La investigació ha descobert que hi ha moltes raons que condueixen a una mala funció gastrointestinal, que es poden resumir com menjar massa, fred, massa poc, assegut, resistència, retard i restes. 1. Múltiples Els experts assenyalen que menjar massa comportarà un augment de la secreció de sucs digestius com l'àcid gàstric, el suc pancreàtic i la bilis, que superarà la capacitat de secreció i pot provocar un estrenyiment relatiu i l'obstrucció del conducte biliar i pancreàtic, donant lloc a una disfunció digestiva. 2. Fred Les úlceres gàstriques i duodenals tenen una incidència estacional, sent la tardor i l'hivern i la transició entre l'hivern i la primavera els períodes de màxima afluència. Dolor d'estómac, molèsties abdominals i capacitat digestiva reduïda Menjar aliments crus o freds en aquest moment causarà o agreujarà els símptomes de malestar estomacal. 3. Seieu L'exercici ajuda a la motilitat gastrointestinal i ajuda a la digestió. No és adequat enterrar el cap a la feina just després d'un àpat, perquè la digestió gastrointestinal requereix un subministrament de sang suficient. Si treballeu just després d'un àpat, la sang no es subministrarà al cervell i el tracte gastrointestinal no rebrà la sang circulant necessària per a la digestió, cosa que afectarà molt la digestió. 4. Paciència Moltes persones només prenen medicaments i pateixen el seu mal d'estómac, que pot convertir una malaltia menor en una de greu. El malestar estomacal és el senyal d'alerta del cos, així que busqueu atenció mèdica immediatament. 5. Menys El cos també necessita energia per funcionar correctament. Menjar menys per sopar no vol dir no menjar gens, sinó l'àcid gàstric secretat per l'estómac no tindrà aliment per digerir, provocant danys a l'esòfag i a la mucosa gastrointestinal (danys profunds poden formar úlceres). 6. Vespre Molta gent sovint sopa després de les 9 del vespre i se'n va a dormir just després de dinar. Els experts adverteixen que si no mengeu a temps, l'àcid de l'estómac no es neutralitzarà amb el menjar a temps, i l'estat d'àcid alt pot provocar fàcilment úlceres pèptiques. Els aliments triguen unes dues hores a buidar-se de l'estómac i entrar a l'intestí prim per a la digestió. Si dorms just després de menjar, el tracte gastrointestinal no tindrà temps de digerir, cosa que provocarà una funció digestiva anormal. 7. Sobrants Moltes persones escalfen les restes abans de menjar-les per evitar malbarataments. No obstant això, els estudis han descobert que reescalfar les restes abans de menjar-les dificulta la digestió i pot causar problemes estomacals amb el pas del temps. Com que el component principal de l'arròs és el midó, el midó s'escalfa a 60. C, s'expandirà gradualment i finalment es convertirà en una pasta. Aquest procés s'anomena "gelatinització". Els enzims digestius del cos humà poden hidrolitzar fàcilment aquestes molècules de midó gelatinitzat. Quan el midó gelatinitzat es refreda, "envellirà" i la capacitat del cos humà per hidrolitzar i digerir aquest midó envellit es reduirà considerablement. Per tant, menjar aquest tipus de restes reescalfades durant molt de temps pot causar fàcilment indigestió o fins i tot problemes estomacals. |
<<: Per què suem molt a l'estiu?
>>: Hèrnia discal lumbar i dolor de panxell, el tractament necessita atenció
Moltes persones prefereixen portar roba de color ...
L'hepatitis B és una malaltia comuna causada ...
És possible que no estem familiaritzats amb l'...
El cervell de porc és en realitat un ingredient a...
Les taques de cafè amb llet són un tipus de marqu...
A molts dels nostres joves amics els agrada porta...
Què és el lloc web fissler? Fissler, el fabricant ...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de P...
Quin és el lloc web de l'ambaixada del Iemen a...
A la vida, sovint ens trobem amb la situació d...
És un dia d'estiu assolellat i suem molt, per...
La parada de cap és una forma d'exercici i és...
Quan les persones s'enfronten a una gran pres...
Hi ha diverses malalties humanes, especialment le...
Hi ha molts articles a la vida que no hem vist ma...