Crec que tothom està familiaritzat amb la mandioca. És un ingredient alimentari comú a la vida. És ric en valor nutritiu i té els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, es pot menjar i cuinar de moltes maneres. Tant la farina de tapioca com el midó de tapioca estan fets de mandioca, però moltes persones no saben la diferència entre ells. Aquest article introduirà breument les diferències entre la farina de mandioca i el midó de mandioca des de diversos aspectes. No sé si us heu adonat que a les begudes o postres que mengem sovint, sempre trobem diverses boletes enganxoses i gruixudes. Aquest tipus d'ingredient de postres que mengem sovint està fet d'una cosa que es diu farina de tapioca. La tapioca és un midó extret del tubercle d'arrel de la planta de mandioca o mandioca, que pertany a la mateixa família que l'oli de ricí, cautxú i tung. La gent fa petites boles de farina de mandioca, que es converteixen en blocs transparents amb una textura elàstica quan s'afegeixen amb aigua i es cuinen. La diferència entre la farina de yuca i el midó de yuca: tot i que la farina i el midó de la yuca es processen a partir de la yuca, els seus ingredients i usos són diferents. Farina de mandioca amb diferents processos: s'elabora pelant, triturant-la i assecant-la per obtenir-ne partícules en pols, o s'elabora pelant-la, assecant-la i després triturant-la per obtenir-ne partícules en pols Generalment la produeixen els tallers familiars. Midó de mandioca: És el midó que s'obté a través de tota la línia de producció. La tecnologia de processament és relativament complicada, incloent pelat, neteja, trituració, cribratge, filtrat, concentració, deshidratació, assecat, cribratge, etc. Les partícules de pols fines i de gran qualitat que s'obtenen generalment són produïdes per línies de producció industrial. (La majoria de la sorra, la fibra i les proteïnes s'han eliminat durant tot el procés de processament) La farina de mandioca és generalment granulats en pols per a diferents usos. La farina de mandioca s'utilitza sovint en el processament d'aliments, com ara boles de massa de postres, púdings o boles de vidre. Midó de mandioca: el midó de mandioca està en forma de pols fina i no s'agruparà quan s'escalfa amb aigua. El midó de mandioca s'utilitza generalment com a condiment a la vida diària. Quan es cuina o es fa sopa, el midó de la mandioca ajudarà a absorbir el suc. La diferència entre la farina crua i la cuina de la calaix i la calafa té les mateixes matèries primeres, les seves tècniques de processament són molt diferents. S'han eliminat la iuca durant el processament. Per tant, la farina de tapioca no es pot menjar crua però sí que es pot utilitzar directament el midó de tapioca. |
<<: Quins són els efectes i les funcions del suc d'espinacs
>>: Te per enfortir els ossos de sis sabors_Què és el te per enfortir els ossos de sis sabors
Tots sabem que una vegada que les dents estan dan...
Els estudis han descobert que hi ha moltes causes...
No sé si alguna vegada has vist persones amb ungl...
Molts pares trobaran que els seus fills poden ten...
Moltes dones senten un dolor extrem durant la sev...
Si una dona es torna infèrtil a causa d'algun...
Molts pares prestaran més atenció a les al·lèrgie...
La roba de cotó pur també s'esvaeix fàcilment...
L'otitis mitjana i la mastoiditis són malalti...
L'estancament del Qi i l'estancament dels...
Una esquena freda pot causar mal d'esquena, r...
Les dones han de prestar atenció al condicionamen...
Molts xinesos pensen que la carn crua no és comes...
El massatge és un mètode de tractament comú en la...
Moltes persones troben sang a la punta del nas qu...