) i l'extensió, el desenvolupament i la lignificació cel·lulars. L'anterior és el contingut sobre la poligalacturonasa compilat per l'editor. Has après tots aquests coneixements. La galactogalacturonasa també pot inhibir l'estructura de les proteïnes? S'utilitza principalment quan les cèl·lules vegetals es divideixen per promoure un creixement més ràpid i una fructificació més ràpida. |
<<: Quines són les precaucions abans i després de la ventosa?
>>: Quina fruita és millor menjar abans o després d'un àpat?
L'aparició del fetge gras és lent, i és difíc...
Quin és el lloc web de Glycobiology? Glycobiology ...
Si les sabates són massa petites, et freguen els ...
Els marejos i els vòmits són fenòmens relativamen...
Què és el lloc web del Consell de Turisme de Luxem...
L'estenosi de l'artèria renal causa hiper...
Si el teu front està fred, però el teu cos està c...
Amb el progrés dels temps, la gent presta cada co...
L'espondilitis anquilosant és relativament de...
Tots sabem que la salut d'una persona implica...
Quan es tracta de varius, crec que molta gent n...
Després d'entrar a la tardor, el temps és sec...
El teules és una malaltia de la pell causada per ...
A la societat moderna, el nivell de vida de les p...
Crec que molta gent està familiaritzada amb el vi...