Què és la poligalacturonasa?

Què és la poligalacturonasa?

La poligalacturonasa s'extreu del suc digestiu dels cargols. Pot descompondre principalment la pectina o la pectinasa i s'utilitza sovint en la clarificació del suc. No obstant això, molta gent no està molt familiaritzada amb la substància anomenada poligalactosa pruna agra sencera, de manera que l'editor ha recopilat molt contingut sobre aquest enzim. Mirem més de prop l'explicació d'aquesta substància i enriquim els teus coneixements.

La poligalacturonasa (EC 3.2.1.15, abreujada com a PG o endo-PG) és el nom comú de la poli-α-1,4-galacturonide glicanohidrasa, que és un tipus d'enzim que pot descompondre la pectina o l'àcid de la pectina, també conegut com a pectinasa o pectina despolimerasa. És un enzim que hidrolitza l'enllaç α-1,4-glicosídic de l'àcid D-galacturònic que constitueix l'àcid pectina. És de gran importància en la indústria alimentària, especialment en la clarificació de sucs de fruites.

A més de trobar-se en plantes superiors, floridures i bacteris, el PG també es troba en els sucs digestius dels cargols. L'activitat enzimàtica es determina utilitzant l'àcid de pectina com a substrat per comprovar si la capacitat reductora de la solució de reacció augmenta o la viscositat disminueix en determinades condicions. Es coneixen diversos tipus d'enzims, i es poden dividir en endotipus i exotipus segons la manera en què escinden les cadenes moleculars del substrat. A més, l'enzim és selectiu pel grau d'esterificació del substrat i utilitza com a substrat àcid de pectina amb un alt contingut d'èster, que també s'anomena polimetilgalacturonasa.

PG és una proteïna estructural de la paret cel·lular que pot catalitzar la divisió de l'àcid poli-α-(1,4)-galacturònic en molècules de pectina, participar en la degradació de la pectina, desintegrar l'estructura de la paret cel·lular i fer que la fruita s'estova. Els membres de la família multigènica PG s'expressen en diferents etapes i teixits del desenvolupament de les plantes. La PG està relacionada amb la maduració de la fruita, els processos de separació cel·lular (com l'abscisió de fulles i flors, la maduració del pol·len, la defensa de patògens, la interacció planta-hoste) i l'extensió, el desenvolupament i la lignificació cel·lulars.

L'anterior és el contingut sobre la poligalacturonasa compilat per l'editor. Has après tots aquests coneixements. La galactogalacturonasa també pot inhibir l'estructura de les proteïnes? S'utilitza principalment quan les cèl·lules vegetals es divideixen per promoure un creixement més ràpid i una fructificació més ràpida.

<<:  Quines són les precaucions abans i després de la ventosa?

>>:  Quina fruita és millor menjar abans o després d'un àpat?

Recomanar articles

Quines diferències hi ha entre els signes premenstruals i l'embaràs precoç?

De fet, moltes persones no poden distingir entre ...

Què fer si hi ha mosquits a casa

Com tots sabem, l'estiu és l'època en què...

Què causa els ulls inflats?

Els ulls inflats congènits són una malaltia de la...

Nutrients humans

Per mantenir-se saludable, una persona necessita ...

Què causa nàusees i vòmits?

Les nàusees i els vòmits són fenòmens habituals a...

Què tal Jim Carrey? Comentaris de Jim Carrey i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Jim Carrey? Jim Carrey, el ...

Puc menjar longan si tinc restrenyiment?

El longan és una de les fruites que mengem sovint...

Quines són les causes de l'osteoporosi?

L'osteoporosi és, de fet, un problema comú en...

És la molsa capil·lar un organisme procariota?

La molsa de pèl és una espècie d'alga, que és...

Què tal AutoWeekly? Revisions d'AutoWeekly i informació del lloc web

Què és AutoWeekly? AutoWeekly és un famós lloc web...

Com utilitzar els tampons

Els tampons femenins són un nou tipus de producte...

Causes de la constitució propensa a la fatiga

No sé quan va començar, però sempre sentim que el...